Hoppa till innehåll

Specialister på Ystad

Hitta mäklare i Ystad

Välkommen till Bjurfors mäklare i Ystad!

Ska du köpa eller sälja bostad? Hos våra kompetenta mäklare i Ystad kan du känna dig säker. Våra erfarna och engagerade fastighetsmäklare är specialister på Ystad, Svarte och Nybrostrand samt våra grannorter Sjöbo och Tomelilla. Allt för att hjälpa dig att göra en riktigt lyckad bostadsaffär.

Med Bjurfors som din mäklare i Ystad blir du tryggt guidad genom hela din bostadsaffär av våra specialiserade fastighetsmäklare.

I vårt stora intressentregister Boagenten har vi tusentals köpare i regionen som aktivt letar efter sitt nästa hem – vilket gör att många av de bostäder vi förmedlar säljs redan innan visning. Vår beprövade Bjurforsmetod säkerställer kvalitet i varje del av din bostadsaffär.

Vill du värdera bostad eller funderar på att sälja bostad? Kontakta oss eller besök oss gärna på vårt kontor på Stora Östergatan 34 i Ystad.

Varmt välkommen till Bjurfors Ystad!

Stora Östergatan 34A

Bjurfors Ystad

Stora Östergatan 34A

271 34 Ystad

ystad@bjurfors.se

0411-56 88 00

Visa i Google Maps (öppnas i nytt fönster)

Pågående (73)

Urval av sålda (128)

Hitta mäklare i Ystad

Hitta din mäklare

Hitta hem med Bjurfors mäklare i Ystad

Funderar du på att flytta? I så fall funderar du säkert också på vilken fastighetsmäklare som ska få sälja din nuvarande bostad – så varför ska du välja oss? Vi som arbetar på Bjurfors i Ystad har erfarenheten, lokalkännedomen och engagemanget som hjälper dig att göra en riktigt god bostadsaffär.

I Ystad finns en av Sveriges mest välbevarade stadskärnor, och ett stort utbud av restauranger, caféer, butiker, badhus, arena, gym med mycket mera. Staden är mysig med kullerstensgator, korsvirkeshus och gatuhus att charmas av. Det är dessutom nära till kontinenten med färjor till Bornholm, snabbfärja till Tyskland och tåg till Köpenhamn och Kastrup. Den sagolika naturen med havet, sandskogen och Österlen är en lisa för själen.

Goda pendlingsmöjligheter via Pågatåget till Malmö passar pendlaren perfekt och österut går tåget även vidare till Simrishamn. Från Ystad är hela världen tillgängligt via tåget som tar dig till Kastrups flygplats och färjetrafiken som går från Ystad till Bornholm och Polen.

Med sin natursköna omgivning och närhet till vackra sandstränder, glittrande hav, skog och öppet landskap bringar ett boende i Ystad hög livskvalitet. I Kåseberga kan du beundra mytomspunna Ale Stenar och smaka lokala specialiteter såsom rökt sill eller ål. Vid Hagstad naturreservat är Backåkras museum väl värt ett besök där bland annat Dag Hammarskjölds konstsamling visas. I Ystads sandskog ligger Ystads Saltsjöbad, ett populärt och anrikt spa och hotell som gärna besöks av både lokalbefolkningen och turister.

maklare-ystad-bjurfors-kaseberga-ales-stenar.jpg

Ystad har blivit vida känt via Henning Mankells böcker och filmatiseringen av poliskommissarie Kurt Wallander och på senare tid har även Karl Fredrik på Eklaholm satt Ystad på kartan med sitt livsstilsprogram på tv. Ystad är även känd som en genuin handbollstad med ett till två lag som spelar i handbollsligan.

Bostadsmarknaden i Ystad bjuder på en stor variation av bostäder, från små bostadsrätter till stora gårdar. Här finns något för alla. Oavsett om du söker ett året-runt-boende eller ett semesterparadis finns det bostäder som passar dig. Vi mäklare bor och lever på orten och har hög lokalkännedom, och hjälper dig att hitta rätt när du söker bostad till salu i Ystad.

Vi förmedlar bostäder i Ystad, Skurup och Sjöbo och hjälper nöjda kunder till lyckade bostadsaffärer på Österlen, Västerlen (Väster om Ystad), sydkusten, Söderslätt, Romelåsen, Sövde och Hemmestorp, med mera.

Hos oss hittar du många vackra hus till salu i Ystad, och självklart även förmedlar vi även lägenheter i Ystad till salu.

Vilken bostad du än söker – gathus, skånelänga, korsvirkeshus, nyproduktion, fritidshus, bostadsrätt eller villa – så har vi kunskapen och kontaktnätet. Öppet landskap, sandskogen, havsnära, lantligt eller i stadskärnan, vi har många års erfarenhet av alla de härliga miljöer som Ystad med omnejd erbjuder.

bjurfors-ystad-maklare-ystad-centralt-2.jpg

Viktigast för oss som mäklare på Bjurfors Ystad

  • Nöjda säljare och köpare
  • Smidiga affärer
  • Trygga kunder

Vad utmärker Bjurfors Ystad?

