Hoppa till innehåll

Ditt drömhem väntar

Funderar du på att köpa bostad i Marbella? Våra mäklare hjälper dig gärna!

Var fjärde svensk som köper bostad i Spanien missar att få tillgång till hela marknadens utbud

En del av våra konkurrenter visar endast sina egna bostäder, men om du köper din bostad genom Bjurfors så får du tillgång till samtliga bostäder som är till salu vilket ökar chanserna att vi lyckas hitta just din drömbostad.

Som svensk är man van att man måste vända sig till en specifik mäklare för att kunna köpa en specifik bostad, men Bjurfors samarbetar med andra mäklare på kusten vilket gör att vi har ett mycket större utbud än konkurrenterna som endast säljer sina egna bostäder.

Upp till var fjärde svensk köper bostad via en mäklare som inte samarbetar med andra mäklare, detta gör att de riskerar att inte hitta det de söker eller att de betalar för mycket för bostaden då det kan finnas andra på marknaden som både är bättre och billigare.

Kontaktar du ett av deras kontor så har de 3.6% av bostäderna till salu just nu, således väljer man som köpare bort 96,4% av marknadens utbud. Vilken mäklare tror du har bäst möjligheter att hitta din drömbostad? En mäklare med tillgång till 3.6% av bostäderna eller Bjurfors som har tillgång 100% av bostäderna på marknaden? Svaret kan tyckas självklart, och detta är en av anledningarna att Bjurfors ser ljust på framtiden då allt fler svenskar kommer kontakta oss för att slippa denna begränsning och få tillgång till marknadens fulla utbud.

Just detta gör att Bjurfors kunder känner sig trygga med att de får bästa bostaden till det bästa priset” säger Jerry Kyrk på Bjurfors Costa del Sol.

Det finns vidare en missuppfattning att man som köpare behöver betala för mäklartjänsten. Inget kunde vara mer fel när det gäller Bjurfors. Vi erbjuder en kostnadsfri och kvalitetssäkrad köpmäklartjänst där vi erbjuder en helhetslösning för att finna din drömbostad till det bästa priset.

Vi på Bjurfors har endast anställd personal som har korrekta försäkringar vilket även uppskattas av våra kunder.

Är du seriöst intresserad av att hitta din drömbostad? Då skall du kontakta Bjurfors idag. Nöj dig inte med mindre!

Jag vill prenumera på nyhetsbrevet!

Information om hur Bjurfors hanterar dina personuppgifter finns på bjurfors.se/privacy.

}