Hoppa till innehåll
Upplands Väsby station och Messingen från ovan - en bostadsmarknad där Bjurfors mäklare har gedigen erfarenhet av lyckade bostadsaffärer

Specialister på Upplands Väsby

Hitta mäklare i Upplands Väsby

Välkommen till Bjurfors mäklare i Upplands Väsby!

Här arbetar erfarna och engagerade fastighetsmäklare som är specialister på Upplands Väsby med omnejd.

Vi som arbetar på kontoret är ett sammansvetsat gäng som trivs med varandra och det vi gör. Att vi brinner för vårt yrke och våra kunder återspeglas i den gästvänliga stämningen på kontoret. Hos oss får alla ett professionellt och trevligt bemötande. Efter många år inom branschen har våra engagerade mäklare byggt upp en enorm erfarenhetsbas som vi även delar med oss av till nya kollegor och kunder som vi träffar.

Bjurfors Upplands Väsby är ett företag med en mycket god lokal förankring i områden som bland annat centrala Väsby, Bollstanäs, Fresta och Runby. Flera av oss mäklare som arbetar här är sedan många år boende i kommunen. Vi vet vilka genvägar barnen kan ta till skolan, var du hittar den godaste middagen och vilka promenadstråk som är finast. Med en mångårig erfarenhet av bostadsförmedling i Upplands Väsby hjälper vi gärna dig med att sälja, köpa och värdera din bostad.

Tillsammans har vi mäklare på Bjurfors Upplands Väsby en bred kunskap inom området och finns därför tillhands med allt från skattefrågor till inredningstips. Kom in till oss och prata om ditt nuvarande boende, ditt kommande boende eller bara för att få lite tips och råd på vägen. Vi erbjuder även dig rådgivning eller en kostnadsfri värdering av din lägenhet, hus eller villa.

Varmt välkommen till Bjurfors Upplands Väsby.

Herrgårdsvägen 34

Bjurfors Upplands Väsby

Herrgårdsvägen 34

194 74 Upplands Väsby

upplandsvasby@bjurfors.se

08-518 343 00

Visa i Google Maps (öppnas i nytt fönster)

Pågående (188)

Urval av sålda (200)

Hitta mäklare i Upplands Väsby

Hitta din mäklare

Härliga hus i Bollstanäs vid sjön Norrviken - här förmedlar Bjurfors mäklare i Upplands Väsby många fina bostäder

Hitta ditt drömhem med Bjurfors mäklare i Upplands Väsby

GÅR DU I säljtankar? Varmt välkommen till oss på Bjurfors Upplands Väsby.

De flesta av våra mäklare bor i Upplands Väsby och har verkat här sedan 2006, vilket ger en samlad erfarenhet av orten som inga av de andra konkurrenterna ens kommer i närheten av. Vi ser varje kund som en lång relation och har många återkommande kunder år efter år.

Upplands Väsby har ett centralt läge mellan Stockholm, Arlanda och Uppsala med goda kommunikationer via pendeltåg, bussar och motorvägar. Här bor du nära naturen och vattnet med den levande landsbygden endast några minuter bort. Kommunen har mycket att erbjuda med många olika arbetsplatser samt ett brett utbud av butiker, livsmedelsaffärer, restauranger och annan service i tätortens centrum.

Den som bor i Upplands Väsby kan ta del av ett rikt kultur- och fritidsutbud med bland annat konsthall, bibliotek, kulturhus, badhus, ishall samt flera idrottsanläggningar och naturområden.

Kairobadet är ett populärt strandbad vid Mälaren med sandstrand, gräsytor, bryggor och hopptorn. Här kan hela familjen tillbringa lata sommardagar i solen varvat med svalkande bad. På Runsahalvön kan du vandra längs Mälarens stränder, beundra den enastående utsikten över Mälarfjärden Skarven vid fornborgen Runsa, eller besöka en av Sveriges största skeppssättningar.

maklare-upplands-vasby-bjurfors-Barockparken-Stora-Wasby.jpg

Vi på Bjurfors Upplands Väsby är verksamma i hela kommunen. Oavsett om du vill bo i bostadsrätt, radhus eller villa så finns här många trevliga bostadsområden med både äldre och nyproducerade bostäder att välja mellan. Här finns stora områden med villor, bland annat Bollstanäs, Odenslunda, Runby och Brunnby Vik som är väldigt populära bland barnfamiljer med närhet till förskolor, skolor och natur. Det finns även många områden med bostadsrätter, både nya i centrum och äldre områden med stora terrasslägenheter som är mycket populära bland både barnfamiljer och äldre som flyttar från villan. I Upplands Väsby är det alltid nära till kommunikationer med ett väl utvecklat lokaltrafiknät samt gång och cykelbanor i hela kommunen som sammanbinder alla områden.

