Hoppa till innehåll
Mäklare Malmö city - Bjurfors. På Hallenborgs gata 1 i Malmö finns våra engagerade mäklare - redo att hjälpa dig att göra en riktigt lyckad bostadsaffär. Vill du värdera hus eller lägenhet, köpa eller sälja bostad i Malmö? Välkommen!

Specialister på Malmö city

Hitta mäklare i Malmö city

Välkommen till Bjurfors mäklare i Malmö city!

Ska du köpa, sälja eller värdera bostad i Malmö? Hos våra kompetenta mäklare i Malmö City kan du känna dig säker. Våra erfarna och engagerade fastighetsmäklare är specialister på centrala Malmö och områden som bland annat Rörsjöstaden, Västra hamnen, Slussen och Davidshall. Allt för att hjälpa dig att göra en riktigt lyckad bostadsaffär.

Vi är ett stort, sammansvetsat gäng med mycket samlad erfarenhet. På Bjurfors Malmö City arbetar drivna och engagerade mäklare med bred kompetens och gedigen lokalkännedom. Ett flertal av mäklarna på kontoret är uppväxta i Malmö med omnejd och majoriteten av mäklarna är själva bosatta i området där de är verksamma.

Med Bjurfors som din mäklare i centrala Malmö blir du tryggt guidad genom hela din bostadsaffär av våra specialiserade fastighetsmäklare.

I vårt stora intressentregister Boagenten har vi över 80.000 köpare i regionen som aktivt letar efter sitt nästa hem – vilket gör att många av de bostäder vi förmedlar säljs redan innan visning.

Vill du värdera, köpa eller sälja bostad? Kontakta oss eller besök oss gärna på vårt kontor på Hallenborgs gata 1 i Malmö, som också är Bjurfors huvudkontor i Skåne.

Varmt välkommen till Bjurfors Malmö City!

Hallenborgs gata 1

Bjurfors Malmö City (Huvudkontor)

Hallenborgs gata 1

211 19 Malmö

malmo.city@bjurfors.se

040-608 30 00

Visa i Google Maps (öppnas i nytt fönster)

Pågående (161)

Urval av sålda (460)

Hitta mäklare i Malmö city

Hitta din mäklare

Lilla torg i Malmö city med sina uteserveringar och folkvimmel - Bjurfors mäklare i Malmö city förmedlar bostäder till dig som vill köpa eller sälja bostad i centrala Malmö

Hitta ditt drömhem med Bjurfors mäklare i Malmö City

GÅR DU I säljtankar? Varmt välkommen till oss på Bjurfors Malmö City.

Vi som arbetar på kontoret brinner för att skapa sunda bostadsaffärer med hög kvalitet. Samtliga mäklare på Bjurfors Malmö City har bred kompetens och god kunskap om det rådande marknadsläget. Vi har många återkommande kunder, vilket är ett kvitto på att vi lever upp till våra egna höga krav på kundnöjdhet och personlig service.

Malmö är en spännande stad i hjärtat av den expansiva Öresundsregionen. Som Sveriges tredje största stad, och med närheten till kontinenten som Öresundsbron och Malmö Airport medför, är Malmö en naturlig knytpunkt för hela Skåne. Tack vare det fördelaktiga geografiska läget, en attraktiv arbetsmarknad och en härlig befolkningsmix är det många som väljer att bosätta sig i Malmö.

Staden har mycket att erbjuda inom nöje och kultur såväl som inom rekreation och fritidsaktiviteter. Promenera på kullerstensgator och genom mysiga gränder, cykla längs stranden eller koppla av i en av de många parkerna. Du kan shoppa, ta en drink i barerna i den livliga stadskärnan eller njuta av mat från världens alla hörn. Den kulturintresserade kan ta del av olika utställningar och musikevent på till exempel Malmö Konsthall, Malmö Opera, Malmö museum eller Malmö Live.

Det finns också många smultronställen att besöka, bland annat Ribersborgsstranden, Kallbadhuset, Slottsträdgårdens café i Slottsparken, Pildammsparken, Boulebaren på Drottningtorget, uteserveringarna på Lilla torg. Eller varför inte upptäcka dina egna pärlor?

