Hoppa till innehåll
Mäklare Kristianstad Bjurfors. Här på vårt kontor på C4 shopping i Kristianstad arbetar erfarna mäklare som gärna hjälper dig som vill sälja, köpa eller värdera bostad i Kristianstad.

Specialister på Kristianstad

Hitta mäklare i Kristianstad

Välkommen till Bjurfors mäklare i Kristianstad!

Ska du köpa eller sälja bostad? Hos våra kompetenta mäklare i Kristianstad kan du känna dig säker. Våra erfarna och engagerade fastighetsmäklare är specialister på Kristianstad, Åhus, Bromölla och Hammar. Allt för att hjälpa dig att göra en riktigt lyckad bostadsaffär.

Vi som arbetar på kontoret är ett sammansvetsat gäng som består av erfarna mäklare och en koordinator. Samtliga medarbetare har en lokal förankring och är uppvuxna i och runtom Kristianstad. Våra mäklare verkar över hela Kristianstads kommun och hjälper våra kunder i alla delar av köp- och säljprocessen. För oss är alla kunder lika viktiga – befintliga som framtida.

Med Bjurfors som din mäklare i Kristianstad blir du tryggt guidad genom hela din bostadsaffär av våra specialiserade fastighetsmäklare.

I vårt stora intressentregister Boagenten har tusentals köpare i regionen som aktivt letar efter sitt nästa hem – vilket gör att många av de bostäder vi förmedlar säljs redan innan visning.

Vill du värdera bostad eller funderar på att sälja hus eller lägenhet i Kristianstad? Kontakta oss eller besök oss gärna på vårt kontor på Fundationsvägen 17 på C4 Shopping i Kristianstad.

Varmt välkommen till Bjurfors Kristianstad!

Fundationsvägen 17

Bjurfors Kristianstad

Fundationsvägen 17

291 28 Kristianstad

kristianstad@bjurfors.se

044-620 20 00

Visa i Google Maps (öppnas i nytt fönster)

Pågående (50)

Urval av sålda (104)

Hitta mäklare i Kristianstad

Hitta din mäklare

Kristianstad från ovan - här hjälper mäklare från Bjurfors dig som vill värdera, köpa eller sälja bostad.

Hitta ditt drömhem med Bjurfors mäklare i Kristianstad

GÅR DU I säljtankar? Varmt välkommen till oss på Bjurfors Kristianstad.

Vi som arbetar på Bjurfors Kristianstad är själva uppväxta i, eller i närheten av, Kristianstad och har god lokalkännedom. Med stort kundfokus och noggrannhet i varje detalj hjälper vi dig med alla delar av köp- eller säljprocessen för att skapa en så smidig och bra affär som möjligt. Vi är din pålitliga fastighetsmäklare i Kristianstad.

I Kristianstad är livet enkelt. Staden ligger på vackert läge omgivet av vildmark, sjöar, bokskog och hav, och har ett aktivt näringsliv med många arbetstillfällen och goda kommunikationer till övriga delar av landet. Den mysiga stadskärnan präglas av breda sekelskiftesboulevarder, grönskande parker, gågator och torg.

Det råder inte heller brist på fritidsaktiviteter för den sportintresserade och naturupplevelserna är exceptionella och variationsrika. Allt ifrån vackra vita stränder i Hanöbukten och stora sjöar med privata små vikar till stora skogsområden med en imponerande artrikedom.

Några smultronställen och sevärdheter som du inte får missa är att äta glass på Tre toppar i Åhus, njuta av nybakad pizza på bränneriet i Maglehem, nattklubbarna runt Stora Torg samt Kristianstad Arena som är stolt hemarena för elithandbollslaget IFK Kristianstad.

