Hoppa till innehåll

Specialister på Österlen

Hitta mäklare på Österlen

Välkommen till Bjurfors mäklare på Österlen!

Ska du köpa eller sälja bostad? Hos våra kompetenta mäklare på Österlen kan du känna dig säker. Våra erfarna och engagerade fastighetsmäklare är specialister på Österlen och områden som Simrishamn, Kivik, Tomelilla, Brantevik och Skillinge. Allt för att hjälpa dig att göra en riktigt lyckad bostadsaffär.

Vi som arbetar på kontoret är ett familjärt gäng med lång erfarenhet och gedigen lokalkännedom. Våra fastighetsmäklare är uppvuxna på Österlen samt bor och verkar i trakterna som vi kan på våra fem fingrar. Vi tar väl hand om våra kunder, återkopplar och följer upp. Med hjälp av Bjurfors starka varumärke och ett brett kontaktnät ger vi dig rätt förutsättningar för en lyckad bostadsaffär.

Med Bjurfors som din mäklare på Österlen guidar våra specialiserade fastighetsmäklare dig tryggt genom hela din bostadsaffär. Tack vare Bjurforsmetoden kan vi säkra bostadsaffärens kvalitet genom varje fas och moment.

I vårt stora spekulantregister Boagenten har vi tusentals köpare som aktivt letar efter sitt nästa hem på Österlen – vilket gör att många av de bostäder vi förmedlar säljs redan innan visning.

Din mäklare i Simrishamn: Vill du värdera bostad eller funderar du på att sälja bostad? Kontakta oss eller besök oss gärna på vårt kontor på Kristianstadsvägen 1 i Simrishamn.

Varmt välkommen till Bjurfors Österlen!

Kristianstadsvägen 1

Bjurfors Österlen

Kristianstadsvägen 1

272 34 Simrishamn

osterlen@bjurfors.se

0414-68 61 00

Visa i Google Maps (öppnas i nytt fönster)

Pågående (79)

Urval av sålda (112)

Hitta mäklare på Österlen

Hitta din mäklare

Vita hus med halmtak precis vid havet i Brantevik på Österlen - Bjurfors mäklare på Österlen hjälper dig att hitta ditt drömhem på Österlen.

Hitta ditt drömhem med Bjurfors mäklare på Österlen

GÅR DU I säljtankar? Varmt välkommen till oss på Bjurfors Österlen.

Vi på Bjurfors Österlen är ett härligt gäng som bor i området och alltid gör vårt yttersta i varje bostadsaffär för att både säljare och köpare ska känna sig trygga. Vårt engagemang och vår höga servicenivå uppskattas av våra kunder som gärna kommer tillbaka när det är dags att sälja eller köpa igen. Vi erbjuder en helhetstjänst med värdering, homestyling, fotografering, marknadsföring och fastighetsförmedling. Hela tiden med kundens behov och önskemål i fokus. Våra rutinerade mäklare finns tillgängliga för dig genom hela processen, från första mötet till avslut och även efteråt.

Ta ett steg upp i bostadskarriären med Bjurfors Österlen – med oss vid din sida får du rätt betalt för din nuvarande bostad och ett bättre utgångsläge till nästa.

Österlen har mycket att erbjuda med varierande natur och landskap. Den norra delen består av bokskogar i kuperad terräng och böljande fält med vackra besöksmål som Brösarp, Ravlunda, Sankt Olof, Vitaby, Haväng, Kronovalls vinslott och Christinehofs slott.

maklare-osterlen-bjurfors-simrishamn-.jpg

Längs den fantastisk kustremsan finns flera charmiga fiskelägen med anor från förr. Hit räknas klassiska platser som Vitemölla, Kivik, Stenshuvud, Vik, Baskemölla, Brantevik, Skillinge och Gislövshammar.

Sveriges vackraste sandstränder kantar kusten från Hanöbukten och hela vägen ner till de södra delarna. Här hittar du en mängd fantastiska badställen, bland annat i Haväng, Vitemölla, Stenshuvud, Knäbäckshusen, Mälarhusen och Sandhammaren med sina mäktiga sanddyner.

De bördiga slätterna på Österlen sträcker sig från Onslunda i riktning mot söder, väster och norr. Här finns många levande byar så som Borrby, Hammenhög, Tommarp, Smedstorp, Gärsnäs, Bollerup, Skåne Tranås, Spjutstorp, Lunnarp, Kverrestad och Tosterup.

Vi på kontoret älskar Österlens natur. Kronhjorten och göken som bor i bokskogarna kring Kronovalls vinslott. Raps-, vete- och majsfälten i vårt böljande landskap och de milslånga kritvita sandstränderna. Det är en oslagbar kombination som inte går att hitta någon annanstans i landet.