Malmö har väldigt goda kommunikationer, med tåg och buss till andra delar av Sverige samt till Danmark. Staden är även lämplig för cykeltrafik.

Funderar du på att köpa eller sälja bostad i Malmö? Oavsett vad du har för frågor kan du alltid vända dig till oss på Bjurfors Malmö City för att få hjälp och rådgivning. Vi kan också förmedla kontakten med banken. Utöver det har vi tillgång till ett stort kontaktnät och Bjurfors köparregister, Boagenten, med många aktiva köpare som letar efter sitt drömhem i centrala Malmö.

maklare-malmo-city-bjurfors-dronarbild.overblicksbild-vastra-hamnen-dockan-turning-torso-oresund.jpg

Bostäder i centrala Malmö

Vi har många fastigheter till salu i centrala Malmö och förmedlar bostäder i Västra Hamnen, Rörsjöstaden, Gamla Väster, Dockan, Citadell, Davidshall, Triangeln, Solbacken, Kulladal, Gröndal, Södertorp, Eriksfält, Möllevången, Folkets park, Sorgenfri, Fridhem med mera.

För att få de bästa förutsättningarna att göra en så god affär som möjligt bör du anlita en mäklare som besitter en stor lokalkännedom. Välj en mäklare i Malmö med positivt omdöme och hög kundnöjdhet.

Vad är viktigast för oss som mäklare på Bjurfors Malmö City?

 • Nöjda och återkommande kunder
 • Hög servicenivå
 • Trygga bostadsaffärer

Därför ska du välja Bjurfors Malmö City:
Bästa mäklare i Malmö

– Som en av de marknadsledande aktörerna i Malmö kommer vi i kontakt med många kunder som vill förändra sitt boende nu och på sikt. En förändrad bostadsmarknad kräver anpassade lösningar, vilket vi erbjuder alla våra kunder. Vi använder tiden till våra kunders fördel och gör många affärer på förhandsmarknaden genom vårt spekulantregister.

Branschens bästa bostadspresentationer

– Genom styling som lyfter det bästa med varje bostad, vårt unika fotokoncept och magasinsliknande beskrivningar paketerar vi bostäderna på ett tilltalande sätt.

Aktivt kundregister med köpklara kunder

– Vårt spekulantregister Boagenten är det mest utvecklade köparregistret på marknaden i den region vi verkar. Vår kundvårdsavdelning bearbetar aktivt alla våra visningskunder och uppdaterar registret dagligen.

maklare-malmo-city-bjurfors-drottningtorget-boulebar.jpg

Stabil och aktiv bostadsmarknad i centrala Malmö

Malmö växer och utvecklas. Det byggs ständigt nya bostadskvarter och befintliga områden får nya syften. I centrala Malmö förmedlar vi huvudsakligen bostadsrätter och du hittar många lägenheter till salu i city via oss.

Malmö kan stoltsera med olika typer av arkitektur. Det finns många eleganta fastigheter från senare halvan av 1800-talet såväl som innovativ nyproduktion och allt däremellan. Efterfrågan på bostäder är stabil och köparna utgörs av en bred målgrupp.

Våra mäklare finns här för dig om du vill värdera, köpa eller sälja bostad i Malmö. Eller för en pratstund om bostadsmarknaden. Så när det är dags att ta nästa steg i bostadskarriären – hör av dig till våra mäklare i Malmö City. Varmt välkommen!

maklare-malmo-city-bjurfors-folkets-park-nojespark-fontan-moriskan-pariserhjul.jpg

Sälja bostad i centrala Malmö – vad ska jag tänka på?

Var ute i god tid. Vårt bästa tips för en lyckad försäljning är att ta kontakt med en mäklare i ett tidigt skede. Vi vill vi gärna träffa dig redan när du börjat fundera på att byta bostad. Det ger oss mer tid till en genomarbetad process. Mäklaren bidrar med sin expertis och tar fram en skräddarsydd lösning som är anpassad efter dina behov och önskemål. Och du hinner göra eventuella förbättringar. Ju mer förberedd du är, desto bättre brukar resultatet av en försäljning bli.