I Kristianstad finns det många populära bostadsområden med bekvämt avstånd till stadskärnan. Egnahem är ett centralt område med fina äldre villor och mysiga promenadstråk. Nosaby är ett trevligt familjevänligt område med bra skolor och nära till centrum. I Hammar varvas nya villor med äldre byggnation. Här har du nära till shoppingcenter, skolor och Hammarsjön. Hammarslund är ett annat naturnära familjekvarter där villor varvas med bostadsrätter. Många familjer väljer att bosätta sig i Viby på grund av områdets idylliska förskola och skola. Strax utanför Kristianstad tätort ligger som har ett mycket aktivt föreningsliv och många trevliga familjebostäder. En mataffär finns i byn och du bor med naturen som närmsta granne. Åhus, som är beläget vid Hanöbuktens vita stränder, är ett charmigt samhälle med många fina bostäder, allt från bostadsrätter till premiumvillor.

Vi förmedlar bostäder i hela Kristianstads kommun. Vi är din lokala mäklare i Åhus, Kristianstad, Bromölla och Hammar om du funderar på att köpa eller sälja bostad i Kristianstad med omnejd. Vi kan även tipsa om kommande försäljning i Kristianstad och Åhus samt nyproduktion i Kristianstad.

När du köper eller säljer en bostad via Bjurfors Kristianstad är din bostadsaffär i trygga händer.

Bostäder i Kristianstad

Vi har många bostäder till salu i Kristianstad med omnejd och förmedlar hus och lägenheter i Kristianstads centrum, bland annat Kulltorp, Egnahem, Österäng, Södermalm, Östermalm, Hammar, Viby, Nosaby och Hammarslund. Vi har också många fina bostäder till salu i Åhus, och Bromölla.

Via oss hittar du såväl fina lägenheter till salu i Kristianstad som hus till salu i Kristianstad.

maklare-kristianstad-bjurfors-backaskogs-slott.jpg

Vad är viktigast för oss som mäklare på Bjurfors Kristianstad?

  • Personlig service
  • Smidiga och lönsamma bostadsaffärer
  • Engagemang in i minsta detalj

Därför ska du välja Bjurfors Kristianstad

Trygga bostadsaffärer

När du köper eller säljer en bostad via Bjurfors Kristianstad är din bostadsaffär i trygga händer. För oss är det viktigt att varje kund känner sig sedd, hörd och väl omhändertagen. Varje bostadsaffär ska vara en positiv upplevelse med professionalism i varje led.

Optimal marknadsföring

Vi presenterar din bostad på bästa sätt i både text och bild, och ser till att nå ut till så många potentiella köpare som möjligt. Dessutom kan vi matcha rätt bostad med rätt köpare via vårt stora kundregister Boagenten.

Rätt betalt

Det är inte bara ett tryggt och smart val att sälja och köpa bostad via Bjurfors Kristianstad – det är också lönsamt. Med fokus på helheten och öga för detaljerna erbjuder vi skräddarsydda lösningar som garanterar att du får rätt betalt för din bostad.

Kristianstads kommun är en attraktiv region att bo i

Bostadsmarknaden i Kristianstads kommun kännetecknas av ett varierat utbud och en bra efterfrågan. Vi förmedlar alla typer av bostäder i flera olika orter, stora som små. Det ställer höga krav på oss mäklare. Bjurfors lokala mäklare i Kristianstad är flexibla, har god lokalkännedom och är lika duktig på byggteknik som årsredovisningar.

Vill du veta mer om trender, prisutveckling eller andra delar av bostadsmarknaden i Kristianstad? Vi kan bostadsmarknaden i Kristianstad– välkommen in till oss så berättar vi mer om våra insikter. Vi kan även tipsa om kommande försäljning i Kristianstad.

maklare-kristianstad-bjurfors-gamla-skolan-yngsjo.jpg

Sälja bostad i Kristianstad – vad ska jag tänka på?

För dig som vill sälja din bostad är vårt främsta tips att ta kontakt med mäklare så tidigt som möjligt. Det ger din mäklare mer tid till en genomarbetad process.

Välj en mäklare med höga ambitioner som förstår ditt unika boende. Helheten avgör om du får rätt betalt eller inte och därför ska inget lämnas åt slumpen.

Det är också en stor fördel att hinna förhandsannonsera din bostad för en snabb och smidig försäljning.

