Hoppa till innehåll

Specialister på Hässleholm

Hitta mäklare i Hässleholm

Välkommen till Bjurfors mäklare i Hässleholm!

Ska du köpa eller sälja bostad? Hos våra kompetenta mäklare i Hässleholm kan du känna dig säker. Våra engagerade fastighetsmäklare är specialister på Hässleholm och Vinslöv.

Bjurfors har framgångsrikt attraherat de skickligaste mäklarna där kunskap och erfarenhet i kombination med passion för mäklaryrket borgar för din trygghet och inte minst – en lyckad bostadsaffär. Med Bjurfors som din mäklare i Hässleholm guidar våra specialiserade fastighetsmäklare dig tryggt genom hela din bostadsaffär.

Vi som arbetar på Bjurfors Hässleholm är ett sammansvetsat gäng som är uppväxta i nordöstra Skåne, varav två i Hässleholm. Det betyder att vi har stor kunskap om vår lokala marknad och känner till samtliga områden mycket väl.

I vårt stora intressentregister Boagenten har vi tusentals köpare i regionen som aktivt letar efter sitt nästa hem – vilket gör att många av de bostäder vi förmedlar säljs redan innan visning.

Vill du värdera bostad eller funderar på att sälja hus eller lägenhet? Kontakta oss eller besök oss gärna på vårt kontor på Frykholmsgatan 5 i Hässleholm.

Varmt välkommen till Bjurfors Hässleholm!

Frykholmsgatan 5

Bjurfors Hässleholm

Frykholmsgatan 5

281 30 Hässleholm

hassleholm@bjurfors.se

0451-71 08 00

Visa i Google Maps (öppnas i nytt fönster)

Pågående (78)

Urval av sålda (102)

Hitta mäklare i Hässleholm

Hitta din mäklare

Vacker utsikt över Hässleholm - här hjälper Bjurfors mäklare i Hässleholm dig att hitta rätt hus eller lägenhet för dig

Hitta ditt drömhem med Bjurfors mäklare i Hässleholm

GÅR DU I säljtankar? Varmt välkommen till oss på Bjurfors Hässleholm.

Vi som arbetar på kontoret brinner för mäklaryrket och vårt natursköna område. Hos oss får du alltid ett vänligt bemötande och personlig service. Vi arbetar ständigt för att ligga i framkant när det gäller mäklartjänster, utbud och bostadspresentationer. Med Bjurfors Hässleholm får du de bästa förutsättningarna för en lyckad bostadsaffär där både köpare och säljare blir nöjda.

Hässleholm har en levande stadskärna med ett brett utbud av service, shopping, mysiga caféer och restauranger. Kulturhuset är stadens kulturella mötesplats och bjuder på allt från opera och jazz till bio, barnteater och intressanta utställningar. I lokalen finns även stadsbiblioteket, en plats för upplevelser och studier med sköna sittplatser och tysta studierum.

För den som vill ha en aktiv fritid är Hässleholm med sitt rika sport- och föreningsliv den perfekta platsen att bo. Q-poolen är en idrottsanläggning med både idrottshall, träningscenter och simhall med rekreationsavdelning. På Österås finns sju fotbollsplaner, två konstgräsplaner, tennishall, ishall, ridanläggning, bågskyttebana samt en anläggning för brukshundar.

Det råder inte heller brist på möjligheter till härligt friluftsliv eller natursköna platser att upptäcka utanför stadskärnan.

Hässleholmgården erbjuder flera olika motionsslingor som går över kuperad terräng genom blandskogen. Flera av slingorna sammanstrålar med Skåneleden och en av dem är elbelyst. Här finns också stora gräsytor för avkoppling och aktivitet samt en lekplats och utegym för den som vill ha extra träning.

Finjasjön är en av Skånes största sjöar och har en lång historia. Den omkringliggande naturen är ett omtyckt rekreationsområde. Här har du en mängd fina vandringsleder, badplatser och sportfiske att utforska.

maklare-hassleholm-bjurfors-finjasjon.jpg

Vedema strövområde är ett annat vackert naturområde. Förutom skog, fiske och vandringsleder finns det många spår efter de människor som levde och verkade i området förr i tiden.