Välj en lokal mäklare. För att få de bästa förutsättningarna att göra en så god affär som möjligt bör du anlita en mäklare som besitter en stor lokalkännedom. Välj en mäklare i Malmö med positivt omdöme och hög kundnöjdhet.

Dra nytta av Bjurfors tjänst På förhand. Allt fler spekulanter ansluter sig till Bjurfors köparregister Boagenten för att ta del av förhandsinformation om kommande försäljningar. Ungefär en fjärdedel av våra bostäder säljs genom Boagenten redan på förhandsmarknaden. Det är alltså en stor fördel att hinna förhandsannonsera din bostad för att samla på dig spekulanter till säljstart.

Boka en köprådgivning med en av Bjurfors Malmö-mäklare. Din mäklare i Malmö på Bjurfors finns tillgänglig för dig som rådgivare även om du köper din nya bostad av en annan mäklare i Malmö stad.

Köpa bostad i centrala Malmö – vad ska jag tänka på? Tips till dig som letar efter en bostad till salu i Malmö City:

Gå på visningar och besök närområdet där du ska bo. Lär känna det område som du vill flytta till. Följ och studera marknaden där du ska köpa genom att titta på slutpriser och trenden kring försäljning.

Se till att ha finansieringen klar så att du är redo att agera när du väl hittar rätt bostad. Om du inte har ett lånelöfte än kan vi hjälpa dig att snabbt komma i kontakt med vår samarbetspartner SEB.

Förbered din nuvarande bostad för försäljning så att du är redo att agera när ditt nya drömhem dyker upp.

Kom väl påläst till visningen och kontakta gärna mäklaren i förväg för att meddela ditt intresse.

Ligg steget före och anmäl dig till Boagenten – där får du tips om bostäder På förhand före alla andra.

Boka en köprådgivning med en av Bjurfors Malmö-mäklare. Då får du svar på frågor om bland annat hur köpprocessen går till och prisutvecklingen i området. Din mäklare i Malmö på Bjurfors finns tillgänglig för dig som rådgivare även om du köper din nya bostad av en annan mäklare i Malmö stad.

maklare-malmo-city-bjurfors-davidshall-kanalen.jpg

Värdera bostad i centrala Malmö

En korrekt värdering är en viktig del i förberedelsen inför din försäljning. Vi på Bjurfors Malmö City gör många bostadsaffärer och våra mäklare har en god lokalkännedom som ger viktiga kunskaper i bedömningen av rätt värde på din bostad.

Det här ingår i en värdering:

 • Presentation av mäklaren och Bjurfors Malmö City
 • Behovsanalys
 • Genomgång av bostaden
 • Värdering och beskrivning av det aktuella marknadsläget
 • Kundanpassat försäljningsupplägg och offert

Boka en kostnadsfri värdering av din bostad redan idag.

Välkommen till Bjurfors Malmö City

 • Malmös bästa mäklare – vi är marknadsledande i centrala Malmö
 • Lokala experter
 • Drivna och engagerade mäklare

Köpa, sälja eller värdera bostad?

Mäklare som kan Malmö city

Framgångsrika bostadsaffärer i Malmö

Våra mäklare i Malmö city arbetar proaktivt för att skapa sunda och framgångsrika bostadsaffärer med hög kvalitet i varje steg.

Första intrycket

Tillsammans med branschens främsta fotografer och stylister lyfter vi fram din bostads bästa egenskaper – och attraherar fler spekulanter.

Kostnadsfri Homestyling

Du som säljer din bostad genom Bjurfors i Skåne får alltid en kostnadsfri Konsultation eller Fotostyling av en stylist från Bjurfors Home. Få tips och råd om homestyling och maximera bostadens potential inför försäljning.

Vi har köparna

Vi skapar optimal mix av marknadsföringsaktiviteter för att nå ut till så många potentiella köpare som möjligt. Detta inkluderar även matchning i Bjurfors köparregister Boagenten.

Mäklare som gör skillnad

Ända sedan 1965 har affärsmannaskapet och engagemanget hos våra mäklare gjort stor skillnad. Vi har kompetensen och verktygen som den stora aktör vi är, samtidigt som vi har mäklare med lokal kännedom och personligt engagemang som ger allt vid varje affär.