Hoppa till innehåll
Mäklare Landskrona - Bjurfors. Vårt kontor finns på Järnvägsgatan mitt i Landskrona. Här arbetar engagerade mäklare som är specialister på Landskrona och på områden som Ven, Egnahem, Väster, Nyhamn eller Glumslöv.

Specialister på Landskrona

Hitta mäklare i Landskrona

Välkommen till Bjurfors mäklare i Landskrona!

Ska du köpa eller sälja bostad? Hos våra kompetenta mäklare i Landskrona kan du känna dig säker. Våra erfarna och engagerade fastighetsmäklare är specialister på Landskrona, Ven, Egnahem, Landskrona Väster, Nyhamn, Svalöv, Teckomatorp och Glumslöv. Allt för att hjälpa dig att göra en riktigt lyckad bostadsaffär.

Vi som arbetar på kontoret har god lokalkännedom och lång erfarenhet av bostadsmarknaden i Landskrona. Som kund hos oss får du alltid ett trevligt bemötande och mäklare som engagerar sig från start till mål. Det viktigaste för oss är att vi levererar kvalitet i alla våra affärer, vilket vårt goda renommé också vittnar om. Många av våra kunder är så nöjda med våra tjänster att de återkommer gång på gång, ett gott betyg som vi är mycket stolta över.

Med Bjurfors som din mäklare i Landskrona blir du tryggt guidad genom hela din bostadsaffär av våra specialiserade fastighetsmäklare. Tack vare Bjurforsmetoden kan vi säkra att varje del av din bostadsaffär håller högsta klass.

I vårt stora intressentregister Boagenten har vi tusentals köpare i regionen som aktivt letar efter sitt nästa hem – vilket gör att många av de bostäder vi förmedlar säljs redan innan visning.

Vill du värdera bostad eller funderar på att sälja bostad? Kontakta oss eller besök oss gärna på vårt kontor på Järnvägsgatan 17 i Landskrona.

Varmt välkommen till Bjurfors Landskrona!

Järnvägsgatan 17

Bjurfors Landskrona

Järnvägsgatan 17

261 32 Landskrona

landskrona@bjurfors.se

0418-48 44 00

Visa i Google Maps (öppnas i nytt fönster)

Pågående (77)

Urval av sålda (133)

Hitta mäklare i Landskrona

Hitta din mäklare

Hitta ditt drömhem med Bjurfors mäklare i Landskrona

GÅR DU I säljtankar? Varmt välkommen till oss på Bjurfors Landskrona.

Vi som arbetar på Bjurfors Landskrona är ett glatt team med stark sammanhållning som trivs på kontoret och brinner för vårt yrke. Eftersom alla bor i området har vi mycket god lokalkännedom. Vi är specialister på Landskrona – ända ut i fingerspetsarna.

Landskrona är en spännande kuststad som har utvecklats enormt mycket de senaste 10 åren. Många stora företag har etablerat sig i område och näringslivet har aldrig mått så bra som det gör just nu.
Även den mysiga stadskärnan har fått sig ett uppsving med flera nya restauranger och butiker. I centrum finns också flera roliga lekplatser för barnen.

Landskrona slott, Citadellet, har en intressant historia som du kan ta del av på olika sätt. Idag är området en lummig mötesplats med lekplats, café, konst och butik. Här hittar du också den trendiga restaurangen Smörtaxen. En väl omtalad restaurang som kommer att sätta Landskrona på kartan med sin innovativa restaurang.

Ett annat populärt matställe är Kvarteret Erikstorp som har utvecklats till en del kvarterskrog genom brasseriet och en del finrestaurang genom Kungsgården. Det är väl värt ett besök. Efter måltiden kan du ta en promenad genom Borstahusens charmiga gränder. I Borstahusen kan du njuta av härligt strandliv året om. Simma, plaska eller sola samtidigt som du tar in den fantastiska utsikten över Ven och Köpenhamn.

maklare-landskrona-bjurfors-borstahusen.jpg

Ven är ett omtyckt besöksmål för både turister och lokalbefolkning. Ta båten från Landskrona och ta dig runt ön på cykel. Den lilla ön har mycket att erbjuda. Vacker natur, idylliska småbåtshamnar, astronomen Tycho Brahes museum, god mat och Vens eget whiskydestilleri.

Landskrona är en familjevänlig stad med en mängd olika förskolor och skolor som präglas av nyfikenhet och lärlust. För att skapa en meningsfull och rolig fritid för stadens barn och unga erbjuder Cityidrott gratis idrotter efter skolan och ett fullspäckat sommarlovsschema varje år.

Bostäder i Landskrona

Vi har många bostäder till salu i Landskrona med omnejd, bland annat i Väster, Västra Fäladen, Borstahusen, Norra Borstahusen, Häljarp, Glumslöv, Asmundtorp, Nyhamn, Östervång, Svalöv, Ven med mera.

Kontakta oss på Bjurfors Landskrona så kan vi berätta om bostäder till salu i Landskrona, bostäder i Svalöv, bostäder till salu på Ven och vad det populära området Borstahusen har till salu. Vi kan även tipsa om bostäder som snart är till salu i Landskrona.maklare-svalov-bjurfors-2.jpg

Mäklare Svalöv: Vi på Bjurfors Landskrona är även experter på Svalöv och berättar gärna om bostäder som är på gång i Svalöv. Här hittar du hus till salu i Svalöv.

Våra erfarna mäklare månar om varje bostadsaffär och engagerar sig in i minsta detalj under hela processen.

