Hoppa till innehåll
För en trygg bostadsaffär: Bjurfors mäklare arbetar efter en unik affärsprocess som säkrar kvaliteten på hela din bostadsaffär.

Kvalitet in i varje detalj

Varje moment i din bostadsaffär kvalitetssäkras på högsta nivå genom Bjurforsmetoden.

Sälja bostad med Bjurforsmetoden

Våra mäklare arbetar efter en unik affärsprocess som säkrar kvaliteten på hela din bostadsaffär. Varje fas i Bjurforsmetoden har sina skräddarsydda aktiviteter för att du ska känna trygghet och kunna göra en så lyckad bostadsaffär som möjligt.

Du behöver inte vara redo att sälja bostad just nu för att boka ett första möte med någon av våra mäklare på Bjurfors. Vi har lösningar som passar alla, även dig som funderar på att sälja i framtiden.

Första steget

Du behöver inte vara redo att sälja just nu för att boka ett första möte med någon av våra mäklare på Bjurfors. Vi har lösningar som passar alla, även dig som funderar på att sälja i framtiden.

I vårt första möte samlar vi in all nödvändig information och kan utifrån det presentera de tjänster som passar just din bostadsaffär. I mötet ger vi dig en analys och information om bostadsmarknaden i ditt område. Denna information samt bostadens standard och egenskaper ligger till grund för bostadens marknadsvärde.

På förhand ®

Funderar du på att sälja din bostad, men inte riktigt ännu? Med vår tjänst På förhand ® hjälper vi på Bjurfors dig med alla tänkbara förberedelser inför din försäljning, utan att du behöver vara redo att sälja just nu.

På förhand ® vänder sig till dig som kanske ännu inte hittat en ny bostad, till dig som vill förbereda dig inför en kommande försäljning eller till dig som helt enkelt vill se hur stort intresse det är för din bostad genom att snabbt och enkelt kunna komma ut på marknaden.

Mer om På förhand

Bostad med wow-faktor! Våra mäklare samarbetar med några av branschens främsta fotografer och stylister för att fånga de egenskaper som utmärker just ditt hem.

Presentationen

När det kommer till att förmedla känslan av ett boende är första intrycket det viktigaste.

Med vår noggranna förberedelseprocess och expertisen hos våra mäklare, ser vi till att presentera din bostad på bästa möjliga sätt. Vi samarbetar med några av branschens främsta fotografer och stylister för att fånga de egenskaper som utmärker just ditt hem.

Vi förbereder allt noggrant för att visa din bostad från en så attraktiv sida som möjligt – och på så vis attrahera fler spekulanter.

Kök i modern stil - exklusiv inredning och känsla för stil. När det är dags att marknadsföra din bostad vet vi precis vad som krävs – och skapar en optimal mix av marknadsföringsaktiviteter.

Exponeringen

När det är dags att marknadsföra din bostad vet vi precis vad som krävs – och skapar en optimal mix av marknadsföringsaktiviteter.

Innan vi annonserar ut din bostad öppet matchar vi den mot de spekulanter som söker just din bostad, med hjälp av vårt aktiva köparregister Boagenten. Visas ett stort intresse finns möjlighet att bjuda in till förhandsvisning – chansen är stor att vi hittar köparen till din bostad redan här.

Exklusiv bostad med öppen spis. Oavsett vilken bostad du söker hjälper vi gärna dig. Våra mäklare finns med dig hela vägen genom bostadsaffären. Tryggt för både säljare och köpare.

Affären

När det kommer till visningen och själva försäljningen levererar vi en proffsig och kvalitativ upplevelse för alla som är ute efter att köpa – och trygghet, transparens och smidighet för dig som säljer.

Att vara väl pålästa och redo att svara på varje fundering är självklart för våra mäklare, på samma sätt som det är naturligt att vi hjälper visningskunderna att se vilka möjligheter bostaden har, utifrån just den kundens behov och önskemål. Våra mäklares affärsmannaskap och engagemang gör stor skillnad, här blir visningskunder till budgivare.

Vi finns med er hela vägen genom bostadsaffären. Bjurfors mäklare är vana att förklara och underlätta försäljningsprocessen, och göra det tryggt för både säljare och köpare. Vi förbereder allt underlag och hjälper er genom kontraktsskrivning och tillträdesdag.

Ett vackert hem, stylat för försäljning. När du vill sälja bostad finns Bjurfors mäklare där för dig.

Boendekarriären

Vi ser varje nytt uppdrag som början på en lång relation. Det viktigaste för oss är att hjälpa dig till en lyckad försäljning som tar dig vidare i boendekarriären. Även efter avslutad försäljning är du alltid välkommen att vända dig till oss för rådgivning och hjälp kring boendelivet och dess investeringar.

Hitta mäklare

Funderar du på att köpa hus? Sälja lägenhet? Oavsett var du är i dina bostadstankar kan du känna dig trygg och säker hos våra erfarna och engagerade mäklare. Vi finns förutom i storstadsregionerna Stockholm, Göteborg och Malmö även på kontor i hela Sverige. Allt för att hjälpa dig att göra en riktigt lyckad bostadsaffär.

Hitta min lokala mäklare
Ett vackert vardagsrum i ett hus, sålt via Bjurfors mäklare. När du vill köpa eller sälja hus hjälper vi dig till en lyckad bostadsaffär.

Hus och lägenheter till salu

Hitta drömhemmet idag. Sök bland tusentals bostäder till salu.

Hitta mitt drömhem

Hur mycket är min bostad värd?

Oavsett om du vill sälja din bostad nu eller i framtiden, eller om du bara är nyfiken på din bostads värde, så ger vi dig gärna en kostnadsfri bostadsvärdering.

Värdera min bostad