Hoppa till innehåll

Nyrenoverad lägenhet

  • 100 kvm
  • 4 rum
  • 649 000 €

La Quinta, Benahavis

2292

Pris:
649 000 €
Antal rum:
4
Antal sovrum:
3
Antal badrum:
2
Ref:
2292
Typ:
Lägenhet
Terrass:
Ja
Pool:
Ja

Vill du veta mer om bostaden?

Ansvarig mäklare

Jerry Kyrk

Senior Real Estate Agent/Franchisee

Kontakta mig

Marbella

Bevaka bostäder i Spanien

Missa inte din drömbostad! Nu kan du snabbt skapa en bevakning via vår kostnadsfria tjänst och få tips om bostäder i Spanien som passar just dina intressen och behov.

Skapa bevakning

Nyrenoverad lägenhet

Fantastisk bostad med havsutsikt i eftertraktat community

Beskrivning

Välkommen till denna nyrenoverade lägenhet i La Quinta, Benahavís. Här erbjuds fantastisk utsikt över havet och bergen! Lägenheten är belägen på mellanvåningen och har tre sovrum, två badrum, ett stilrent kök, ett ljust vardagsrum som vetter mot en härlig terrass. Även det stora sovrummet har direkt tillgång til terrassen.

Urbaniseringen är välskött och erbjuder en gemensam pool. Här kan du njuta av närliggande bekvämligheter i en lugn och naturskön miljö.

Du vet väl att Bjurfors har tillgång till hela utbudet av bostäder till salu på solkusten, så tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig att hitta din drömbostad.

Anmäl intresse

Bilder

Fakta om bostaden

Information

Typ
Lägenhet
Pris
649 000 €
Våningsplan
0
Rum
4
Antal sovrum
3
Antal badrum
2
Boarea
100 kvm

Exteriör

Pool
Ja
Terrass
Ja

Gemensam pool

Avstånd

Strand
4700 m
Hav
4700 m
Centrum
4500 m
Livsmedelsbutik
1500 m
Golfbana
500 m
Flygplats
67600 m

Om Benahavis

Att bo i Benahavis

I anslutning till Marbella kommun ligger Benahavís som är en av de rikaste kommunerna i Spanien. Invånare i kommunen åtnjuter många privilegier, såsom låga skatter och ett brett spektrum av gratisaktiviteter för hela familjen. Benahavís är en ytterst välmående och välskött kommun som upptar stor geografisk yta. Själva bergsbyn, som ligger sju km och drygt tio minuter med bil från kusten, är en gastronomisk pärla med mängder av bra restauranger inklusive Los Abanicos som kanske är en av de kändaste. Staden har även en välrenommerad skola och de flesta fritidsaktiviteter är gratis för alla barn som bor inom kommunens gränser.

Benahavis har cirka 7.500 invånare och är till ytan en stor kommun och innefattar de exklusiva områdena La Zagaleta, El Madroñal, La Heredía, Los Arqueros, La Alquería, Los Flamingos och La Quinta.

När det gäller golf så finns det även ett rikt utbud inom kommunen med banorna Benahavis Golf Club, Los Arqueros Golf, Atalaya Golf, Los Flamingos Golf, Montemayor Golf, Marbella Club Golf, El Paraiso Golf, La Quinta Golf och exklusiva La Zagaleta Golf.

Det tar cirka 60 minuter med bil till Malagas flygplats.

Har du frågor kring att sälja eller köpa bostad i Benahavis? Tveka inte att kontakta våra mäklare i Marbella så hjälper de gärna dig.

Mäklare

Ansvarig mäklare

Jerry Kyrk

Anmäl intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

Kampanjbild Boneo

Liknande bostäder