Hoppa till innehåll

Webbinarier för dig som vill köpa eller sälja bostad i Spanien

Vi guidar dig steg för steg till en bostad i Spanien – ta del av våra webbinarier.

Lär dig mer om Spanien och den spanska bostadsmarknaden. Vill du köpa en bostad i Spanien? Det kan kännas överväldigande att hitta rätt bostad och förstå hur ett bostadsköp utomlands går till. Vi på Bjurfors har lång erfarenhet av att förmedla bostäder i Spanien och finns här för att hjälpa dig hitta ditt drömhem i solen. Genom våra inspelade webbinarier och digitala event guidar vi dig steg för steg till en bostad i Spanien.

Nu kan du ta del av våra inspelade webbinarier om Spanien med Bjurfors spanska experter. Du kommer att få en genomgång av olika bostadsområden i Spanien, hur det är att bo där och vad som särskiljer dem. Vi finns representerade på många av svenskarnas favoritorter längs den spanska kusten och på Mallorca. Vi erbjuder också en genomgång av hur det spanska marknadsläget för bostäder ser ut. Webbinarierna innehåller det som är viktigast för dig som har ett svenskt perspektiv på bostadsaffärer och som är redo för en bostad i Spanien.

Genom att se våra webbinarium om Spanien får du rådgivning om hur du skapar de bästa förutsättningarna för en lyckad bostadsaffär utomlands.

Läget på

Spaniens bostadsmarknad

Hur ser läget ut på bostadsmarknaden i Spanien 2024? Under det här inspelade webbinariet berättar vår vd Fredrik Kullman och våra mäklare om marknadsläget just nu och framåt.

Går du i tankar om att

Sälja din bostad i Spanien?

Hur ser säljprocessen av en bostad ut i Spanien? Under det här inspelade webbinariet får du inblick i hur det går till att sälja en bostad i Spanien. Våra mäklare berättar om processen och vad som är viktigt att veta för dig som att ett svenskt perspektiv på att sälja en bostad.

Bjurfors presenterar

Södra Costa Blanca

Nu kan du se webbinariet där Bjurfors presenterar utvalda områden på södra Costa Blanca - från Alicante till Torrevieja med omnejd samt kuststräckan söderut runt Orihuela Costa ner till Murcia – Mar Menor. Våra lokala experter ger tips och råd om prisbilden, området och vad man bör tänka på för att genomföra en lyckad bostadsaffär.

Bjurfors presenterar

Marbella

Nu kan du se se webbinariet där Bjurfors presenterar Marbella. Våra lokala experter ger tips och råd om prisbilden, området och vad man bör tänka på för att genomföra en lyckad bostadsaffär.

Bjurfors presenterar

Mallorca

Om du vill köpa bostad på Mallorca kan du nu få båda inspiration och information från våra experter i det här inspelade webbinariet.

Bjurfors presenterar

Nerja

Lär dig mer om vackra Nerja och hur det är att köpa och äga bostad här i vårt inspelade webbinarie.

Drömmer du om en lyxig

Bostad i Spanien med möjlighet till avkastning?

Tillsammans med Navigare Properties kan vi på Bjurfors nu exklusivt erbjuda ett nytt koncept där du kan köpa en fullt inredd lyxbostad med pool i trendiga Mijas Pueblo, bara 15 minuter från Malagas flygplats. Bostaden finansieras genom uthyrning via Navigares stora nätverk under de veckor du inte själv är där. Som medlem i uthyrningsprogrammet får du dessutom tillgång till hotellservice, aktiviteter på området samt en privat yacht två veckor om året. I det här inspelade webbinariet presenterar vi detta spännande koncept och ger svar på de vanligaste frågorna.