Vi ser till varje kunds behov och gör alltid vårt yttersta för att matcha rätt bostad med rätt köpare.

Med oss hittar du bostäder i Upplands Väsby

Vi har många fina bostäder till salu i Upplands Väsby med omnejd och förmedlar bostäder i hela kommunen i populära områden som centrala Upplands Väsby, Bollstanäs, Odenslunda, Runby, Brunnby Vik med mera.

Hos oss finner du din nästa drömbostad oavsett om du söker en bostadsrätt till salu i Upplands Väsby eller om det är hus till salu i Upplands Väsby som fångar ditt intresse.

Viktigast för oss som mäklare på Bjurfors Upplands Väsby

 • Omtanke och fokus på kunden
 • Vi ger service över förväntan
 • Nöjda och återkommande kunder

Därför ska du välja Bjurfors Upplands Väsby

Premiumupplevelse – vi ser till varje kunds behov och gör alltid vårt yttersta för att matcha rätt bostad med rätt köpare. Alla vi som arbetar på Bjurfors Upplands Väsby strävar mot gemensamma mål vilket gör att vi har många affärer inom kontoret där vi sammanlänkar köpare och säljare internt.

Exceptionella bostadspresentationer – vi lägger ner mycket engagemang och energi på bostadspresentationerna. Tillsammans med en dedikerad fotograf fångar vi känslan av att bo i hemmet i bilder. Ofta kompletteras interiöra och exteriöra fotografier med skymningsbilder. Vi lägger också extra tid på bostadsbeskrivningarna för att verkligen kunna lyfta varje enskild bostads unika egenskaper.

Smidiga bostadsaffärer – med Bjurfors kostnadsfria tjänst Boagenten hjälper vi dig hitta dina drömmars hus, lägenhet, sommarstuga eller tomt. Boagenten är också ett utmärkt verktyg för dig som ska sälja din bostad, eller om du bara vill ha koll på marknadsvärdet av din nuvarande bostad.

maklare-upplands-vasby-bjurfors-Bollstanas-Norrvikens-strand.jpg

Tillväxt på bostadsmarknaden i Upplands Väsby

Tack vare närheten till Arlanda flygplats, Stockholm och Uppsala har Upplands Väsby bidragit till stark tillväxt i Stockholmsregionen. Många flyttar inom kommunen och det finns även tydliga flyttströmmar från grannkommuner. Eftersom Upplands Väsby växer pågår just nu flera nya byggprojekt i kommunen bland annat Väsby Entré vid stationen och Fyrklövern söder om Väsby centrum. Upplands Väsby har ett varierat utbud av bostäder. Här finns något för alla smaker och prisklasser.

Vill du veta mer om trender, prisutveckling eller andra delar av bostadsmarknaden i Upplands Väsby? Välkommen in till oss så berättar vi mer om våra insikter. Vi kan även tipsa om kommande försäljning i Upplands Väsby, eftersom många av våra bostäder säljs På förhand.

Tips till dig som ska sälja en bostad i Upplands Väsby

För dig som vill sälja din bostad är vårt främsta tips att träffa en fastighetsmäklare i ett tidigt skede. Då har du gott om tid att förbereda bostaden inför försäljningen. Genom att färdigställa faktauppgifter och bostadsbeskrivningen i god tid kan vi snabbt få ut bostaden på marknaden när du är redo att sälja. Goda förberedelser ger dig rätt förutsättningar för en lyckad affär.

