Hoppa till innehåll

Elegans och komfort

  • 5 rum
  • 1 895 000 €

La Heredia, Benahavis

2157

Pris:
1 895 000 €
Avgift:
628 €
Antal rum:
5
Antal sovrum:
4
Antal badrum:
3
Byggyta:
425 kvm
Ref:
2157
Typ:
Lägenhet
Terrassyta:
114 kvm
Pool:
Ja

[En bra dold rubrik här]

Vill du veta mer om bostaden?

Ansvarig mäklare

Mari Melander

Senior Real Estate Agent

Kontakta mig

Marbella
Mari Melander

Bevaka bostäder i Spanien

Missa inte din drömbostad! Nu kan du snabbt skapa en bevakning via vår kostnadsfria tjänst och få tips om bostäder i Spanien som passar just dina intressen och behov.

Skapa bevakning

Elegans och komfort

Takvåning i två plan med havsutsikt och jacuzzi

Beskrivning

Välkommen till denna moderna takvåning i två plan som erbjuder fantastisk panoramautsikt. Bostaden ligger i en trygg urbanisation med 24 timmars bevakning. Härifrån tar du dig enkelt till Puerto Banús och stranden på bara 10 minuter i bil.

Fastigheten har fyra sovrum, tre badrum, och en gästtoalett. Interiören förmedlar raffinerad lyx tack vare dess eleganta finish och designmöbler. Varje terrass har havsutsikt. Den största terrassen har också en grillplats.

Du vet väl att Bjurfors har tillgång till hela utbudet av bostäder till salu på solkusten, så tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig att hitta din drömbostad.

Anmäl intresse

Bilder

Fakta om bostaden

Månadsavgift

Avgift/hyra
628 €

Exteriör

Pool
Ja
Terrass
Ja
Terrassyta
114 kvm

Gemensam pool

Information

Typ
Lägenhet
Pris
1 895 000 €
Våningsplan
0
Rum
5
Antal sovrum
4
Antal badrum
3
Byggyta
425 kvm

Om Benahavis

Att bo i Benahavis

I anslutning till Marbella kommun ligger Benahavís som är en av de rikaste kommunerna i Spanien. Invånare i kommunen åtnjuter många privilegier, såsom låga skatter och ett brett spektrum av gratisaktiviteter för hela familjen. Benahavís är en ytterst välmående och välskött kommun som upptar stor geografisk yta. Själva bergsbyn, som ligger sju km och drygt tio minuter med bil från kusten, är en gastronomisk pärla med mängder av bra restauranger inklusive Los Abanicos som kanske är en av de kändaste. Staden har även en välrenommerad skola och de flesta fritidsaktiviteter är gratis för alla barn som bor inom kommunens gränser.

Benahavis har cirka 7.500 invånare och är till ytan en stor kommun och innefattar de exklusiva områdena La Zagaleta, El Madroñal, La Heredía, Los Arqueros, La Alquería, Los Flamingos och La Quinta.

När det gäller golf så finns det även ett rikt utbud inom kommunen med banorna Benahavis Golf Club, Los Arqueros Golf, Atalaya Golf, Los Flamingos Golf, Montemayor Golf, Marbella Club Golf, El Paraiso Golf, La Quinta Golf och exklusiva La Zagaleta Golf.

Det tar cirka 60 minuter med bil till Malagas flygplats.

Har du frågor kring att sälja eller köpa bostad i Benahavis? Tveka inte att kontakta våra mäklare i Marbella så hjälper de gärna dig.

Mäklare

Anmäl intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

Liknande bostäder

}