Bjurfors ökar sin omsättning med 139%

Bjurfors försäljning ökar kraftigt i Marbella.

Antalet affärer under sista kvartalet 2018 i Spanien ökade med ca 8% mot motsvarande kvartal året innan. Dock så rapporteras en minskning av antalet köp av svenskar med nästan 30% under kvartalet.

- Flera av våra svenska konkurrenter rapporterar att deras egna försäljningsstatistik har minskat med motsvarande och då är det extra skönt för oss att kunna rapportera ett fantastiskt resultat med en ökning på hela 139%, säger Jerry Kyrk på Bjurfors Marbella.

Detta är ett tydligt kvitto på att den modell som Bjurfors arbetar efter fungerar, där Bjurfors hjälper säljare att nå ut internationellt för att hitta rätt köpare till bostaden istället för att ha ett lokalt tänk som många av konkurrenterna.

När det gäller bostadsköpare så fokuserar Bjurfors på att hitta rätt bostad till rätt köpare, utan att fokusera på vad bostäderna ger för mäklarkommission. Detta ger Bjurfors nöjda kunder som leder till fler affärer och ökade marknadsandelar även då vissa av våra konkurrenter rapporterar att just nu verkar köplusten ha tagit en paus.