Hoppa till innehåll

Mycket tilltalande quadhus med södervänd tomt och ett utmärkt läge i La Zenia

  • Såld, 2024-04-19
  • 4 rum
  • 230 000 €

La Zenia, Orihuela Costa

Ctra. de Villamartin - Res. La Zenia II

Pris:
230 000 €
Antal rum:
4
Antal sovrum:
2-3
Antal badrum:
1
Byggyta:
57 kvm
Tomtarea:
127 kvm
Ref:
PF1368
Typ:
Radhus
Terrass:
Ja
Takterrass:
Ja

Ansvarig mäklare

Sven Goddyn

Real Estate Agent

Kontakta mig

Torrevieja

Bevaka bostäder i Spanien

Missa inte din drömbostad! Nu kan du snabbt skapa en bevakning via vår kostnadsfria tjänst och få tips om bostäder i Spanien som passar just dina intressen och behov.

Skapa bevakning

Vill du också sälja din bostad?

Fyll i formuläret nedan så hjälper vi dig!

Anmäl intresse

Bilder

Om La Zenia

Att bo i La Zenia

La Zenia är området för dig som vill vara mitt i smeten och ha gångavstånd till allt du kan tänkas behöva under din vistelse i Spanien. Gränsen mellan Playa Flamenca och La Zenia är ofta svår att peka ut, då områdena går in i varandra. Här har du liv året om med många bra restauranger, barer och inte minst Zenia Boulevards köpcentrum med sitt enorma utbud av 150 butiker, flera aktiviteter för barn och ett gediget urval av restauranger. Läget är priviligierat med gångavstånd till flera härliga sandstränder som La Zenia Beach och Cala Capitán, och du har även närhet till grönområden och ett flertal golfbanor, däribland Villamartin, Campoamor, Las Ramblas och Las Colinas.

Om du vill bo riktigt strandnära ska du titta närmare på La Zenias gamla delar på strandsidan om 332:an. Här präglas husen av spansk charm och fristående hus blandas med lägenheter och bungalows. På andra sidan vägen ligger centrum med lite nyare bostäder och fler radhusvarianter. De senaste åren har även en hel del nybyggnation tillkommit.

La Zenia är ett bra alternativ, både för den som är ute efter ett åretruntboende eller den som planerar att besöka bostaden sporadiskt under året. Från och till Alicantes flygplats tar du dig enklast via AP7.an och det tar ca 40 minuter.

Har du frågor kring att sälja eller köpa bostad i La Zenia? Tveka inte att kontakta våra mäklare i Alicante, La Mata eller Torrevieja så hjälper de gärna dig.

Kampanjbild Boneo

Liknande bostäder