Mäklare i Stockholm

Mäklare i Enskede

Välkommen till Bjurfors mäklare i Enskede!

ENSKEDE. På vårt mäklarkontor i Enskede arbetar erfarna och engagerade fastighetsmäklare som är specialister på Enskede med omnejd.

Vi som arbetar på Bjurfors Enskede har många års erfarenhet och mycket god lokalkännedom. Här finns exklusiva bostäder i vackra områden där du alltid har nära till storstadens puls och alla bekvämligheter. Vi kan erbjuda fina lägenheter i natursköna områden som bland annat Enskede, Stureby, Bandhagen med många parker och strövområden samt Årsta med den vackra Årstaviken. Särskilt stolta är vi också över de fina villorna i Enskede med omnejd. Få villaområden har så nära till innerstaden och samtidigt så natursköna omgivningar. Enskede, Stureby och Örby är som egna små städer med mycket bra kommunikationer in till Stockholms centrala delar.

Om du vill sälja din bostad finns vi där för dig, vi hjälper dig att göra en trygg och lönsam bostadsaffär. På Bjurfors arbetar alla mäklare efter Bjurforsmetoden, en välbeprövad sjustegsmetod som säkrar kvalitet och lönsamhet. Vi gör allt för att du som kund skall bli så nöjd som möjligt då du genomför din största och kanske allra viktigaste affär i livet. Vi på Bjurfors Enskede har alltid kunden i fokus och vi är inriktade på att nå gemensamma mål tillsammans med våra kunder.

Välkommen att kontakta oss på Bjurfors Enskede.

Bjurfors Enskede

Besöksadress:
Nynäsvägen 321
122 34 Enskede

E-post:
Telefon: 08-520 261 50

Få koll på Enskedes bostadsmarknad. Läs intervjun med mäklarens bästa tips!