Hoppa till innehåll

Specialister på Trelleborg

Hitta mäklare i Trelleborg

Välkommen till Bjurfors mäklare i Trelleborg!

Ska du köpa eller sälja bostad? Hos våra kompetenta mäklare i Trelleborg kan du känna dig säker. Våra erfarna och engagerade fastighetsmäklare är specialister på Trelleborg, Västra Tommarp, Lilla Beddinge, Tullstorp och Söderslätt. Allt för att hjälpa dig att göra en riktigt lyckad bostadsaffär.

De flesta av oss som arbetar på kontoret bor i Trelleborg eller har vuxit upp i området. Vi har gedigen samlad kunskap om våra områden och ett brett nätverk av både säljare och köpare. Vi brinner för personlig service och anser att det är viktigt att ha en tät dialog med kunden hela vägen från första mötet till målet, och bortom det. Vårt stora engagemang, våra fina bostadspresentationer och mjuka värden uppskattas av våra kunder och leder till lyckade bostadsaffärer där både säljare och köpare känner sig nöjda.

Med Bjurfors som din mäklare i Trelleborg blir du tryggt guidad genom hela din bostadsaffär av våra specialiserade fastighetsmäklare. Med hjälp av Bjurforsmetoden säkrar vi kvaliteten genom varje steg av bostadsaffären.

I vårt stora spekulantregister Boagenten har vi tusentals köpare i regionen som aktivt letar efter sitt nästa hem – vilket gör att många av de bostäder vi förmedlar säljs redan innan visning.

Vill du värdera bostad eller funderar på att sälja hus eller lägenhet? Kontakta oss eller besök oss gärna på vårt kontor på Algatan 23 i Trelleborg.

Varmt välkommen till Bjurfors Trelleborg!

Pågående (34)

Urval av sålda (117)

Hitta mäklare i Trelleborg

Hitta din mäklare

Hav, brygga och solnedgång på sydkusten i Trelleborg - hitta ditt drömhem med Bjurfors mäklare i Trelleborg

Hitta ditt drömhem med Bjurfors mäklare i Trelleborg

GÅR DU I säljtankar? Varmt välkommen till oss på Bjurfors Trelleborg.

Vi som arbetar på Bjurfors Trelleborg bor själva i Trelleborg eller är uppväxta i staden. Det betyder att vi känner områdena väl. Vi vet var den närmsta skolan finns, hur många minuter det tar att gå till tågstationen och vilka stränder som är mest barnvänliga. Tack vare lång erfarenhet, Bjurfors stora spekulantregister och vårt breda kontaktnät kan vi snabbt samla på oss spekulanter och arrangera visning. Hos oss är din bostadsaffär i trygga händer.

Trelleborg är en spännande kuststad som har upplevt en kraftigt ökad inflyttning de senaste åren. Många lockas av det havsnära läget och goda kommunikationer till Malmö, Lund och Köpenhamn.

Staden har ett rikt kulturliv och i centrum finns ett stort utbud av restauranger, caféer, butiker och köpcentret Valen. I Trelleborg är det enkelt att ha en aktiv livsstil. Söderslättshallen erbjuder en mängd olika sportaktiviteter med ishall, bowlinghall, styrketränings- och brottningslokaler, bordtennishall och skjutbana. Badhuset i staden har bland annat två motionsbassänger, äventyrsbad och varmvattenbassäng. För golfare finns bland annat trevliga familjeklubben Bedinge GK, natursköna Trelleborgs GK och utmanande hedbanan Tegelberga GK.

Trelleborg är även känt som ”Palmernas stad”. I juni varje år planteras flera hundra palmer ut runtom i staden och står framme till dess att den första frosten slår till någon gång i oktober.

För den som pendlar till jobbet ligger tågstationen mitt i stan. Pågatågen går en gång i halvtimmen på sträckan mellan Trelleborg och Helsingborg och omvänt. Med buss reser du enkelt till Malmö, Ystad, Falsterbo och övriga Skåne. Trelleborg har även ett mycket bra cykelnätverk med fina cykelvägar, bland annat Sydkustleden som går förbi några av Sveriges vackraste stränder.

I Trelleborgs kommun ligger Skandinaviens sydligaste udde, Smygehuk. Under sommaren sjuder det lilla samhället av liv. Här kan du njuta av en mängd olika utställningar, musikevenemang och trevliga matställen.

