Hoppa till innehåll
Mäklare - Bjurfors kontor i Malmö öster. Här arbetar våra duktiga mäklare inom östra Malmö, välkommen för att få råd kring din bostadsaffär, om du vill sälja eller köpa hus eller lägenhet.

Specialister på östra Malmö

Hitta mäklare på Malmö Öster

Välkommen till Bjurfors mäklare på Malmö Öster!

Ska du köpa eller sälja bostad? Hos våra kompetenta mäklare kan du känna dig säker. Våra fastighetsmäklare är specialister på bostadsmarknaden i östra Malmö och i bland annat Oxie, Arlöv, Bara, Klågerup och Svedala. Vi hjälper dig till en riktigt lyckad bostadsaffär.

Vi är ett sammansvetsat gäng som brinner för mäklaryrket och trivs med att arbeta tillsammans. Samtliga mäklare har lång erfarenhet av att förmedla bostäder i östra Malmö, flera av oss har vuxit upp här. Vi kan i princip allt som finns att veta om våra områden. När du anlitar oss som din mäklare får du en personlig tjänst från början till slut där vi är noga med att anpassa köp- och säljprocessen utifrån dina behov.

I vårt stora intressentregister Boagenten har vi tusentals köpare i regionen som aktivt letar efter sitt nästa hem – vilket gör att många av de bostäder vi förmedlar säljs redan innan visning.

Med Bjurfors som din mäklare i östra Malmö blir du tryggt guidad genom hela din bostadsaffär av våra specialiserade fastighetsmäklare.

Vill du värdera bostad eller funderar på att sälja bostad? Kontakta oss eller besök oss gärna på vårt kontor på Sallerupsvägen 126 i Malmö.

Varmt välkommen till Bjurfors Malmö Öster!

Sallerupsvägen 126

Bjurfors Malmö Öster

Sallerupsvägen 126

212 29 Malmö

malmo.oster@bjurfors.se

040-608 30 70

Visa i Google Maps (öppnas i nytt fönster)

Pågående (76)

Urval av sålda (203)

Hitta mäklare på Malmö Öster

Hitta din mäklare

Färgglada radhus på Kirseberg förmedlas av mäklare på Bjurfors som är experter på östra Malmö

Hitta ditt drömhem med Bjurfors mäklare i östra Malmö

GÅR DU I säljtankar? Varmt välkommen till oss på Bjurfors Malmö Öster.

På kontoret arbetar ett glatt gäng som prioriterar personlig service och kundnöjdhet vid varje försäljning. Våra mäklare har god kunskap om områdena som vi är verksamma i samt gedigen erfarenhet av tidigare försäljningar. Vi erbjuder skräddarsydda och professionella mäklartjänster med regelbunden återkoppling genom hela köp- eller försäljningsprocessen. Vi kan även förmedla kontakten med banken och föreslå juridiska alternativ för att få affärerna att gå ihop. Allt för att underlätta för våra kunder.

Om du vill bo lite utanför stan men ändå ha nära till Malmös centrala delar är östra Malmö den perfekta platsen för dig. Den som pendlar tar sig enkelt ut på motorvägen och vidare över Öresundsbron till Köpenhamn. Malmö City Airport ligger bara en kort bilfärd bort.

I Östra Malmö finns många trevliga bostadsområden och bostäder, allt från idylliska äldre villor i Västra Kattarp till mångkulturella områden som Rosengård och Fosie med flerbostadshus.

I stadsdelen Husie bor du högt över havet och nära vacker natur. Här finns både fina villor och flerfamiljshus.

Den som bosätter sig i Kirseberg får känslan av att bo på landet och i stan på samma gång. Den omgivande grönskan och blandningen av fristående småhus och flerfamiljshus ger Kirseberg en unik karaktär.

maklare-malmo-oster-bjurfors-kirseberga-segevång-villaomrade.jpg

Oxie är ett familjevänligt område som ligger på bekvämt avstånd från Malmös innerstad. Här består bostäderna huvudsakligen av villor som är byggda under 1970- och 1980-talen. Det finns gott om arbetstillfällen i närområdet. I Oxie finns också Käglinge rekreationsområde som erbjuder härligt friluftsliv samt trevliga sevärdheter som Kungshögarna.