Vinslövs friluftsbad ligger i anslutning till Vinslövssjön och består av en utomhusbassäng för motion och lek, en barnpool, lekplats och kiosk.

I Hässleholms kommun finns det också massor av andra vandringsleder, cykelbanor, skidspår, ridvägar samt flera fina golfklubbar, bland annat den anrika Skyrup Golfklubb som har en av Skånes vackraste banor med greener i världsklass.

Två andra populära besöksmål är 1600-talsslottet Hovdala där det anordnas event, kurser och utställningar samt Tykarpsgrottan med en 20 000 kvadratmeter underjordisk labyrint som består av salar, gångar och hundratals pelare.

maklare-hässleholm-bjurfors-hovdala-slott.jpg

Hässleholm har länge varit en viktig knutpunkt för tågtrafiken i södra Sverige. Stationen har närmare 120 avgångar per dag. Härifrån kan du ta dig till Köpenhamn på drygt en timme, och på cirka tre timmar och 45 minuter kommer du till Stockholm. Tåg till Kristianstad tar cirka 20 minuter och till Helsingborg cirka en timme.

Näringslivet i Hässleholm är välmående och kommunen har flera stora arbetsgivare, till exempel Ballingslöv kök, Stoby måleri och Bergendahls.

Bostäder – köp och sälj i Hässleholm

Vi har många fina bostäder till salu i Hässleholms kommun och förmedlar bostäder i Hässleholm, Vinslöv, Tyringe, Bjärnum, Vittsjö, Sösdala, Hästveda, Tormestorp, Sjörröd med mera. Välkommen att kontakta oss om du letar efter en mäklare i Sösdala, Bjärnum eller Hässleholm med omnejd. Hos oss hittar du hus till salu i Hässleholm kommun och naturligtvis även lägenheter till salu i Hässleholm.

Med Bjurfors Hässleholm får du de bästa förutsättningarna för en lyckad bostadsaffär där både köpare och säljare blir nöjda.

Viktigast för oss som mäklare på Bjurfors Hässleholm

  • Trygga bostadsaffärer
  • Personlig service
  • Hög kundnöjdhet

Därför ska du välja våra mäklare på Bjurfors Hässleholm

Kunden i fokus – hos oss på Bjurfors Hässleholm får du alltid ett vänligt bemötande. Vi lägger stor vikt vid nöjda kunder. Med ett stort engagemang och hög kvalitet i allt vi gör ger vi dig de bästa förutsättningarna för en lyckad bostadsaffär.

Högklassiga presentationer – vi paketerar din bostad på ett attraktivt sätt för att ge ett oslagbart första intryck och locka så många spekulanter som möjligt till visningen. Till vår hjälp har vi några av branschens bästa inredningsstylister och fotografer samt Bjurfors starka varumärke och optimala mix av marknadsföringsaktiviteter.

Vi har köparna – via Boagenten kan vi matcha din bostad med köpklara spekulanter som letar efter sitt drömhem i Hässleholm.

Mycket nybygge i Hässleholm

Hässleholms kommun är inne i en expansiv fas med mycket nybyggnation av hyresrätter vilket ger rörlighet på övriga marknaden. Intresset för att byta boende inom kommunen är stort och det sker en hel del inflyttning från Malmöområdet vilket gör att det är hög efterfrågan på bostäder i Hässleholm med omnejd.

Vill du veta mer om trender, prisutveckling eller andra delar av bostadsmarknaden i Hässleholm? Vi kan Hässleholm – välkommen in till oss så berättar vi mer om våra insikter.

maklare-hässleholm-bjurfors-staty.jpg

Sälja bostad i Hässleholm – vad ska jag tänka på?

För dig som vill sälja din bostad är vårt främsta tips att ta kontakt med oss på Bjurfors Hässleholm så tidigt som möjligt. Vi finns alltid tillgängliga för dig och vägleder både säljare och köpare genom hela processen.