Den som bor i Trelleborg eller på Söderslätt har nära till underbara stränder, charmiga byar, välbevarade fiskelägen och andra historiska platser.

I Trelleborgs kommun hittar du allt från anrika korsvirkeshus och hästgårdar med havsutsikt till mysiga fritidshus, nybyggda lägenheter och sekelskiftsvillor på centralt läge.

maklare-trelleborg-bjurfors-Sydkusten.jpg

Hitta ditt drömhem i Trelleborg

Vi har många bostäder till salu i Trelleborgs kommun och förmedlar både hus och lägenheter i alla områden och i alla prisklasser. Centrala Trelleborg är ett omtyckt läge med närhet till all tänkbar service samt bra kommunikationsmöjligheter med tåg och buss. Skegrie är ett uppskattat barnvänligt område med närhet till Malmö. Det finns gott om havsnära fritidshus och hus till salu i Beddingestrand med gångavstånd till fina stränder. Just nu är det många som söker hus till salu i Smygehamn. Det är en trevlig ort som ligger på Sveriges sydligast udde. Här finns bland annat skola, affärer och turistattraktionen Smygehuk. Stavstensudde är ett annat omtyckt område som växte fram från och med 2007 med charmiga "byar", fantastisk natur och nära till havet. Vi förmedlar även många bostäder i Anderslöv, Västra Tommarp, Lilla Beddinge, Tullstorp, Söderslätt med mera.

Vi är specialister på bostadsmarknaden i Trelleborg. Hos oss är din bostadsaffär i trygga händer.

Viktigast för oss som mäklare på Bjurfors Trelleborg

  • Hög kundnöjdhet
  • Personlig service
  • Trygga affärer för både säljare och köpare

Nöjda kunder hos Bjurfors Trelleborg

Nöjda kunder – vi har stor kunskap om bostadsmarknaden i Trelleborg med omnejd och arbetar målinriktat för att ge dig de allra bästa förutsättningarna för en lyckad bostadsaffär. Vi månar om våra kundrelationer och är noga med att hålla våra säljare uppdaterade om varje moment i processen.

Förstklassiga bostadpresentationer – vi lägger ner mycket tid på att skapa attraktiva bostadspresentationer för att ge ett oslagbart första intryck och locka så många spekulanter som möjligt till visningen. För att uppnå detta har vi förmånen att dra nytta av Bjurfors starka varumärke och väl beprövade metoder inom allt från styling och fotografering till marknadsföring.

Vi har köparna – via Boagenten kan vi matcha din bostad med köpklara spekulanter som letar efter sitt drömhem i Trelleborg.

maklare-trelleborg-bjurfors-paraplystaty-bost.jpg

Hög efterfrågan på bostadsmarknaden i Trelleborg

Tack vare ett fantastiskt läge nära havet och goda pendlingsmöjligheter till Malmö, Lund, Köpenhamn och övriga Skåne har många fått upp ögonen för Trelleborg. Här är livskvalitén hög och tillväxten god. Trelleborgs kommun är en expansiv kommun med målet att nå 50 000 invånare till år 2028. Bostadsmarknaden i Trelleborg är varierad och erbjuder alla typer av boende i olika prisklasser och områden. Trots att efterfrågan är hög får du mycket för pengarna i Trelleborg jämfört med kringkommunerna. Dessutom pågår det många spännande byggprojekt som kopplar ihop havet med staden, vilket bör locka fler att flytta till trakten.

Vill du veta mer om trender, prisutveckling eller andra delar av bostadsmarknaden i Trelleborg? Välkommen in till oss så berättar vi mer om våra insikter.

Värdefulla tips till dig som ska sälja bostad i Trelleborg

För dig som vill sälja din bostad är vårt främsta tips att planera din försäljning i god tid. Ta kontakt med oss på Bjurfors Trelleborg i ett tidigt skede så att vi kan guida och tipsa dig redan från början. Våra skickliga mäklare hjälper dig att förbereda bostaden så att den presenteras på bästa sätt och sticker ut från mängden. Vi vet också hur bostaden ska marknadsföras för att nå ut till så många potentiella köpare som möjligt. När det kommer till själva visningen är våra mäklare pålästa och väl förberedda på att svara på alla frågor som visningskunderna har.