Vi på Bjurfors Malmö Öster förmedlar hus och lägenheter i hela östra Malmö samt i Oxie, Arlöv, Bara, Klågerup och Svedala med mera. Om du vill veta mer om områdena där vi är verksamma, hör av dig till oss. Vi kan Malmö Öst.

Här hittar du ditt nya drömhem i östra Malmö hos Sveriges största och äldsta privatägda mäklarföretag: Bjurfors Malmö, lägenheter till salu.

Bostäder i östra Malmö

Vi har många fastigheter till salu i östra Malmö och förmedlar bostäder i Värnhem, Fosiedal, Ellstorp, Johanneslust, Håkanstorp, Kirseberg, Katrinelund, Oxie, Svedala, Lindeborg, Bulltofta, Almhög, Kulladal, Husie, med mera.

Vad är viktigast för oss som mäklare på Bjurfors Malmö Öster?

 • God lokalkännedom
 • Service över förväntan
 • Erfarna mäklare

Därför ska du välja Bjurfors Malmö Öster

Kvalitetssäkrade bostadsaffärer

Vi arbetar efter den unika affärsprocessen Bjurforsmetoden som säkrar kvaliteten på hela din bostadsaffär för att du ska få rätt betalt för din bostad. Varje försäljning skräddarsys efter dina önskemål och vi är noga med att informera om samtliga steg i processen. Allt för att våra kunder ska känna att de är i trygga händer.

Attraktiva bostadspresentationer

Inför försäljningen bidrar vi med råd och tips på hur du kan öka värdet på bostaden genom att göra små justeringar. Vi rekommenderar även en stylingkonsultation innan fotografering och visningar så att du får hjälp med att lyfta fram bostadens bästa värden. Annonserna anpassas efter varje bostad. För att ge spekulanterna ett oslagbart första intryck presenterar vi bostadens mest attraktiva egenskaper i både bilder och text.

Vi har köparna

Tack vare en optimal mix av marknadsföringsaktiviteter och vårt stora kundregister Boagenten kan vi enkelt hitta rätt köpare till din bostad.

Hur ser utvecklingen ut på bostadsmarknaden i östra Malmö?

Malmö Öster har en positiv bostadsmarknad med bra efterfrågan och rimliga bostadspriser. Som köpare får du mycket bostad för pengarna.

Vi har många spekulanter som är på jakt efter sitt drömhem i Malmös östra delar samt i Oxie, Arlöv, Bara, Klågerup och Svedala.

Vill du veta mer om trender, prisutveckling eller andra delar av bostadsmarknaden i Malmös östra delar? Vi är din fastighetsmäklare i östra Malmö – välkommen in till oss så berättar vi mer om våra insikter.

Välj en mäklare med stor kunskap om ditt område – det tjänar du på.

Sälja bostad i östra Malmö – vad ska jag tänka på?

Vi rekommenderar att du tar kontakt med oss på Bjurfors Malmö Öster i ett tidigt skede så att vi kan börja förbereda bostaden inför en försäljning i god tid. Om vi får kontakten tidigt kan vi lättare anpassa processen efter dina behov.

Välj en mäklare med stor kunskap om ditt område – det har du stor nytta av. En mäklare med god lokalkännedom har bra koll på hur bostadsmarknaden ser ut där du bor och kan sätta ett realistiskt utgångspris samt svara på alla frågor som spekulanterna kan tänkas ha. Det är även möjligt att mäklaren redan har kontakt med köpare som letar efter en bostad som din.

Oavsett vilken typ av bostad du ska sälja gäller det att visa den från sin bästa sida för att locka många spekulanter till visningarna. Ju mer förberedd du är, desto bättre brukar resultatet av en försäljning bli.