Din mäklare hjälper dig med alla tänkbara förberedelser inför försäljningen och kan komma med konkreta råd kring hur du kan höja värdet på din bostad.

Vi rekommenderar bland annat att du drar maximal nytta av våra skickliga stylister och fotografer. Med professionell homestyling och vackra bilder kan vi presentera hemmet på bästa möjliga sätt vilket gör att fler uppmärksammar bostadsannonsen, och att fler potentiella köpare kommer på visningen. Det i sin tur kan leda till ett högre slutpris.

Det är viktigare än någonsin att besiktiga bostaden inför försäljningen. Många köpare efterfrågar besiktningsprotokoll så om du funderar på att sälja är det en fördel att ordna med det i god tid. Då går försäljningsprocessen snabbare.

Det är också en stor fördel att hinna förhandsannonsera din bostad för att se hur stort intresset är och bygga upp ett större spekulantregister för din bostad.

maklare-hässleholm-bjurfors-park.jpg

Köpa bostad i Hässleholm – vad ska jag tänka på? Tips till dig som letar efter bostäder till salu i Hässleholm:

Om du ser en bostad du gillar – kontakta mäklaren tidigt och meddela ditt intresse. Vi säljer en hel del bostäder innan de annonseras på den öppna marknaden. För att inte gå miste om ditt drömhem när det dyker upp så rekommenderar vi att du anmäler dig till Boagenten – där får du tips om bostäder På förhand före alla andra.

Det är också klokt att ha ett aktuellt lånelöfte innan du börjar gå på visningar så att du snabbt kan lägga ett bud när du hittar den perfekta bostaden. Med ett lånelöfte vet du hur mycket du kan få låna av banken och hur högt du kan gå i en budgivning. Om du inte har ett lånelöfte än kan vi hjälpa dig att snabbt komma i kontakt med vår samarbetspartner SEB.

Värdera bostad i Hässleholm

Oavsett om du planerar att flytta eller inte kan det vara en bra idé att värdera din bostad. Vid en värdering gör mäklaren en rundvandring och går igenom hela bostaden både invändigt och utvändigt. Därefter samlar mäklaren in all nödvändig information om din bostad och ger ett värde som baseras på dess läge, skick och det rådande marknadsläget. Under mötet får du också information om den framgångsrika Bjurforsmetoden som vi använder oss av för att säkerställa kvaliteten i varje moment av din bostadsaffär.

Om du vill ha en kostnadsfri muntlig värdering av din bostad, kontakta oss på Bjurfors Hässleholm. Bestämmer du dig sedan för att sälja finns vi med som ett stöd genom hela din bostadsresa.

Välkommen till Bjurfors Hässleholm

  • God tillgänglighet
  • Vänligt kundbemötande
  • Högsta kvalitet rakt igenom

Köpa, sälja eller värdera bostad?

Våra mäklare kan Hässleholm

Ditt förstahandsval i Hässleholm

Med stort engagemang och kvalitet i allt vi gör strävar vi efter att vara det självklara förstahandsvalet av mäklare i Hässleholm med omnejd. Med oss vid din sida är din bostadsaffär i trygga händer.

Första intrycket

Tillsammans med branschens främsta fotografer och stylister lyfter vi fram din bostads bästa egenskaper – och attraherar fler spekulanter.

Kostnadsfri Homestyling

Du som säljer din bostad genom Bjurfors i Skåne får alltid en kostnadsfri Konsultation eller Fotostyling av en stylist från Bjurfors Home. Få tips och råd om homestyling och maximera bostadens potential inför försäljning.

Vi har köparna

Vi skapar optimal mix av marknadsföringsaktiviteter för att nå ut till så många potentiella köpare som möjligt. Detta inkluderar även matchning i Bjurfors köparregister Boagenten.

Mäklare som gör skillnad

Ända sedan 1965 har affärsmannaskapet och engagemanget hos våra mäklare gjort stor skillnad. Vi har kompetensen och verktygen som den stora aktör vi är, samtidigt som vi har mäklare med lokal kännedom och personligt engagemang som ger allt vid varje affär.