Från tidig vår till sen höst bjuder Österlen på en mäng olika aktiviteter och evenemang. Under konstrundan öppnar konstnärer upp sina ateljéer, matrundan är en kulinarisk resa till lokala producenter, på äppelmarknaden i Kivik kan du smaka olika sorters äpplen och Österlen lyser är en festival för att fira ljuset. Musik under stjärnorna är ett annat populärt event med kända artister som går av stapeln under sommaren.

Huvudorterna på Österlen är Simrishamn och Tomelilla. Båda har bra kommunikationer, service, nöje, restauranger, bad, kultur och skolor.

maklare-osterlen-brosarp.jpg

Bo på Österlen – en naturnära livsstil i kombination med ett rikt kulturliv

Vi har många bostäder till salu på Österlen och förmedlar bostäder i samtliga områden. Några exempel på populära områden är:

Simrishamns tätort – Simrishamn är Österlens vackra huvudstad med en 900-årig historia. Här kan du strosa omkring på stockrosklädda smågator med pastellfärgade gathus i gamla stan, spana på båtar i småbåtshamnen eller shoppa i någon av stadskärnans personliga butiker. Se bostäder till salu i Simrishamn.

Bo i Borrby

Beläget mitt i Österlens hjärta bland vidsträckt jordbruksmark är Borrby en levande by med vackra hus, bra service och ett rikt kulturliv. Borrby var Sveriges första bokby. I byn finns flera antikvariat och det hålls även språkcafé och litteraturfester. Härifrån är det endast tio minuters cykelfärd till havet. Finn bostäder till salu i Borrby.

Bo i Skillinge

Av Österlens sju ursprungliga fiskelägen är Skillinge ett av de charmigaste. Bebyggelsen besår till stor del av korsvirkeshus, fiskarbostäder som kantar smala gränder samt moderna villor i närheten av småbåtshamnen. Många konstnärer har bosatt sig i byn och här finns även en teater. Hitta bostäder till salu i Skillinge.

Bo i Brantevik

Brantevik ligger på idylliskt semesterläge med badrocksavstånd till morgondoppet. Förutom salta bad bjuder byn på läckra matupplevelser på Bobergs och Musik under stjärnorna. Se bostäder till salu i Brantevik.

Bo i Vik

Den charmiga byn Vik är Österlens äldsta fiskeläge. I närheten finns vackra golfbanor och Knäbäckshusens kritvita strand som ibland har kallats Sveriges Maldiverna. Här hittar du bostäder till salu i Vik.

maklare-osterlen-bjurfors-vik-prastens-badkar.jpg

Bo i Kivik

Intill Stenshuvuds naturreservat ligger Kivik som är ett av Sveriges populäraste resmål. Här har du ett flertal restauranger, musteri, äppelodlingar och en fantastisk utsikt över Hanöbukten. Här finns bostäder till salu i Kivik.

Mäklare i Simrishamn och Tomelilla: Vi på Bjurfors Österlen är din fastighetsmäklare på Österlen. Om du funderar på att köpa fastighet på Österlen är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi har många fina gårdar till salu på Österlen och även härliga sommarhus till salu på Österlen. Vi har även ett brett utbud av andra typer av bostäder. Söker du en modern villa med havsutsikt eller en bostadsrätt i Simrishamn? Oavsett vad du är ute efter så kan vi hjälpa sig hitta ditt drömhem på Österlen.

Vårt engagemang och vår höga servicenivå uppskattas av våra kunder som gärna kommer tillbaka när det är dags att sälja eller köpa igen.

Viktigast för oss som mäklare på Bjurfors Österlen

  • Personlig service
  • Nöjda köpare och säljare
  • Smidiga bostadsaffärer

Därför ska du välja Bjurfors Österlen

Lokala experter – våra dedikerade fastighetsmäklare bor på Österlen och känner till varje liten ort i området. Vi är väl insatta i den lokala bostadsmarknaden och vet var du hittar de bästa smultronställena, skolorna, restaurangerna, stränderna med mera.

Optimal mix av marknadsföringsaktiviteter – vi samarbetar med några av branschens främsta stylister och fotografer för att kunna presentera din bostad på bästa sätt och skapa ett oslagbart första intryck. För att nå ut till så många potentiella köpare som möjligt skapar vi en optimal mix av marknadsföringsaktiviteter.

Rätt betalt för din bostad – vi har ett stort lokalt nätverk och ett mycket välfyllt spekulantregister med en kundvårdsavdelning som har daglig kontakt med storstäderna och övriga landet. Med hjälp av Bjurfors unika tjänst, Boagenten, matchar vi rätt bostad till rätt köpare och ser till att du får rätt betalt.

maklare-osterlen-simris.jpg

En av värdens mest populära platser – hitta ditt drömhem på Österlen

Österlen har blivit framröstat som ett av världens bästa resmål. Bland annat för att de boende och de som turistar här säger sig bli påminda om att uppskatta de enkla sakerna i livet, som att handla grönsaker och kött direkt från bonden eller keramik och konst från konstnären. Därtill har Österlen ett aktivt näringsliv där alla främjar varandras verksamheter.

