Hoppa till innehåll
En bostad som du kan köpa På förhand via Bjurfors - vi berättar hur du gör.

På förhand – vad är det?

På förhand ligger bostäder som av olika anledningar inte är ute till försäljning just nu, men som kan komma att säljas om förutsättningarna är rätt.

Så fungerar det att köpa bostad På förhand

Tack vare vår tjänst På förhand ® kan vi guida både köpare och säljare till lyckade bostadsaffärer.

Gör din bästa bostadsaffär genom På förhand

På Bjurfors ger vi våra kunder möjligheten att förbereda sin bostad inför en kommande försäljning med vår tjänst På förhand. Den hjälper dig som ska sälja att bli så förberedd inför kommande bostadsförsäljning som möjligt, och dig som ska köpa att hitta ditt drömhem före alla andra.

Vilka bostäder ligger ute På förhand?

De bostäder som är ute På förhand kan ha lite olika status. Vissa bostäder ligger På förhand medan de förbereds för publika marknaden. Andra bostäder är till salu om rätt villkor är uppfyllda, exempelvis pris och tidpunkt för tillträde. Det finns också bostäder som endast visas först den dagen säljarna har köpt en ny bostad.

Anledningarna till att säljarna väljer att ha bostaden som På förhand är givetvis olika, men reslutatet är detsamma. Ju mer förberedd man är, desto bättre brukar reslutatet av en försäljning också bli.

Tusentals bostadsköpare hittar varje år sitt nästa hem när vi matchar rätt bostad med rätt köpare.

Hitta bostad innan den är till salu

Hur kommer det sig att det är lönsamt att hålla koll på förhandsmarknaden och de bostäder som ligger ute På förhand? För dig som vill köpa bostad är det viktigt eftersom du annars riskerar att gå miste om ditt drömhem. Många av de bostäder vi förmedlar säljs nämligen redan här, På förhand via Boagenten, innan de annonseras offentligt och når den publika marknaden. Tusentals bostadsköpare hittar varje år sitt nästa hem när vi matchar rätt bostad med rätt köpare. Det gör att du som vill köpa bostad har en fördel i att hålla koll på de bostäder som kommer ut som På förhand. Om du enbart tittar på de bostäder som kommer ut till salu och syns på publika bostadsportaler missar du helt enkelt många bostäder.

Ett utmärkt sätt att få tillgång till våra På förhands-bostäder för dig som spekulant är att gå med i vår kostnadsfria söktjänst Boagenten där vi löpande skickar ut information om bostäder som matchar just dina specifika önskemål, inklusive våra På förhands-bostäder. Boagenten är också ett bra verktyg när du ska sälja din bostad. Eller om du bara vill ha koll på marknadsvärdet av din nuvarande bostad. Snabbt, smidigt och utan kostnad.
Så var steget före i din bostadskarriär och skapa en bostadsbevakning.

Intresserad av en bostad På förhand

Om du ser en bostad som ligger ute som På förhand hos oss är du självklart alltid välkommen att kontakta mäklaren direkt för att få veta mer status på bostaden och vilka eventuella säljvillkor som säljaren har. Ibland planerar mäklare förhandsvisningar för särskilt intresserade spekulanter, kanske finns det möjlighet att gå på en sådan.

Du kan självklart också alltid kontakta våra mäklare om du vill veta mer om vår tjänst På förhand.

Få fri köprådgivning inför din bostadsaffär av Bjurfors mäklare.

Rådgivning gör dig till en bättre köpare

I vår tjänst På förhand ® ingår Bjurfors rådgivning. Här erbjuds du en personlig fastighetsmäklare som kan ge dig svaret på många av de frågor som du som köpare funderar över inför ett bostadsköp. Din personliga rådgivare är expert i det område där du söker bostad och är ständigt uppdaterad gällande priser, utveckling, skolor och kommunikationer. Din rådgivare finns på Bjurfors även om du köper din nya bostad av en annan fastighetsmäklare.

Jag vill få rådgivning

Köpa bostad på Förhand - så går det till.

Var steget före för att enklare hitta, köpa och sälja bostad.

Om du är intresserad av att veta mer om tjänsten På förhand och hur den skulle kunna hjälpa dig att göra bästa möjliga bostadsaffär, kontakta oss så berättar vi mer.

Jag vill veta mer om på förhand

Bostad som förmedlas som kommande försäljning på förhandsmarknaden

Varför säljs så många bostäder på förhandsmarknaden?

Förhandsmarknaden har utvecklats mycket de senaste åren. Hur kan du som köpare öka dina chanser att knipa drömbostaden före alla andra? Få veta hur hur förhandsmarknaden fungerar .

Läs mer om förhandsmarknaden

Vilken är min bostads värde?

Oavsett om du vill sälja nu, eller bara vill veta vad din bostad är värd, hjälper vi dig gärna med en kostnadsfri värdering.

Välkommen ett steg upp.

Värdera min bostad