Trelleborg har en stabilt växande förmarknad och många bostäder säljs via Bjurfors spekulantregister, Boagenten, utan att nå den publika marknaden. Därför är det en stor fördel att hinna förhandsannonsera din bostad. Vi är duktiga på att matcha bostäder i Trelleborg med köpare och med Bjurfors tjänst På förhand kan du snabbt få ut din bostad på marknaden.

Tänk på att ju mer förberedd du är, desto bättre brukar resultatet av en försäljning bli.

maklare-trelleborg-bjurfors.jpg

Köpa bostad i Trelleborg – vad ska jag tänka på? Råd till dig som letar efter en lägenhet eller hus till salu i Trelleborg:

Om du ser en bostad du gillar – kontakta mäklaren tidigt och meddela ditt intresse. Många bostäder säljs innan visning så se till att inte gå miste om ditt drömhem.

Gör en lista över vilka krav och önskemål du har på ditt nya hem. Fokusera på de faktorer som du inte är beredd att kompromissa om, till exempel geografiskt läge. Mycket annat kan du ändra på över tid. Är inte bostaden i toppskick kan du rusta upp den med lite färg och egen inredning.

Förbered din nuvarande bostad i god tid och lyssna på råd från din mäklare inför försäljningen. Vi på Bjurfors Trelleborg kan hjälpa dig med alla förberedelser.

Se till att vara påläst och var beredd med ett lånelöfte från banken innan du börjar gå på visningar så att du vet hur högt du kan gå i en budgivning. Om du inte har ett lånelöfte än kan vi hjälpa dig att snabbt komma i kontakt med vår samarbetspartner SEB.

Ligg steget före och anmäl dig till Boagenten – där får du tips om bostäder På förhand före alla andra.

Ta kontakt med en av våra erfarna mäklare för att boka in en personlig rådgivning. Vi kan även tipsa dig om hus och lägenheter till salu i Trelleborg med omnejd samt kommande bostäder till salu i Trelleborg.

maklare-trelleborg-bjurfors-dalabadet-brygga.jpg

Värdera bostad i Trelleborg

Vi är specialister på bostadsmarknaden i Trelleborgs kommun. Hos oss får du alltid en realistisk och korrekt värdering. I vårt första möte går vi igenom din situation och samlar in all nödvändig information. Därefter lägger vi upp en personlig marknadsplan för en lyckad affär baserad på dina önskemål och behov. Under mötet gör vi också en grundlig genomgång av bostaden, både invändigt och utvändigt, och ger rådgivning kring vad du kan göra för att höja bostadens värde inför försäljningen.

Välkommen att kontakta oss om du vill ha en kostnadsfri muntlig värdering av din bostad.

Därför ska du välja Bjurfors Trelleborg

  • God lokalkännedom – vi är specialister på Trelleborg med omnejd
  • Erfarna och kunniga mäklare
  • Stort engagemang i varje bostadsaffär

Köpa, sälja eller värdera bostad?

Våra mäklare kan Trelleborg

Nöjda kunder

Med största engagemang och mycket värme skapar våra dedikerade mäklare i Trelleborg de bästa förutsättningarna för en lyckad bostadsaffär där både köpare och säljare är nöjda.

Första intrycket

Tillsammans med branschens främsta fotografer och stylister lyfter vi fram din bostads bästa egenskaper – och attraherar fler spekulanter.

Kostnadsfri Homestyling

Du som säljer din bostad genom Bjurfors i Skåne får alltid en kostnadsfri Konsultation eller Fotostyling av en stylist från Bjurfors Home. Få tips och råd om homestyling och maximera bostadens potential inför försäljning.

Vi har köparna

Vi skapar optimal mix av marknadsföringsaktiviteter för att nå ut till så många potentiella köpare som möjligt. Detta inkluderar även matchning i Bjurfors köparregister Boagenten.

Mäklare som gör skillnad

Ända sedan 1965 har affärsmannaskapet och engagemanget hos våra mäklare gjort stor skillnad. Vi har kompetensen och verktygen som den stora aktör vi är, samtidigt som vi har mäklare med lokal kännedom och personligt engagemang som ger allt vid varje affär.