Oavsett vilken typ av bostad du ska sälja gäller det att visa den från sin bästa sida. När du säljer bostad via oss erbjuder vi alltid en gratis konsultation av professionella stylister inom homestyling. Dessutom lägger vi mycket tid på att ta fram vackra bilder och bra texter som får bostaden att sticka ut från mängden.

Köpa bostad i Kristianstad? Tips till dig som letar efter en bostad till salu i Kristianstad:

Om du ser en bostad du gillar – kontakta mäklaren tidigt och meddela ditt intresse. Många bostäder säljs innan visning så se till att inte gå miste om ditt drömhem.

Tänk smart. Var påläst och ta reda på alla fakta om bostaden som du är intresserad av. Om det är något du undrar över kring besiktningsprotokollet kan du ringa mäklaren eller besiktningsmannen för att få mer information om fastigheten.

Ansök om ett lånelöfte redan innan du börjar gå på visningar. Om du inte har ett lånelöfte än kan vi hjälpa dig att snabbt komma i kontakt med banken.

Ligg steget före och skapa en bevakning i Boagenten – där får du tips om bostäder som snart är till salu i Kristianstad före alla andra.

Prenumerera på våra tjänster och håll kontakt med oss mäklare. Vi kan tipsa om vad som är på gång i Kristianstad.

maklare-kristianstad-bjurfors-arenan.jpg

Värdera bostad i Kristianstad

Vi på Bjurfors Kristianstad har lång erfarenhet av den lokala bostadsmarknaden. Våra kunniga mäklare har god precision och ger alltid en realistisk bedömning.

Under värderingsmötet förklarar vi hur försäljningsprocessen går till. Därefter går vi igenom bostaden, och berättar vilka för- och nackdelar vi ser och vad som är lämpligt att fokusera på i samband med en försäljning. Ju tidigare du träffar oss desto bättre kan vi hjälpa dig med att förbereda försäljningen, så att du får så bra betalt som möjligt. Om du väljer att sälja med oss erbjuder vi även rådgivning vid ett eventuellt köp, vilket uppskattas av många säljare.
I första steget går vi igenom dina förutsättningar och specifika behov. Kanske vill du veta om det skulle kunna vara lönsamt att investera i solceller, eller om du bör måla om före en försäljning. Varje kundmöte är unikt och anpassas efter behov. I samband med detta möte lämnas ett föreslaget utgångspris och en kundanpassad tidsplan.
Om du bestämmer dig för att sälja med oss har vi ett uppstartsmöte där planen sätts i pränt och realiseras. Även här kundanpassar vi och optimerar förutsättningarna för en försäljning. Vi går också igenom olika framtida scenarion, så att du vet vad som kommer att hända och när.

Om du går i säljtankar kan vi hjälpa till med kostnadsfri värdering av din bostad.

Välkommen till Bjurfors Kristianstad

  • Lokala experter
  • Erfarna mäklare
  • Nöjda säljare och köpare

Köpa, sälja eller värdera bostad?

Våra mäklare kan Kristianstad

Framgångsrika bostadsaffärer i Kristianstad

Med vårt proaktiva arbetssätt och noggranna planering optimera vi varje steg i bostadsaffären för att skapa en så smidig och lönsam affär som möjligt.

Första intrycket

Tillsammans med branschens främsta fotografer och stylister lyfter vi fram din bostads bästa egenskaper – och attraherar fler spekulanter.

Kostnadsfri Homestyling

Du som säljer din bostad genom Bjurfors i Skåne får alltid en kostnadsfri Konsultation eller Fotostyling av en stylist från Bjurfors Home. Få tips och råd om homestyling och maximera bostadens potential inför försäljning.

Vi har köparna

Vi skapar optimal mix av marknadsföringsaktiviteter för att nå ut till så många potentiella köpare som möjligt. Detta inkluderar även matchning i Bjurfors köparregister Boagenten.

Mäklare som gör skillnad

Ända sedan 1965 har affärsmannaskapet och engagemanget hos våra mäklare gjort stor skillnad. Vi har kompetensen och verktygen som den stora aktör vi är, samtidigt som vi har mäklare med lokal kännedom och personligt engagemang som ger allt vid varje affär.