Hoppa till innehåll

1634 hus och villor till salu

Resultat i lista

1634 bostäder till salu

Resultat på karta

1634 bostäder till salu
Kartan visar upp till 200 bostäder

Hus till salu

För många är den stora bostadsdrömmen att hitta ett hus till salu som passar så där perfekt. Kanske letar du efter stora öppna ytor inomhus, egna rum till barnen eller en stor matsal för släktkalasen. Eller kanske drömmer du om en stor trädgård där barnen leker på gräsmattan, blommorna prunkar i rabatten och vännerna samlas kring grillen om somrarna.

Hos oss på Bjurfors kan du söka på hus till salu i alla storstadsregioner, flera stora och medelstora städer samt attraktiva semesterorter i både Sverige och Spanien. På våra kontor arbetar erfarna mäklare som har specialiserat sig på just deras lokala område. De ger dig tillgång till vårt nationella nätverk och hjälper dig att hitta ett hus du verkligen kommer trivas i.

Hitta rätt hus för dig

Vad som är rätt hus skiljer sig från person och familj. Växer familjen med fler barn på väg som behöver egna rum? Eller har barnen flyttat ut? Är drömmen att bo i ett äldre hus en bit från stan med skogen runt hörnet, eller vill ni hellre bo närmare stan? Kanske är det viktigaste att det är rätt område, ett där gemenskapen är god och barnen leker tillsammans. Prata med din mäklare för att få bra tips på områden att leta hus till salu i. Mäklaren kan även ge tips på hus som kommer att komma ut på marknaden snart.

Olika hustyper

Ibland kan det vara svårt att hålla isär olika typer av hus. Vi har därför satt ihop en liten ordlista.

Villa

Ett fristående hus avsett som en bostad.

Radhus

Flera bostäder sammanlänkade i gavlarna.

Kedjehus

Bostäder som är sammanlänkade i en tillbyggnad, till exempel ett förråd eller garage, medan bostaden är fristående.

Parhus

En större villa med två bostäder. Bostäderna är separata med egna ingångar och utan invändig genomgång.

Fritidshus

Ett hus, ofta mindre och lite enklare, placerat en bit utanför närmsta stad avsett för fritid och semester. Kan såklart också vara både stort och mer komfortabelt.

Tips när du letar hus till försäljning

Ett husköp kan vara både spännande och lite läskigt på samma gång. Inte minst om det är det första huset du köper. Bjurfors mäklare finns alltid där för att vägleda dig genom processen. Dessutom har vi samlat matnyttig information om allt du kan tänkas undra över när du letar villor till salu. På Bjurfors Stories kan du läsa om skatter och avgifter, hur du gör om du köper en ny bostad innan du har sålt din nuvarande, få inredningstips och allt annat du funderar på när du letar hus till salu.

Har du koll på ekonomin?

Att bo i ett hus innebär fler kostnader utöver själva bolånet, till exempel stämpelskatt. Genom att se över din boendebudget får du en bättre bild av vilka hus till salu som du har råd med.

Glöm inte lånelöftet

Redan när du börjar leta hus till salu är det bra att också ansöka om lånelöfte. Ofta går det relativt fort att få ett lånelöfte, men det kan också gå undan när du hamnar i en budgivning. Har du hittat drömhuset med den där perfekta uteplatsen är det skönt att inte behöva känna stress över bankens handläggningstider.

Hus till salu i Spanien

Våra mäklare hjälper skandinaver som vill köpa eller sälja hus och lägenheter i Spanien. Med en gedigen lokalkännedom och bra kontakter ger våra svensktalande mäklare dig de allra bästa förutsättningarna att lyckas med din bostadsaffär. Vi kan områdena och den lokala marknaden och hjälper dig till en lyckad affär på en marknad som skiljer sig från den svenska. Framför allt är vi verksamma på Mallorca och i södra delarna av Spanien runt Marbella, Torrevieja och Alicante.

Vi hjälper dig att köpa och sälja ditt hus

Letar du hus till salu ska du kanske även sälja din nuvarande bostad. Då kan du vända dig till Bjurfors mäklare för hjälp. Sedan 1965 har våra mäklare gjort skillnad i bostadsaffärer för både säljare och köpare. Med engagemang, affärsmannaskap och en perfekt mix av marknadsföringsaktiviteter når vi ut till så många potentiella köpare som möjligt. Bland annat genom vårt köparregister Boagenten. Vi samarbetar också med de skickligaste fotograferna och stylisterna för att lyfta fram det bästa i din bostad inför försäljningen.

Som en stor aktör på den svenska marknaden har vi verktygen och nätverket som ger oss ett bättre utgångsläge, utan att förlora lokalkännedom eller det personliga engagemanget. Oavsett var i Sverige du är på jakt efter hus till salu finns vi på Bjurfors där för dig.