Till innehållet

Torrevieja

Den södra delen av Costa Blanca har verkligen allt du kan önska dig! Långa sandstränder alterneras med små badvikar med kristallklart vatten. Här finner ni flera prisbelönta golfbanor längs med kusten och in i landet. Önskar du ta del av det myllriga stadslivet i Torrevieja eller söker du lugnet i fiskebyn Torre de la Horadada? Låt oss hjälpa dig att hitta ditt nya hem här på södra Costa Blanca - kontakta oss redan idag!

Nyinkommet

Våra mäklare

 • Teddy Sandberg

  Sales Representative

  Språk: Svenska och Engelska


  Mobil: +34 664 418 343

  Teddy är en sann relationsbyggare som anser att det är mycket viktigt att skapa tillit och seriositet för det varumärke han är ambassadör för. I sann Bjurforsanda är han en lyssnare med förmåga att skapa en klar bild över varje kunds behov, och han kommer ge allt för att möta dem och skapa utomordentligt nöjda kunder. Håll alltid vad du lovar, lova hellre mindre och leverera mer är ett motto för honom.

 • Johan Sandin

  Sales Representative

  Språk: Svenska och Engelska


  Telefon: +34 661 892 752

 • Edvard Mattsen

  Sales Representative

  Språk: Svenska och Engelska


  Mobil: +34 673 493 600
  Telefon: +34 965 328 546

  Edvard flyttade med familjen till Spanien och Costa Blanca sommaren 2016 och har sedan dess varit aktiv i fastighetsbranschen. Några av Edvards främsta egenskaper är att han är lyhörd och alltid sätter kunden i fokus. Det är viktigt för Edvard att du som kund känner dig trygg hela vägen från det då drömmen om en bostad i Spanien uppstår tills att du har nycklarna till din investering i din hand.

 • Izabell Åkerlund

  Listing agent

  Språk: Svenska och Engelska


  Mobil: +34 637 358 281

  Izabell flyttade ner till Torrevieja under våren 2018 och har inte ångrat det en sekund. Klimatet och den spanska kulturen gjorde beslutet enkelt. Tre ord som kan sammanfatta Izabell är lyhörd, lojal och positiv – allt som både kunder och kollegor uppskattar. Hon har en vilja av stål och lämnar inget åt slumpen, vilket resulterar i nöjda kunder.

 • Andres Castillo

  Sales representative

  Språk: Svenska, Engelska och Spanska


  Mobil: +34 673 433 009

  Andrés har sedan uppväxten i Colombia saknat solen och värmen vilket gjorde beslutet enkelt att flytta från Stockholm till Torrevieja med sitt berömda mikroklimat. Han har jobbat med försäljning i över 10 år och drivkraften är att göra samtliga parter nöjda i en affär, och det lyckas Andrés med då han är lyhörd, kunnig och målmedveten, något som vi värdesätter på Bjurfors.

 • Alex Aciobanitei

  Listing Agent

  Språk: Engelska och Spanska


  Mobil: +34 663 952 552

 • Vilhelm Nygren

  Listing agent

  Språk: Svenska och Engelska


  Mobil: +34 663 952 568

  Vilhelm har semestrat i området sedan ungdomens dagar och valde att flytta ner till centrala Torrevieja 2016. Tidigare erfarenheter har alla kretsat kring kundservice och försäljning, vilket gör Vilhelm till en energisk och glädjespridande medarbetare som brinner för kundens bästa. Hans ständiga strävan till att överträffa kundens förväntningar innebär att du som kund alltid kommer att känna dig trygg i Vilhelms händer.

 • Jane Roivainen

  Sales assistant

  Språk: Svenska, Engelska, Spanska och Finska


  Mobil: +46 8 511 691 10

  Med positiv attityd är det Jane som möter dig på kontoret i Playa Flamenca. Hon har många års erfarenhet av den spanska bostadsmarknaden och servicebranchen och hon har bott i Spanien sedan ungdomens dagar. Hon är noggrann och engagerad i sitt arbete och ger alltid det lilla extra för att du som kund ska bli nöjd, precis som vi vill att det ska vara på Bjurfors.

 • Dino Gauto

  After sales

  Språk: Svenska, Engelska och Spanska


  Mobil: +34 661 623 439

 • Sofia Holst

  After Sales

  Språk: Svenska, Engelska och Spanska


  Mobil: +34 664 418 318

  Sofia har rötter i Spanien och har sedan flera år arbetat för några av branschens största aktörer i Torrevieja. Med sin erfarenhet, professionella bemötande och organisering är hon perfekt anpassad till sin arbetsroll. Med Sofia blir aftersales-processen som den ska vara: effektiv och smidig.

 • Carolina Klaive

  Franchisee

  Språk: Svenska, Engelska och Spanska


  Mobil: +34 673 468 054

  Carolina har förmedlat bostäder på södra Costa Blanca sedan 2012 och sedan januari 2019 har hon påbörjat den spännande resan att driva Franchisen för Bjurfors i området. Hennes mål är att få dig som kund att känna dig trygg och väl omhändertagen hela vägen. Ett professionellt bemötande med mycket personlighet har alltid varit hennes devis och är något hon vill att alla som är i kontakt med Bjurfors Costa Blanca ska få uppleva.