Hoppa till innehåll

4288 lägenheter till salu

Resultat i lista

4288 bostäder till salu

Resultat på karta

4288 bostäder till salu
Kartan visar upp till 200 bostäder

Lägenheter till salu

Att söka lägenheter till salu är början på en spännande resa med många viktiga beslut att ta. Med kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö, flera av landets stora och medelstora städer samt attraktiva semesterorter i både Sverige och Spanien kan vi på Bjurfors hjälpa dig att hitta rätt. Oavsett var du befinner dig hittar du på Bjurfors mäklare med gedigen erfarenhet och stor expertis på just deras lokala område. Med professionalism och personligt engagemang finns vi med som ett stöd från sökandet efter bostadsrätter till salu, till avslutad affär.

Tips när du letar lägenheter till försäljning

Med ett bostadsköp kommer också många frågor. Från det att du letar bostadsrätter till salu fram till avslutad affär kommer det att dyka upp frågor och funderingar. Som exempelvis hur du bedömer föreningens ekonomi genom att läsa och förstå bostadsrättsföreningens årsredovisning. Det är naturligt med många frågor vid ett stort beslut som ett bostadsköp. Du kan alltid vända dig till våra mäklare på Bjurfors för att få svar på dina funderingar. Dessutom kan du hitta information om små och stora funderingar på Bjurfors Stories. Där kan du till exempel läsa om hur en bostadsrättsförening fungerar, hur du tar hjälp av planritningen när du letar lägenheter till salu och tips för er som ska flytta ihop.

Ansök om lånelöfte

Utöver att se över din ekonomiska situation – hur stor månadskostnad du är villig att ha, och hur du påverkas till exempel av eventuella räntehöjningar – är det första du bör göra att ansöka om ett lånelöfte. Allra helst innan du går på din första visning. Lånelöftet ger dig som köpare en ekonomisk ram att förhålla dig till när du letar lägenheter till salu. Eftersom bankens handläggningstid kan ta några dagar, och en budgivning kan gå fort, vill du ha lånelöftet på plats innan du hittat ditt drömboende.

Hitta lägenheter till salu i Spanien

Med sitt varma väder, sina vackra stränder och goda mat har Spanien blivit ett omtyckt semestermål för oss nordbor. Många skandinaver har också valt att köpa en bostad i landet. Om du letar lägenheter till salu i Spanien kan vi på Bjurfors hjälpa till att navigera på en för många svenskar främmande marknad. Våra svensktalande mäklare är väl insatta i hur den spanska bostadsmarknaden fungerar och är experter på sina områden. Det är främst på Mallorca och i södra Spanien kring Marbella, Torrevieja och Alicante vi på Bjurfors är verksamma.

Vi hjälper dig att köpa och sälja din bostadsrätt

Med ett lägenhetsköp kommer ofta också försäljningen av en annan bostad. När du ska sälja din bostad finns vi på Bjurfors här för dig. Våra duktiga och kunniga mäklare har sedan 1965 hjälpt svenskar till lyckade hus- och lägenhetsaffärer. Med en blandning av olika marknadsföringsaktiviteter och vårt köparregister Boagenten exponerar vi din bostad för största möjliga publik av potentiella köpare. Till vår hjälp har vi också de bästa fotograferna och stylisterna som ser till att bostaden är sitt bästa jag för intressenterna.

Bjurfors är en stor, nationell aktör som inte har tappat den personliga relationen eller lokala närvaron. Där du letar lägenheter till salu finns Bjurfors och våra mäklare på plats för att hjälpa dig att hitta den bostadsrätt som passar just dina behov.

}