Bostäder till salu i Nyhamn

Hitta din nya bostad i Nyhamn

Attraktiva bostäder till salu i Nyhamn

Här hittar du alla våra lediga bostäder till salu i Nyhamn just nu!

Området

Att bo i Nyhamn

I Nyhamn bor du på ett attraktivt läge, i moderna bostäder med havet som granne. Alla bekvämligheter finns inom kort avstånd – restauranger, bad, stränder och shopping.

Miljön nere vid småbåtshamnen är härlig och du har en restaurang precis vid hamninloppet, om du vill stanna i området. Annars har du nära till fina promenadstråk runt Citadellområdet, längs med strandpromenaden till Borstahusen och Landskronas stadskärna.

Citadellet som är Nordens bäst bevarade fästning från 1500-talet och Landskronas slott, ligger bara ett par minuters promenad från Nyhamn. Citadellområdet är ett fantastiskt rekreationsområde mitt i staden med museiutställning, hantverksbutik, kafé och kryddgård.

Du har också nära till Landskronas konsthall som ligger mitt i Slottsparken. Hallen byggdes 1963 till stadens 550-årsjubileum och är ritad av Sten Samuelsson och Fritz Jaenecke. I konsthallens atriumgård finns en japansk trädgård skapad av Ulla Mohlin 1989. Inredningen i caféet är precis som mycket i byggnaden, intakt från 1963. Konsthallen bjuder mestadels på utställningar i egen regi, men även i samarbete med lokala konstföreningar.

I Landskrona har du nära till matupplevelser oavsett var du befinner dig. Här finns allt från de genuina ställena vid kusten till de klassiska restaurangerna inne på gågatan.

På promenadavstånd kan du nå färjan till Ven, som är en av godbitarna med att bo i Landskrona. På endast en halvtimme kan du befinna dig på denna underbara ö som ligger mitt i Öresund, mellan Landskrona och norra Själland i Danmark. Här kan du hyra cykel, trampa runt i den pittoreska miljön, se på konst och njuta av god mat. På Ven finns flera boendealternativ för en längre semestervistelse eller en weekend. Väl värt ett besök är också Tycho Brahemuséet som ligger på Ven, där Tycho Brahe byggde en av tidens främsta vetenskapliga institutioner på 1500-talet.

Köpa eller sälja bostad i Nyhamn, Landskrona? Kontakta Bjurfors mäklare i Landskrona! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Nyhamns 3 bästa

3
  • Havsutsikten
    Bo riktigt nära havet
  • Seglarpaviljongen
    Ät husmanskost med havsutsikt
  • Landskrona seglarsällskap
    Liten hamn mitt i Landskrona