Viktigast för oss som mäklare på Bjurfors Landskrona

  • Trevligt bemötande
  • Service över förväntan
  • Engagemang från första mötet till avslut

Med oss på Bjurfors Landskrona får du:

Engagerade mäklare – hos oss får kunderna alltid ett professionellt och trevligt bemötande. Våra erfarna mäklare månar om varje bostadsaffär och engagerar sig in i minsta detalj under hela processen.

Nöjda kunder – vi arbetar enligt den kvalitetssäkrade Bjurforsmetoden som skapar bästa möjliga förutsättningar för en lyckad bostadsaffär och garanterar att både säljare och köpare blir nöjda.

Vi har köparna – via vår Boagenten kan vi matcha din bostad med köpklara spekulanter som letar efter sitt drömhem i Landskrona med omnejd.

maklare-landskrona-bjurfors-glumslöv.jpg

Expansiv utvecklingen på bostadsmarknaden i Landskrona

Landskrona är en kustnära stad med bra framåtanda mitt i den expansiva metropolregion Greater Copenhagen. Det är många bostadsköpare som söker sig hit och det finns ett brett utbud av olika typer av bostäder. Landskrona utvecklas och växer, vilket betyder att det finns mycket nyproduktion i Landskrona.

Vill du veta mer om vad som är på gång i Landskrona med omnejd, prisutveckling eller andra delar av bostadsmarknaden i Landskrona? Välkommen in till oss så berättar vi mer om våra insikter.

Sälja bostad i Landskrona – vad ska jag tänka på?

För dig som ska sälja din bostad är vårt främsta tips att vara väl förberedd och ta till dig råd från professionella i branschen. Det är viktigt att vara ute i god tid så att du, med mäklarens hjälp, hinner förbereda försäljningen utan stress. Det kan till exempel handla om att besiktiga bostaden med en kunnig besiktningsman, att passa på att fotografera trädgården och balkongen när det är som finast ute samt enkla förändringar som kan höja värdet på bostaden.

Många av de bostäderna som vi förmedlar i Landskrona säljs redan På förhand, det vill säga innan de annonseras på den öppna marknaden. Därför är det en stor fördel att hinna förhandsannonsera din bostad för en snabb och smidig försäljning.

maklare-landskrona-bjurfors-nyhamnen-2.jpg

Köpa bostad i Landskrona – vad ska jag tänka på? Tips till dig som letar efter en bostad till salu i Landskrona:

Om du ser en bostad du gillar – kontakta mäklaren tidigt och meddela ditt intresse. Många bostäder säljs innan visning så se till att inte gå miste om ditt drömhem.

Vi på Bjurfors Landskrona finns där för dig i alla steg och hjälper såklart till med kontakter inom olika instanser så som flyttfirma, städ och bank. Allt för att underlätta processen.

Tänk även på att vara redo med ett lånelöfte från banken, helst redan innan du går på den första visningen. Om du inte har ett lånelöfte än kan vi hjälpa dig att snabbt komma i kontakt med vår samarbetspartner SEB.

Ligg steget före och anmäl dig till Boagenten – där får du tips om bostäder På förhand före alla andra.

Vill du se vad du skulle kunna köpa? Och vilka bostäder som ligger ute för kommande försäljning under På förhand? Här hittar du hus till salu i Landskrona, hus till salu i Svalöv samt lägenheter till salu i Landskrona.

Värdera bostad i Landskrona

Vi är specialister på bostadsmarknaden i Landskrona. På ett värderingsmöte börjar vi ofta med en rundvandring i bostaden och avslutar med ett möte kring köksbordet där vi samlar in all nödvändig information och lägger upp en plan för just din bostad. Kunden får också information om den kvalitetssäkrade Bjurforsmetoden och alla dess steg. Allt från vad som händer efter första mötet, till vad de kostar att anlita oss och hur vi ska få bostaden såld för ett bra pris.

Om du går i säljtankar kan vi hjälpa till med kostnadsfri muntlig värdering av din bostad.

maklare-landskrona-öster-gamla-vattentornet.jpg

Välkommen till Bjurfors Landskrona

  • Vi har gedigen kunskap om hela Landskrona kommun
  • Vi är ärliga och öppna med kunderna
  • Vi levererar kvalitet i alla våra affärer

Köpa, sälja eller värdera bostad?

Våra mäklare kan Landskrona

Lönsamma bostadsaffärer

Våra skickliga mäklare i Landskrona arbetar aktivt och resultatinriktat för att hitta möjligheterna i varje affär.

Första intrycket

Tillsammans med branschens främsta fotografer och stylister lyfter vi fram din bostads bästa egenskaper – och attraherar fler spekulanter.

Kostnadsfri Homestyling

Du som säljer din bostad genom Bjurfors i Skåne får alltid en kostnadsfri Konsultation eller Fotostyling av en stylist från Bjurfors Home. Få tips och råd om homestyling och maximera bostadens potential inför försäljning.

Vi har köparna

Vi skapar optimal mix av marknadsföringsaktiviteter för att nå ut till så många potentiella köpare som möjligt. Detta inkluderar även matchning i Bjurfors köparregister Boagenten.

Mäklare som gör skillnad

Ända sedan 1965 har affärsmannaskapet och engagemanget hos våra mäklare gjort stor skillnad. Vi har kompetensen och verktygen som den stora aktör vi är, samtidigt som vi har mäklare med lokal kännedom och personligt engagemang som ger allt vid varje affär.