Det är kombinationen av hav och skog, åker- och betesmark samt ett rikt djurliv och charmiga byar som gör Österlen till en unik plats i Sverige. Många söker sig till Österlen från storstadsområdena för en lugnare vardag eller för att kunna odla, bedriva verksamhet eller jobba hemifrån i en vacker miljö.

Österlen har en variationsrik bostadsmarknad med både permanentbostäder och fritidsboende för alla smaker och i alla prisklasser. Kontakta oss på Bjurfors Österlen så hjälper vi dig att förverkliga din dröm om ett hem på Österlen.

Sälja bostad på Österlen – vad ska jag tänka på?

För dig som vill sälja din bostad är vårt främsta tips att ta kontakt med oss på Bjurfors Österlen så tidigt som möjligt. Då får mäklaren mer tid till att hjälpa dig med förberedelserna inför försäljningen. Ju mer förberedd du är, desto bättre brukar resultatet av en försäljning bli.

Dra nytta av Bjurfors homestyling för att skapa hemtrevnad samt lyfta fram bostadens styrkor och synliggöra just det som gör den unik. Professionellt homestylade bostäder säljs generellt snabbare och till betydligt högre priser eftersom annonserna generera mer trafik och lockar fler besökare till visningen.

Passa på att fotografera trädgården och balkongen när det är som finast ute. Sommarbilder är extra viktigt för semesterbostäder.

Det är också en stor fördel att hinna förhandsannonsera din bostad för en snabb och smidig försäljning.

maklare-osterlen-bollerup.jpg

Köpa bostad på Österlen– vad ska jag tänka på? Tips till dig som letar efter en bostad till salu på Österlen:

Om du ser en bostad du gillar – kontakta mäklaren tidigt och meddela ditt intresse. Många bostäder säljs innan visning så se till att inte gå miste om ditt drömhem.

Ha en bra dialog med din bank och var beredd med ett lånelöfte. Om du inte har ett lånelöfte än kan vi hjälpa dig att snabbt komma i kontakt med vår samarbetspartner SEB.

Ligg steget före och anmäl dig till Boagenten – där får du tips om bostäder På förhand före alla andra.

Ta kontakt med våra mäklare på Bjurfors Österlen så guidar vi dig gärna bland hus till salu på Österlen och fritidshus till salu på Österlen.

Vill du komma i kontakt med en av våra fastighetsmäklare i Simrishamn? Ring, mejla eller besök oss gärna på vårt kontor på Kristianstadsvägen 1 i Simrishamn.

maklare-osterlen-bjurfors-kivik-fritjof-nilsson-piraten-staty.jpg

Värdera bostad på Österlen

Om du går i säljtankar kan vi hjälpa till med en kostnadsfri muntlig värdering av din bostad. Våra mäklare är experter på Österlen och vet hur läget är just nu på bostadsmarknaden. Vid en bostadsvärdering ger vi dig även råd och tips kring vad du kan göra för att öka dina möjligheter att göra en så god affär som möjligt.

Välkommen till Bjurfors Österlen

  • Lokala mäklare som bor på Österlen
  • Förstklassiga bostadspresentationer och bred marknadsföring
  • Hög servicenivå, tillgänglighet och kundnöjdhet

Köpa, sälja eller värdera bostad?

Våra mäklare kan Österlen

Ett steg upp i bostadskarriären

Vi är en trygg och kompetent partner under försäljningsprocessen. Våra dedikerade mäklare på Österlen har den kunskap och målmedvetenhet som krävs för att du ska få rätt betalt för din bostad.

Första intrycket

Tillsammans med branschens främsta fotografer och stylister lyfter vi fram din bostads bästa egenskaper – och attraherar fler spekulanter.

Kostnadsfri Homestyling

Du som säljer din bostad genom Bjurfors i Skåne får alltid en kostnadsfri Konsultation eller Fotostyling av en stylist från Bjurfors Home. Få tips och råd om homestyling och maximera bostadens potential inför försäljning.

Vi har köparna

Vi skapar optimal mix av marknadsföringsaktiviteter för att nå ut till så många potentiella köpare som möjligt. Detta inkluderar även matchning i Bjurfors köparregister Boagenten.

Mäklare som gör skillnad

Ända sedan 1965 har affärsmannaskapet och engagemanget hos våra mäklare gjort stor skillnad. Vi har kompetensen och verktygen som den stora aktör vi är, samtidigt som vi har mäklare med lokal kännedom och personligt engagemang som ger allt vid varje affär.