Hoppa till innehåll

Specialister på Bromma

Hitta mäklare i Bromma

Välkommen till Bjurfors mäklare i Bromma!

Här arbetar erfarna och engagerade fastighetsmäklare som är specialister på Bromma med omnejd.

Vi på Bjurfors Bromma är ett sammansvetsat team av drivna mäklare som hela tiden strävar efter att göra framgångsrika affärer med kundnöjdheten i högsta fokus. Många av oss har jobbat i området under flera år och vi besitter således en gedigen lokal kunskap om marknaden.

Våra fastighetsmäklare är specialiserade på områden som södra och norra Ängby, Ulvsunda, Traneberg, Riksby och Ålsten. Vi har dessutom ett aktivt kundregister kallat Boagenten som hjälper till att attrahera köpare, vilket ger dig bästa möjliga pris när vi hjälper dig att sälja din bostadsrätt eller villa i Bromma.

Våra mäklare arbetar efter en unik affärsprocess som säkrar kvaliteten på hela din bostadsaffär. Varje fas i Bjurforsmetoden är utformad för att du ska känna trygghet och kunna göra en så god bostadsaffär som möjligt.

Vår lokalkännedom tillsammans med en rikstäckande mäklarkedja ger oss de bästa förutsättningarna för att skapa en lyckad bostadsaffär för både säljare och köpare. Varmt välkommen att kontakta våra skickliga mäklare på Bjurfors för rådgivning eller för en kostnadsfri värdering av din bostadsrätt, fritidshus eller villa i Bromma med omnejd.

Varmt välkommen!

Gustavslundsvägen 22

Bjurfors Bromma

Gustavslundsvägen 22

167 51 Bromma

bromma@bjurfors.se

08-520 261 40

Visa i Google Maps (öppnas i nytt fönster)

Urval av sålda (304)

Hitta mäklare i Bromma

Hitta din mäklare

Natursköna scener v id Johannefreds båtklubb i Bromma - när du söker mäklare i Bromma har vi på Bjurfors Bromma erfarenheten, kunskapen och engagemanget som gör hela skillnaden

Hitta ditt drömhem med Bjurfors mäklare i Bromma

GÅR DU I säljtankar? Varmt välkommen till oss på Bjurfors Bromma.

Vi som arbetar på kontoret har gedigen samlad erfarenhet av mäklarbranschen och vår lokala bostadsmarknad. Våra mäklare är engagerade, serviceinriktade och lägger stor vikt vid nöjda kunder.

Vår ambition är att alla våra säljare, köpare samt spekulanterna som vi möter på visningar ska uppleva en ny nivå av mäklarservice, och vara så nöjda och tillfredsställda med oss att de rekommenderar Bjurfors Bromma till sina vänner och bekanta.

Det är många som drömmer om att bosätta sig i Bromma, vilket inte är förvånande. Här bor du på lugnt läge i natursköna omgivningar samtidigt som du enkelt tar dig in till centrala Stockholm.

Bromma är bland annat känt för sina fina grönområden och naturreservat, närheten till Mälaren och sina ståtliga slott. Ett omtyckt utflyktsmål är Drottningholms slott där du kan uppleva en historisk miljö och den storslagna slottsparken.

Bromma kan stoltsera med många charmiga bostadsområden och en blandad bebyggelse som består av både flerfamiljshus och fristående villor från olika tidsepoker, särskilt eftertraktade är de pampiga villorna i trädgårdsstaden.

Fördelarna med att bo i Bromma är många. Närheten till fritidsaktiviteter, skolor och dagis såväl som ett stort utbud av butiker och matställen. Med tunnelbana, tåg och buss tar du dig smidigt runt i Stockholmsområdet och vill du resa längre bort har du Bromma Flygplats på bekvämt avstånd.

maklare-bromma-bjurfors-lillsjon.jpg

Bostäder i Bromma

Vi har många bostäder till salu i Bromma och förmedlar fastigheter i södra och norra Ängby, Ulvsunda, Traneberg, Riksby, Ålsten, Abrahamsberg, Traneberg/ Minneberg, Annedal/ Mariehäll, Riksby/ Åkeslund, Beckomberga, Alvik/ Äppelviken, och Nockeby med mera.

Vi hjälper dig som både söker villor till salu i Bromma och lägenheter till salu i Bromma att hitta rätt bostad för just dig, utifrån dina särskilda önskemål och behov.

Vårt engagemang och förstklassiga service ger tydliga resultat och syns bland annat i ett stort antal rekommendationer.

Vad är viktigast för oss som mäklare på Bjurfors Bromma?

  • Hög kundnöjdhet
  • Vi ger service över förväntan
  • Attraktiva bostadspresentationer

Vad utmärker Bjurfors Bromma?

Premiumupplevelse – på Bjurfors Bromma arbetar personliga och proaktiva mäklare med enormt driv och lösningsorienterat fokus. Vårt engagemang och förstklassiga service ger tydliga resultat och syns bland annat i ett stort antal rekommendationer.

