Bostäder till salu i Häljarp

Hitta din nya bostad i Häljarp

Attraktiva bostäder till salu i Häljarp

Här hittar du alla våra lediga bostäder till salu i Häljarp just nu!

 • Friliggande villa

  Häljarp, Landskrona

  Budgivning pågår
  Adress
  Barsebäcksvägen 6
  Utgångspris
  4 995 000 kr
  Antal rum
  8
  Sovrum
  5
  Boarea / Biarea
  160 kvm / 96 kvm
  Tomtarea
  616 kvm

Området

Att bo i Häljarp

Häljarp erbjuder allt och lite till. Storstadspuls och natursköna områden ligger inom räckvidd, perfekt för dig som önskar ett bra serviceutbud centralt i Öresundsregionen.

Mellan Saxån och Saxtorpsskogen hittar vi Häljarp, en tätort belägen i Landskrona kommun med närhet till Helsingborg, Malmö och Lund. Omringat av skånska rapsfält och skog hittar vi en trevlig blandning av charmiga hus och nybyggda bostäder.

Här finns skola upp till årskurs nio och förskolor. I denna ständigt växande by finns även en välsorterad mataffär, pizzeria och en bensinmack. Den fina cykelbanan tar en vidare till Landskrona på några minuter.

För den nöjeslystne ligger en golfbana ett stenkast bort och för den badglade finns det möjlighet till ett havsdopp i Barsebäck eller Borstahusen. Med sina lockande sandstränder hittar vi Öresund alldeles i närheten som erbjuder både segling, dykning och vindsurfing.

Buss, Pågatåg och närhet till E6:an gör pendling till bland annat Helsingborg, Malmö och Lund smidig. Knappt en timme bort med tåg hamnar vi i Köpenhamn och det danska hygget.

Center Syd stillar shoppingsuget och den rekommenderade golfrestaurangen Club House bjuder in till god mat och trevlig atmosfär. Att andas frisk skogsluft är livskvalité för många. Rekreationsområdet Saxtorpsskogen ligger precis i närheten vilket möjliggör en skogspromenad när längtan efter natur gör sig påmind.

Rekreationsområdet Saxtorpsskogen ligger precis i närheten vilket möjliggör en skogspromenad när längtan efter natur gör sig påmind. Häljarp erbjuder närhet till storstadspuls, havsbris, naturskön skog och böljande rapsfält. Vad mer kan önskas?

Köpa eller sälja bostad i Häljarp, Landskrona? Kontakta våra mäklare i Landskrona! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Häljarp 3 bästa

3
 • Saxtorpsskogen
  Packa picknickkorgen och bege er ut
 • Restaurangen Club House
  Vällagat intill golfbanan
 • Saxån
  Bra fiske i Saxån