Vi på Bjurfors Upplands Väsby jobbar även aktivt med kommande försäljningar där många bostadsaffärer avslutas redan innan bostäderna kommer ut på den öppna marknaden. Därför är det en stor fördel att hinna förhandsannonsera din bostad genom Bjurfors tjänst På förhand för en snabb och smidig försäljning.

Varmt välkommen att kontakta oss om du går i säljtankar – vi finns vid din sida genom hela säljprocessen.

maklare-upplands-vasby-bjurfors-Flygbild-Centrala-Vasby-.jpg

Hitta ditt drömhem: Tips till dig som letar efter en bostad till salu i Upplands Väsby:

Att köpa bostad är en av de största affärerna de flesta av oss gör i livet. Därför är det klokt att ta hjälp av en mäklare som säkerställer att varje steg i köpprocessen sker i rätt ordning och på rätt sätt. Då får du de bästa förutsättningarna för en lyckad bostadsaffär. Vi på Bjurfors Upplands Väsby utbildar alla våra köpare och spekulanter i vad som är viktigast, allt från vad du bör titta på i en bostad till hur en budgivning går till. Vi finns vid dina sida hela vägen från första mötet till tillträde och även efteråt.

Bra att tänka på:

 • Var påläst och fundera över vilken typ av bostad du är ute efter.
 • Ta del av besiktningsprotokoll och övrig information kring fastigheten som mäklaren erbjuder.
 • Var beredd med ett lånelöfte i god tid så att du vet vad du har råd med innan du börjar leta. Om du inte har ett lånelöfte än kan vi hjälpa dig att snabbt komma i kontakt med vår samarbetspartner SEB.
 • Om du letar efter en tomt till salu i Upplands Väsby att bygga ett hus på ska du prata med banken om kreditiv (inte lånelöfte). Läs på om byggrätt och detaljplan, undersök byggnationsförutsättningar och ta in offerter från husleverantörer. Vi hjälper dig med allt du behöver tänka på i samband med tomtköpet och framtida byggplaner.
 • Om du ser en bostad du gillar – var snabb med att meddela ditt intresse för den ansvariga mäklaren. Många bostäder säljs innan visning, så se till att inte gå miste om ditt drömhem.
 • Ligg steget före och anmäl dig till Boagenten– där får du tips om bostäder På förhand före alla andra.

Värdera bostad i Upplands Väsby

Vi på Bjurfors Upplands Väsby känner till trakten väl och våra mäklare är de mest kunniga mäklarna på orten. Om du går i säljtankar är du välkommen att kontakta oss för att få en kostnadsfri muntlig värdering av din bostad. Tillsammans med kunden tar vi fram en försäljningsstrategi och säkerställer att den är så komplett som möjligt. Vi sätter också upp en tidsplan för vad som behöver göras och när. Dessutom får kunden information om Bjurforsmetoden som har sina skräddarsydda aktiviteter för att du ska känna trygghet och kunna göra en så bra bostadsaffär som möjligt. Där ingår alla tjänster som vi erbjuder, bland annat På förhand, Homestyling, Bjurfors Besiktigad med mera.

Välkommen till Bjurfors Upplands Väsby

 • God lokalkännedom – vi är experter på Upplands Väsby
 • Engagerade och drivna mäklare
 • Förstklassiga bostadspresentationer

Köpa, sälja eller värdera bostad?

Våra mäklare kan Upplands Väsby

Lönsamma bostadsaffärer

Med gedigen kunskap, ett stort engagemang och fokus på nöjda kunder skapar vi de bästa förutsättningarna för lyckade bostadsaffärer i Upplands Väsby.

Första intrycket

Tillsammans med branschens främsta fotografer och stylister lyfter vi fram din bostads bästa egenskaper – och attraherar fler spekulanter.

Mäklare som gör skillnad

Ända sedan 1965 har affärsmannaskapet och engagemanget hos våra mäklare gjort stor skillnad. Vi har kompetensen och verktygen som den stora aktör vi är, samtidigt som vi har mäklare med lokal kännedom och personligt engagemang som ger allt vid varje affär.

Vi har köparna

Vi skapar optimal mix av marknadsföringsaktiviteter för att nå ut till så många potentiella köpare som möjligt. Detta inkluderar även matchning i Bjurfors köparregister Boagenten.