Bostadspresentationer av högsta kvalitet – vi samarbetar med branschens bästa stylister och fotografer för att skapa annonser som gör att din bostad sticker ut från mängden. Med Bjurfors optimala mix av marknadsföringsaktiviteter når vi ut till så många potentiella köpare som möjligt.

Vi har köparna – via Boagenten kan vi hitta rätt köpare till rätt bostad. Vi har tusentals spekulanter som letar efter sin drömbostad i Bromma. När du anlitar Bjurfors Bromma får du en snabb och smidig bostadsaffär.

En eftertraktad bostadsmarknad – många vill bo i Bromma

Bromma är en av Stockholms mest populära stadsdelar att bosätta sig i. Det citynära läget, barnvänliga lugna områden och närheten till natur och vatten gör att många söker sig hit. Området sträcker sig över en stor yta och erbjuder ett varierat utbud av bostäder. Här finns det något för alla målgrupper.

Vill du veta mer om trender, prisutveckling eller andra delar av bostadsmarknaden i Bromma? Vi är lokala specialister och delar gärna med oss av våra insikter – välkommen till Bjurfors Bromma!

maklare-bromma-bjurfors-ljunglofska-slottet.jpg

Sälja bostad i Bromma – vad ska jag tänka på?

Om du planerar att sälja din bostad är vårt främsta tips att vara ute i god tid och ta kontakt med en mäklare så tidigt som möjligt. För att få de bästa förutsättningarna för en lyckad försäljning bör du anlita en mäklare som säljer mycket bostäder i Bromma, och som har nöjda kunder. Vår målsättning är att du som kund kommer att vara så nöjd att du vill rekommendera oss vidare till vänner och bekanta.

Det är också en stor fördel att hinna förhandsannonsera din bostad för att testa marknaden och samla på dig spekulanter inför säljstart.

Med rätt mäklare vid din sida kan du för varje god bostadsaffär ta ett steg upp i din bostadskarriär.

Köpa bostad i Bromma? Tips till dig som letar efter en bostad till salu i Bromma:

Ta kontakt med en lokal mäklare som har stor kunskap om bostadsmarknaden i området som du vill köpa i. Med rätt mäklare vid din sida kan du för varje god bostadsaffär ta ett steg upp i din bostadskarriär.

Eftersom många bostadsaffärer sker utanför den öppna marknaden missar spekulanter ofta intressanta bostäder som ligger ute till försäljning. För att undvika detta bör du upprätta en tidig mäklarkontakt och anmäla dig till Bjurfors unika spekulantregister Boagenten. Då får du tips på bostäder som passar dina behov och önskemål På förhand före alla andra, och riskerar inte att gå miste om drömhemmet när det dyker upp.

Tänk även på att ha lånelöftet klart. Om du inte har ett lånelöfte än kan vi hjälpa dig att snabbt komma i kontakt med vår samarbetspartner SEB.

Boka en köprådgivning med en av våra erfarna mäklare. Då får du svar på alla frågor som du kan tänkas ha inför ett bostadsköp.

maklare-bromma-salja-bostad-bjurfors.jpg

Boka en kostnadsfri värdering med Bjurfors Bromma

Om du går i säljtankar kan vi hjälpa till med en kostnadsfri värdering av din bostad.

Vi är lokala specialister med lång erfarenhet och stor kunskap om vår marknad. Bjurfors Bromma har varit den mest rekommenderade byrån i området flera år i rad. Med andra ord – din bostadsaffär är i trygga händer med oss vid din sida.

Vi utgår alltid från kundens behov. Tillsammans med mäklaren går du igenom hela bostaden och får samtidigt möjlighet att berätta om dina önskemål och prioriteringar. Vi diskuterar eventuella förbättringsåtgärden och hur ditt framtida drömboende ser ut. Utifrån det rådande marknadsläget ger mäklaren dig en professionell värdering och en anpassad genomgång av hur försäljningsprocessen via Bjurfors Bromma går till.

Välkommen till Bjurfors Bromma

  • Lokala experter – vi kan Bromma
  • Hög tillgänglighet, lyhördhet och flexibilitet
  • Vi månar om varje bostadsaffär

Köpa, sälja eller värdera bostad?

Våra mäklare kan Bromma

Trygga bostadsaffärer

Hos Bjurfors Bromma får du en mäklare som är extremt kunnig och mån om kundens bästa. Vi följer kunden från första mötet, och sedan vidare genom hela bostadskarriären.

Första intrycket

Tillsammans med branschens främsta fotografer och stylister lyfter vi fram din bostads bästa egenskaper – och attraherar fler spekulanter.

Vi har köparna

Vi skapar optimal mix av marknadsföringsaktiviteter för att nå ut till så många potentiella köpare som möjligt. Detta inkluderar även matchning i Bjurfors köparregister Boagenten.

Mäklare som gör skillnad

Ända sedan 1965 har affärsmannaskapet och engagemanget hos våra mäklare gjort stor skillnad. Vi har kompetensen och verktygen som den stora aktör vi är, samtidigt som vi har mäklare med lokal kännedom och personligt engagemang som ger allt vid varje affär.