Hoppa till innehåll
. C/ Gumersindo - Bjurfors

Välskött lägenhet precis vid strandpromenaden

  • 3 rum
  • 85 000 €

Torrevieja C, Torrevieja

C/ Gumersindo

Pris:
85 000 €
Antal rum:
3
Antal sovrum:
2
Antal badrum:
1
Byggyta:
55 kvm
Ref:
T634
Typ:
Lägenhet
Våningsplan:
4
Hiss:
Ja
Balkong:
Ja

Välskött lägenhet precis vid strandpromenaden

Mitt i centrala Torrevieja, precis vid den välkända strandpromenaden i andra linjen från havet säljes nu denna välskötta lägenhet med privat balkong.

Beskrivning

Under hundra meter från den välkända strandpromenaden i Torrevieja är nu denna välskötta lägenhet till salu. Bostaden har haft samma ägare i drygt 20 år och är pedantiskt skött.

Bostaden ligger på fjärde våningen i ett charmigt lägenhetshus med hiss. Köket som är i mycket gott skick nås från hallen i anslutning till vardagsrummet som är ljust och öppet tack vare glaspartier ut mot den stora privata balkongen med gott om eftermiddagssol. Via vardagsrummet når vi också de båda sovrummen med ett trevligt badrum mellan de båda.

Här bor du med ett privilegierat läge bara några meter från allt vad Torrevieja och strandpromenaden har att erbjuda med havet och flertalet fina stränder som granne.

Varmt välkommen att kontakta oss på Bjurfors för mer information om denna välskötta lägenhet!

Mäklare

3D

360 - Area

Fakta om bostaden

Ekonomi

Fastställt
2020

Driftskostnad (per år)

Personer i hushållet
2
Samfällighetsavgift
330 €
Summa
330 €

Exteriör

Balkong
Ja
Terrass
Nej

Privat rymlig balkong med eftermiddagssol

Avstånd

Strand
250 m
Hav
90 m
Shoppingcenter
2700 m
Livsmedelsbutik
50 m
Golfbana
10000 m
Flygplats
45000 m
Sjukhus
4300 m

Information

Typ
Lägenhet
Pris
85 000 €
Våningsplan
4
Hiss
Ja
Rum
3
Antal sovrum
2
Max antal sovrum
2
Antal badrum
1
Byggyta
55 kvm

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Lägenhet
Byggår
1967

Energideklaration

Utförd
Beställd

Om Torrevieja C

Att bo i Torrevieja C

Den mest kända semesterorten söder om Alicante är Torrevieja som har förvandlats från en gammal fiskeby till en modern mellanstor stad under de senaste decennierna. Med drygt 100 000 invånare har Torrevieja mångdubblat sin population de senaste 30 åren. Här finns förutom fina sandstränder, badvikar och vackra strandpromenader ett stort urval av affärer, restauranger och barer samt ett rikt nattliv.

Torrevieja ligger 36 km söder om Alicantes flygplats och människor från hela världen har lockats hit av olika anledningar, främst det hälsosamma klimatet med 320 soldagar om året, men även de möjligheter som ett mångkulturellt turistparadis ger. Här finns allt man kan behöva för att leva och bo året om och även om det finns många utländska invånare här, är det fortsatt en myllrande spansk stad med trånga gator och flera små torg.

I den norra delen av Torrevieja, ligger Torre La Mata som kan skryta med sin långa strandpromenad kantad av restauranger och uteställen. Här bor du med direkt närhet in till stan, men slipper befinna dig mitt i myllret. Här kan vi erbjuda alla typer av bostäder i alla möjliga prisklasser – Norra delen av Torrevieja har verkligen något för alla!

Söder om staden efter Mar Azul ligger viken Cala Ferris; vilken erbjuder en fin kontrast till allt runt omkring. Inramat av palmer med små gyllene sanddyner, är detta ett ställe att njuta av en lugn simtur i det kristallklara vattnet eller något att dricka på Restaurante Ferris med terrassen precis bredvid havets skvalpande vågor.

Har du frågor kring att sälja eller köpa bostad i Torrevieja? Tveka inte att kontakta våra mäklare i Torrevieja så hjälper de gärna dig.

Karta

C/ Gumersindo

C/ Gumersindo

03182 Torrevieja

Visa i Google Maps (öppnas i nytt fönster)

Anmäl intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Liknande bostäder