• Malaga Stad, Costa del Sol Väster

  Citynära lägenhet vid havet

  Malaga Stad

 • Higueron, Costa del Sol Väster

  Lägenhet med pool och spa

  Higueron

Till innehållet

Vi hjälper dig till en lyckad bostadsaffär längs Costa del Sol!

Bjurfors svenska mäklare i Marbella hjälper dig att köpa och sälja bostad längs Costa del Sol Väster, som sträcker sig från Malaga i öst till Estepona i väst. Hos oss arbetar erfarna och engagerade fastighetsmäklare som är specialister på området. Vi hjälper dig till en lyckad bostadsaffär längs Costa del Sol - kontakta oss redan idag!

Nyinkommet

 • Vi erbjuder hela marknadens utbud av bostäder till salu från Malaga till Estepona.

 • Låt Bjurfors bli din personliga köpmäklare, som vägleder dig genom hela processen.

 • Låt våra erfarna mäklare ta hand om försäljningen av din bostad längs Costa del Sol, för en snabb och trygg bostadsaffär.

 • Hur skiljer sig Marbella mot Estepona? Här kan du läsa mer om våra olika områden.

 • Vårt flerspråkiga, kunniga team guidar dig till drömbostaden i just ditt område.

 • Läs om marknadsinformation, lokala händelser, bra att tänka på vid bostadsköp utomlands mm.

Våra mäklare

 • Mari Melander

  Säljare/Intagare

  Språk: Svenska, Engelska, Spanska och Finska


  Mobil: +34 667816108
  Telefon: +34 667816108

  Mari kommer ursprungligen från Åbo men har bott i Spanien sedan 1998. Hon har gedigen erfarenhet kring mäklaryrket efter många år i flera olika roller. Innan dess har hon även jobbat inom den spanska bankvärlden och är väl bevandrad med deras rutiner. Valet av solkusten och Marbella var enkelt, den internationella atmosfärens tillsammans med det fantastiska klimatet är oslagbart. Hon är service inriktad och lyhörd, och hon gör alltid sitt yttersta för att hjälpa sina kunder att förverkliga sin dröm oavsett om det gäller att köpa eller sälja sin fastighet här i Spanien. Mari är lösningsorienterad och ser till att köp och säljprocessen går smidigt från start till mål.

 • Jerry Kyrk

  Säljare/Franchisetagare

  Språk: Svenska, Engelska och Spanska


  Mobil: +34 661598356
  Telefon: +34 661598356

  Jerry bor i Nueva Andalucia där han köpte lägenhet redan 2002. Han har bott på flera platser inom, Europa och USA, och 2013 så flyttade han permanent till Spanien. Marbella var det självklara valet för honom då han älskar den internationella känslan som finns här i kombination med att man bibehållit den spanska charmen. Jerry är resultatinriktad och kundfokuserad och gör alltid sitt yttersta för att få nöjda kunder. Han har dubbla examens från KTH och har jobbat med försäljning under större delen av sitt yrkesverksamma liv. Under sina år som fastighetsmäklare har han nominerats och fått ett antal utmärkelser för sina resultat, vilket borgar för att ni är i goda händer om ni väljer honom som er fastighetsmäklare oavsett om ni vill köpa eller sälja fastighet här på Costa del Sol.

 • Patrik Jägmo

  Säljare

  Språk: Svenska, Engelska och Spanska


  Mobil: +34 672 381 929
  Telefon: +34 672 381 929

  Patrik har, efter en lång karriär som VD/IT-entreprenör i Sverige, flyttat till Nueva Andalucia på Solkusten där han sedan 2004 haft lägenhet. Patrik började sitt arbetsliv med att under 3 år producera kräftor i Spanien, Kina och Kalifornien i USA. 1994 påbörjades studier vid systemvetenskaplig linje på högskolan. Sedan 1998 driver Patrik IT-bolag inom olika nischer och är sedan han klivit av som VD fortfarande engagerad som ägare. Spanien har alltid varit ett andra hem för Patrik och när tillfälle gavs att återigen bo och verka här var valet enkelt. Ett stort intresse för byggnation och inredning gör att Patrik har lätt för att se lösningar och helheter. Hans erfarenhet från försäljning, projekt, problemlösning i kombination med fokus på att kunden skall vara nöjd, gör Patrik till ett utmärkt val som Er fastighetsmäklare vid köp eller sälj här på Costa del Sol.

