Till innehållet

Torrevieja

Den södra delen av Costa Blanca har verkligen allt du kan önska dig! Långa sandstränder alterneras med små badvikar med kristallklart vatten. Här finner ni flera prisbelönta golfbanor längs med kusten och in i landet. Önskar du ta del av det myllriga stadslivet i Torrevieja eller söker du lugnet i fiskebyn Torre de la Horadada? Låt oss hjälpa dig att hitta ditt nya hem här på södra Costa Blanca - kontakta oss redan idag!

Nyinkommet

Våra mäklare

 • Johan Sandin

  Sales Representative

  Språk: Svenska och Engelska


  Telefon: +34 661 892 752

  År 2018 bestämde jag och min familj oss för att äntligen förverkliga en dröm och flytta ner till Spanien. Mitt stora intresse för bostäder och möten med människor i olika skeden i livet gör mitt yrkesval både spännande och fantastiskt roligt. Jag är engagerad och noggrann och satsar alltid på kvalitet. Att sälja/köpa bostad är en av de största affärerna du gör i ditt liv, vilket gör varje affär unik och extra viktigt att lyssna till varje kunds specifika önskemål. Ditt förtroende är det jag värdesätter högst och mitt mål är att du ska vilja rekommendera mig vidare till andra.Varmt välkommen att kontakta mig!

 • Andres Castillo

  Sales Representative

  Språk: Svenska, Engelska och Spanska


  Mobil: +34 673 433 009

  Med mångårig erfarenhet av försäljning i bagaget tog Andrés våren 2015 beslutet att flytta från Stockholm till Torrevieja och har inte ångrat det en sekund. Andrés största drivkraft är att alltid göra samtliga parter nöjda i en affär vilket han lyckas med då han är lyhörd kunnig och målmedveten något som värdesätts högt på Bjurfors.

 • Edvard Mattsen

  Sales Representative

  Språk: Svenska och Engelska


  Mobil: +34 673 493 600
  Telefon: +34 965 328 546

  Edvard flyttade med familjen till Spanien och Costa Blanca sommaren 2016 och har sedan dess varit aktiv i fastighetsbranschen. Några av Edvards främsta egenskaper är att han är lyhörd och alltid sätter kunden i fokus. Det är viktigt för Edvard att du som kund känner dig trygg hela vägen från det då drömmen om en bostad i Spanien uppstår tills att du har nycklarna till din investering i din hand.

 • Michelle Bång

  Sales Representative

  Språk: Svenska, Engelska, Spanska och Tyska


  Mobil: +34 664 418 343

  Michelle är född och uppvuxen i Skåne men har tillbringat större delen av sitt vuxna liv i Spanien. Hon har gedigen erfarenhet av fastighetsbranschen och är van vid att hjälpa kunder från världens alla hörn att hitta sitt drömboende. Som mäklare är hennes ambition att på ett tryggt och proffsigt sätt leda kunden genom hela köpprocessen. Hennes breda språkkunskaper gör att både köpare och säljare kan känna sig bekväma när det gäller kommunikationen.

 • Izabell Åkerlund

  Listing Agent

  Språk: Svenska och Engelska


  Mobil: +34 637 358 281

  Izabell flyttade ner till Torrevieja under våren 2018 och har inte ångrat det en sekund. Klimatet och den spanska kulturen gjorde beslutet enkelt. Tre ord som kan sammanfatta Izabell är lyhörd, lojal och positiv – allt som både kunder och kollegor uppskattar. Hon har en vilja av stål och lämnar inget åt slumpen, vilket resulterar i nöjda kunder.

 • Vilhelm Nygren

  Listing agent

  Språk: Svenska och Engelska


  Mobil: +34 663 952 568

  Vilhelm har semestrat i området sedan ungdomens dagar och valde att flytta ner till centrala Torrevieja 2016. Tidigare erfarenheter har alla kretsat kring kundservice och försäljning, vilket gör Vilhelm till en energisk och glädjespridande medarbetare som brinner för kundens bästa. Hans ständiga strävan till att överträffa kundens förväntningar innebär att du som kund alltid kommer att känna dig trygg i Vilhelms händer.

 • Jane Roivainen

  Sales assistant

  Språk: Svenska, Engelska, Spanska och Finska


  Mobil: +46 8 511 691 10

  Med positiv attityd är det Jane som möter dig på kontoret i Playa Flamenca. Hon har många års erfarenhet av den spanska bostadsmarknaden och servicebranchen och hon har bott i Spanien sedan ungdomens dagar. Hon är noggrann och engagerad i sitt arbete och ger alltid det lilla extra för att du som kund ska bli nöjd, precis som vi vill att det ska vara på Bjurfors.

 • Kevin Bengtsson

  Sales Coordinator

  Språk: Svenska och Engelska


  Mobil: +34 672 762 226

  Kevin bestämde sig för att påbörja en ny resa i Torrevieja och anslöt våren 2019. Med studier i bagaget och erfarenheter från den svenska bostadsmarknaden är han en allsidig kille med en optimistisk inställning. Kevin är organiserad och perfektion är något han alltid strävar efter. Han brinner för att motivera till framgång, vilket uppskattas av både kunder samt hans kollegor här på Bjurfors.

 • Dino Gauto

  After sales

  Språk: Svenska, Engelska och Spanska


  Mobil: +34 661 623 439

  Dino är uppvuxen i Paraguay men varit bebodd i både Spanien och i Sverige. Detta gör honom till en allspråkig person med många goda erfarenheter av kundservice. Dino jobbar alltid med många projekt och med sin positivitet och lyhördhet passar han som handen i handsken för våra after sales.

 • Sofia Holst

  After Sales

  Språk: Svenska, Engelska och Spanska


  Mobil: +34 664 418 318

  Sofia har rötter i Spanien och har sedan flera år arbetat för några av branschens största aktörer i Torrevieja. Med sin erfarenhet, professionella bemötande och organisering är hon perfekt anpassad till sin arbetsroll. Med Sofia blir aftersales-processen som den ska vara: effektiv och smidig.

 • Carolina Klaive

  Franchisee

  Språk: Svenska, Engelska och Spanska


  Mobil: +34 673 468 054

  Carolina har förmedlat bostäder på södra Costa Blanca sedan 2012 och sedan januari 2019 har hon påbörjat den spännande resan att driva Franchisen för Bjurfors i området. Hennes mål är att få dig som kund att känna dig trygg och väl omhändertagen hela vägen. Ett professionellt bemötande med mycket personlighet har alltid varit hennes devis och är något hon vill att alla som är i kontakt med Bjurfors Costa Blanca ska få uppleva.