Det är också en stor fördel att hinna förhandsannonsera bostaden för en snabb och smidig försäljning. Med Bjurfors tjänst På förhand hjälper vi dig att förbereda din bostad inför en kommande försäljning genom att färdigställa faktauppgifter och beskrivande texter kring bostaden.

maklare-malmo-oster-bjurfors-oxie-blomsterskola-strandhgården.jpg

Köpa bostad i östra Malmö? Goda råd för dig som söker bostad:

 • Det gäller att vara ute i god tid om du vill köpa. Kontakta gärna en av våra erfarna mäklare och berätta vad du söker så hjälper vi dig hitta ditt nya drömhem.
 • Lyssna på råd från din mäklare. Vi är ärliga och vet vad vi talar om.
 • Bestäm dig för om du ska sälja din nuvarande bostad innan du börjar leta efter en ny, eller om du ska köpa och sälja samtidigt. Då är det enklare för oss att ta fram en helhetslösning som passar för din unika situation och dina önskemål.
 • Tänk även på att ha lånelöftet klart. Om du inte har ett lånelöfte än kan vi hjälpa dig att snabbt komma i kontakt med banken.
 • Undersök vilket område du vill bo i och vilken typ av boende du är ute efter. När mäklaren vet vilka krav du har så kan vi enklare hitta rätt bostad till dig.
 • Ligg steget före och anmäl dig till Boagenten – där får du tips om bostäder På förhand före alla andra.
 • Om du ser en bostad du gillar – kontakta mäklaren tidigt och meddela ditt intresse. Många bostäder säljs innan visning så se till att inte gå miste om ditt drömhem.
 • Köp med hjärtat. Ge dig själv tid att hitta ett hem som du kan bo och trivas i länge.
Våra mäklare i östra Malmö levererar skräddarsydda bostadsaffärer med rätt betalt.

Värdera bostad i östra Malmö

Våra mäklare har stor kunskap om bostadsmarknaden i områdena som vi mäklar i och erbjuder realistiska prisbilder som skapar rätt förväntningar i förhållande till det rådande marknadsläget. Vi ger ärliga värderingar och slutpriserna hamnar väldigt nära våra bedömningar.

Under ett värderingsmöte går mäklaren igen bostaden tillsammans med dig och samlar samtidigt in all nödvändig information. Mäklaren ger förslag på förbättringsåtgärder som kan höja värdet på bostaden och kan även förmedla kontakter till hantverkare och stylister med mera.

Vi går igenom din situation och styr mötet efter det. Mäklaren tar fram en skräddarsydd tidsplan baserad på dina önskemål och beskriver varje steg i försäljningsprocessen. Innan mötet avslutas lämnar mäklaren en offert på plats och bestämmer en tid med ni då vi ska höras igen.

Om du går i säljtankar kan vi hjälpa till med en kostnadsfri värdering av din bostad.

Välkommen till våra mäklare på Bjurfors Malmö Öster

 • Skräddarsydda bostadsaffärer
 • Rätt betalt
 • Fina bostadspresentationer

Köpa, sälja eller värdera bostad?

Våra mäklare kan östra Malmö

Engagemang som lönar sig

Vi är en pålitlig och kompetent partner under försäljningsprocessen. Med ett stort personligt engagemang och ett vänligt bemötande ger vi dig den premiumupplevelse som du förtjänar – oavsett bostad och marknadsläge.

Kostnadsfri Homestyling

Du som säljer din bostad genom Bjurfors i Skåne får alltid en kostnadsfri Konsultation eller Fotostyling av en stylist från Bjurfors Home. Få tips och råd om homestyling och maximera bostadens potential inför försäljning.

Första intrycket

Tillsammans med branschens främsta fotografer och stylister lyfter vi fram din bostads bästa egenskaper – och attraherar fler spekulanter.

Vi har köparna

Vi skapar optimal mix av marknadsföringsaktiviteter för att nå ut till så många potentiella köpare som möjligt. Detta inkluderar även matchning i Bjurfors köparregister Boagenten.

Mäklare som gör skillnad

Ända sedan 1965 har affärsmannaskapet och engagemanget hos våra mäklare gjort stor skillnad. Vi har kompetensen och verktygen som den stora aktör vi är, samtidigt som vi har mäklare med lokal kännedom och personligt engagemang som ger allt vid varje affär.