 • Genevieve Wendelin

  Säljare

  Språk: Svenska, Engelska, Spanska, Finska, Tyska och Franska


  Mobil: +34 666 447 334
  Telefon: +34 666 447 334

  Genevieve är född och uppvuxen i Finland men har varit bosatt större delen av sitt vuxna liv i Spanien. Hon talar flytande spanska, engelska, svenska, finska, tyska och gör sig även förstådd på franska. Genevieve har många års erfarenhet av fastighetsbranschen och har tidigare också arbetat på en Juristbyrå som assistent och kan därför tryggt leda dig genom hela köp- och säljprocessen. Under dom 30 år som hon varit bosatt på kusten har hon skapat ett väl etablerat nätverk av experter som kan hjälpa dig som ny husägare. Hon har även genom flera egna bostadsaffärer i Spanien lätt för att sätta sig in i köparens och säljarens situation. Bred kunskap och kännedom om området och kärlek till den spanska livsstilen uppskattas av kunder från världens alla hörn.

 • Sarolta Racz

  Kontorschef/Franchisetagare

  Språk: Svenska, Engelska och Spanska


  Mobil: +34 661636931
  Telefon: +34 661636931

  Sarolta är född i Budapest och uppvuxen i Stockholm. Efter många år i finansbranschen och många resor till värmen tog hon beslutet om att flytta till Marbella i Spanien. Marbella blev det själklara valet då denna ort har allt en storstad kan erbjuda och mer därtill; suveräna restauranger, shopping, bergsvandringar och fina stränder. Sarolta har goda kunskaper om den Spanska fastighetsmarknaden då hon jobbat både som mäklarassistent och mäklare i flera år på solkusten. Hon är själv mycket intresserad av fastighetsinvesteringar. Kunderna uppskattar Saroltas engagemang och förmåga att dela med sig av sin kunskap, vilket leder till välinformerade kunder och trygga affärer. För Sarolta är ärlighet viktigt och att följa regelboken. Hon finns alltid där för kunden genom hela processen till tillträde och därefter.

 • Helen Jelbe

  Mäklare/Franchisetagare

  Språk:


  Mobil: +46 707-82 00 93

  Helen driver även Bjurfors kontor på Värmdö. Hennes engagemang och drivkraft samt viljan att alltid ha nöjda kunder omkring sig har blivit hennes signum. En av Helens styrkor är hennes stora kontaktnät som hon har såväl i Sverige som i Spanien. Helen är uppvuxen på Värmdö men har tillbringat mycket tid i Spanien och känner till områden och smultronställen som uppskattas av dem som söker bostad här i Marbella. Idag tillbringar Helen mycket tid i Marbella där hon även har sitt andra hem. Med 25-års tidigare erfarenhet från försäljning kan du känna dig trygg när du väljer henne som din fastighetsmäklare oavsett om du skall köpa eller sälja din bostad här i Spanien.

 • Kenny Palmberg

  Mäklare/Franchisetagare

  Språk:


  Mobil: +34 637 848 600
  Telefon: +34 637 848 600

  Kenny har en lång erfarenhet från det privata näringslivet, med långa karriärer som såväl auktoriserad revisor som finansiell rådgivare vid företagsöverlåtelser. Kenny är mycket serviceinriktad och gillar att ha kontakt med kunder och kan dessutom hålla många projekt igång samtidigt. Kenny har ett boende i Nueva Andulcia sedan ett antal år och känner väl till området.