Hoppa till innehåll
Två människor i varmt motljus som tar i hand - glada över att göra en god bostadsaffär och få bra hjälp med alla bitar av den. För dig som gör bostadsaffär med Bjurfors mäklare har vi valt ut samarbetspartners som hjälper dig att göra alla delar av bostadsaffären så smidiga som möjligt.

Samarbetspartners

Bjurfors utvalda partners kan erbjuda dig bästa möjliga stöd och rådgivning inom områden som rör din bostadsaffär.

Bjurfors utvalda samarbetspartners

Vi på Bjurfors har en rad strategiskt utvalda samarbetspartners för att hjälpa dig att göra en trygg och smidig bostadsaffär. På så sätt kan vi erbjuda dig stöd och rådgivning inom olika områden som rör din affär.

Vi som mäklare samarbetar med de bästa inom respektive område på marknaden för att alltid kunna leverera högsta kvalitet till våra kunder. Vi erbjuder rådgivning och tjänster från bland annat Anticimex, Familjens jurist, SAS EuroBonus och SEB.

Dessutom kan vi erbjuda ett stort antal tjänster via våra lokala samarbeten i respektive region på Bjurfors.

Styrkan med Bjurfors

Bjurfors är Sveriges största privatägda fastighetsmäklare. Vi har både det lilla mäklarföretagets fördelar och det stora mäklarföretagets resurser, vilket gör att vi kan erbjuda en mäklartjänst med hög kvalitet och personlig känsla.

Vår resa som mäklare började 1965 när Ragnar Bjurfors bestämde sig för att utmana branschen och tänka nytt. Hans affärsmannaskap och professionalism i kombination med proaktivitet, personliga relationer och engagemang formade ett premiumerbjudande i framkant – något som kännetecknar oss än idag.

Våra mäklare finns på kontor i stora och medelstora städer samt i attraktiva semesterområden, i Sverige och Spanien. Idag är vi fler än 600 medarbetare på Bjurfors som varje dag hjälper människor att göra en så bra bostadsaffär som möjligt.

Om Bjurfors

Villa med pool. Vill du köpa hus eller lägenhet, sommarhus eller tomt? Köp bostad med mäklare på Bjurfors - vi hjälper dig till en lyckad bostadsaffär.

Våra mäklare hjälper dig att bli en bättre köpare

Oavsett om du vill köpa, sälja eller värdera bostad nu eller i framtiden, så ger våra mäklare dig gärna kostnadsfri personlig rådgivning. Här ger vi råd och svar på många av de frågor som du som köpare funderar över inför ett bostadsköp, som hur köpprocessen går till och prisutvecklingen i området.

Boka rådgivning

}