Presentation av de bostäder vi förmedlar håller en hög kvalitet med magasinskänsla, både i text och bild. När du säljer bostad via oss erbjuder vi alltid en gratis konsultation eller fotostyling av professionella stylister inom homestyling, via Bjurfors Home.
Vår marknadsföring är av toppklass. Vi skapar en optimal mix av marknadsföringsaktiviteter för att nå ut till så många potentiella köpare som möjligt.

Till vår hjälp har vi även vår tjänst Boagenten, som matchar bostäder med köpklara spekulanter som letar efter en bostad just precis som din. Vi har tusentals köpare i området som söker sin nästa bostad. Därför kan det ofta gå snabbt att göra en smidig och god bostadsaffär hos oss.

Hos oss blir du som kund sedd och uppmärksammad. Vi tar emot dig med värme, ett glatt sinne och god service.

Hur är utvecklingen på bostadsmarknaden i Ystad?

Du är alltid välkommen in till oss för att prata om trender på vår lokala bostadsmarknad vare sig du vill köpa eller sälja, prisutveckling, värdering, frågor kring bostadsprocessen, ditt nästa drömhem eller kanske hur du kan maximera värdet av ditt nuvarande hem (lägenhet eller villa) inför en kommande försäljning?

Vi är lyhörda för våra kunders behov och önskemål, och anpassar oss efter dessa. Hos oss blir du som kund sedd och uppmärksammad. Vi tar emot dig med värme, ett glatt sinne och god service. Boka gärna en kostnadsfri köprådgivning, vi ser fram emot att träffa dig! Och vi erbjuder givetvis också digitala möten.

maklare-ystad-bjurfors-centrum.jpg

Sälja hus i Ystad – vad ska jag tänka på?

För dig som vill sälja villa, hus eller lägenhet i Ystad är bra att ta kontakt med våra mäklare så tidigt som möjligt. Då kan vi förbereda din kommande försäljning med styling, bilder och kalkyl. Tveka inte att använda oss som bollplank och rådgivare, även när du tittar på nya bostäder. Vi hjälper dig gärna genom hela din bostadskarriär.

Köpa hus i Ystad – vad ska jag tänka på?

Vill du köpa hus, villa, lägenhet eller fritidshus i Ystad? Tänk då på att ha lånelöfte klart.
Har du inte lånelöfte än? Prata med oss om lånelöfte, så hjälper vi dig att komma i snabb kontakt med vår samarbetspartner SEB. När du köper eller säljer din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån hos SEB till en förmånlig boränta.

Om du har sett en bostad du är intresserad av – kontakta mäklaren tidigt och meddela ditt intresse.

Ligg steget före på bostadsmarknaden genom att anmäla dig till vår kostnadsfria Boagent, så får du tips om bostäder På förhand före alla andra.

bjurfors-ystad-maklare-svarte-strand.jpg

Värdera bostad i Ystad

Vi har gedigen erfarenhet som mäklare på orten, och har fingertoppskänsla för efterfrågan och värdet av bostaden. Det gör att vi kan ge dig en närmare uppskattning än du kan få genom att enbart titta på offentlig bostadsstatistik.

Så går en värdering till med våra mäklare

Om du beslutar dig för att anlita oss på Bjurfors Ystad för en försäljning är första steget ofta att göra en värdering av din nuvarande bostad.

Mäklaren inleder värderingsmötet med en rundtur i bostaden tillsammans med sig. Samtidigt samlas all nödvändig information om bostaden in. Vi diskuterar dina framtidsplaner kring ditt boende, dina förväntningar på mäklaren och vad som är viktigt för just dig vid en försäljning. Därefter beskriver mäklaren läget på bostadsmarknaden och presenterar statistik och underlag för en värdering. Mäklaren redogör för hur vi på Bjurfors jobbar samt svarar på alla dina frågor och funderingar. Allt för att du ska veta att din bostadsaffär är i trygga händer. Antingen levererar mäklaren värdet på plats eller så återkommer vi inom kort till dig med värderingen.

Välkommen till Bjurfors Ystad!

  • Hos oss får du alltid service över förväntan.
  • Våra mäklare vet precis vad som krävs för en lyckad affär.
  • Vårt starka engagemang gör våra kunder nöjda.

Köpa, sälja eller värdera bostad?

Våra mäklare kan Ystad

Första intrycket

Tillsammans med branschens främsta fotografer och stylister lyfter vi fram din bostads bästa egenskaper – och attraherar fler spekulanter.

Kostnadsfri Homestyling

Du som säljer din bostad genom Bjurfors i Skåne får alltid en kostnadsfri Konsultation eller Fotostyling av en stylist från Bjurfors Home. Få tips och råd om homestyling och maximera bostadens potential inför försäljning.

Vi har köparna

Vi skapar optimal mix av marknadsföringsaktiviteter för att nå ut till så många potentiella köpare som möjligt. Detta inkluderar även matchning i Bjurfors köparregister Boagenten.

Mäklare som gör skillnad

Ända sedan 1965 har affärsmannaskapet och engagemanget hos våra mäklare gjort stor skillnad. Vi har kompetensen och verktygen som den stora aktör vi är, samtidigt som vi har mäklare med lokal kännedom och personligt engagemang som ger allt vid varje affär.

}