Hoppa till innehåll

Renoverad lägenhet i första linjen i Puerto Portals

  • 65 kvm
  • 640 000 €

Portals Nous/Puerto Portals, Sydväst

Puerto Portals

Pris:
640 000 €
Antal sovrum:
2
Antal badrum:
2
Byggyta:
71 kvm
Ref:
1768
Typ:
Lägenhet
Våningsplan:
4
Hiss:
Ja
Terrass:
Ja
Pool:
Ja

[En bra dold rubrik här]

Vill du veta mer om bostaden?

Ansvarig mäklare

Johanna Andersson

Sales Agent

Kontakta mig

Mallorca
Johanna Andersson

Bevaka bostäder i Spanien

Missa inte din drömbostad! Nu kan du snabbt skapa en bevakning via vår kostnadsfria tjänst och få tips om bostäder i Spanien som passar just dina intressen och behov.

Skapa bevakning

Renoverad lägenhet i första linjen i Puerto Portals

Beskrivning

Denna fantastiska bostad är belägen i Puerto Portals, känt för att vara ett av de mest exklusiva och populära områdena på Mallorca. Med spektakulär utsikt över havet och direkt tillgång till stranden är denna ljusa lägenhet på 71 m2 ett drömboende med fantastiskt läge.

Lägenheten har 2 sovrum och 2 helrenoverade badrum, ett av den en suite. Den öppna planlösningen och det fullt utrustade köket erbjuder dig ett modernt och funktionellt utrymme. Det rymliga vardagsrummet och matplatsen erbjuden en inglasad terrass med hisnande utsikt över havet och hamnen. Bostaden är beläget i ett exklusivt bostadskomplex, som har en fantastisk gemensam pool alldeles intill stranden med underbar utsikt.

Ytterligare information: luftkonditionering, PVC tvåglasfönster och keramiska golv.

Den här bostaden ligger på ett mycket priviligierat och naturskönt läge precis vid den trendiga och eftertraktade jetsethamnen Puerto Portals som anses vara en av de finaste marinorna i Medelhavet. Hamnen har blivit ett populärt flanörstråk där både besökare och lokalbor fördriver tiden med att beskåda de imponerande lyxyachterna som lagt till längs kajen och här finns ett stort och varierat utbud av kaféer, högklassiga restauranger, designaffärer och butiker. Den lilla orten Portals Nous ligger på bara en kort promenads avstånd och det är ett väldigt lugnt och mysigt litet idylliskt samhälle. I centrum ligger det en livsmedelsbutik, bank, ett par butiker och några restauranger.

Anmäl intresse

Bilder

Fakta om bostaden

Information

Typ
Lägenhet
Pris
640 000 €
Våningsplan
4
Hiss
Ja
Antal sovrum
2
Antal badrum
2
Boarea
65 kvm
Byggyta
71 kvm

Byggnadssätt

Byggår
1984

Exteriör

Pool
Ja
Terrass
Ja

Om Portals Nous/Puerto Portals

Att bo i Portals Nous/Puerto Portals

Portals Nous är ett väldigt lugnt och mysigt litet idylliskt samhälle. I centrum ligger det en supermarket, bank, ett par butiker och några restauranger. Det mesta här kännetecknas av sitt lugn. Här finns en stor vik med vit sand och rent vatten innanför ön Sales. Här är naturen vacker och man bor på gångavstånd till den omtalade jetsethamnen Puerto Portals som byggdes 1987 och som anses vara en av de finaste marinorna i Medelhavet. Hamnen har blivit ett populärt flanörstråk där turister med lokalbor fördriver tiden med att beskåda yachterna som lagt till längs kajen och här finns ett stort och varierat utbud av kaféer, högklassiga restauranger, underhållning och nöjen, chicka designaffärer och attraktiva torg.

Har du frågor kring att sälja eller köpa bostad i Portals Nous/Puerto Portals? Tveka inte att kontakta våra mäklare på Mallorca så hjälper de gärna dig.

Karta

Anmäl intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

}