Hoppa till innehåll

Modern lyxvilla

  • 6 995 000 €

Los Flamingos, Benahavis

2285

Pris:
6 995 000 €
Antal sovrum:
5
Antal badrum:
9
Byggyta:
1 207 kvm
Tomtarea:
3 228 kvm
Ref:
2285
Typ:
Villa
Terrass:
Ja
Pool:
Ja

Vill du veta mer om bostaden?

Ansvarig mäklare

Jerry Kyrk

Senior Real Estate Agent/Franchisee

Kontakta mig

Marbella

Bevaka bostäder i Spanien

Missa inte din drömbostad! Nu kan du snabbt skapa en bevakning via vår kostnadsfria tjänst och få tips om bostäder i Spanien som passar just dina intressen och behov.

Skapa bevakning

Modern lyxvilla

Spektakulär fastighet med oslagbar utsikt!

Beskrivning

Denna imponerande familjevilla är belägen i det exklusiva bostadsområdet Los Flamingos (Benahavís), i närheten av den berömda Villa Padierna Resort, golfbanor i världsklass, stränder, och alla viktiga bekvämligheter. Fastigheten ligger på en av de bästa högst utsedda tomterna i denna enklav och har vidsträckt oavbruten utsikt tillsammans med fullständig integritet.

Villan är verkligen spektakulär i sin layout och i sin uppmärksamhet på detaljer! I denna prestigefyllda, lummiga enklav kan du njuta av en exklusiv livsstil bara Solkusten kan erbjuda.

Du vet väl att Bjurfors har tillgång till hela utbudet av bostäder till salu på solkusten, så tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig att hitta din drömbostad.

Anmäl intresse

Bilder

Fakta om bostaden

Information

Typ
Villa
Pris
6 995 000 €
Antal sovrum
5
Antal badrum
9
Byggyta
1 207 kvm
Tomtarea
3 228 kvm
Trädgård
Ja

Exteriör

Pool
Ja
Terrass
Ja

Om Benahavis

Att bo i Benahavis

I anslutning till Marbella kommun ligger Benahavís som är en av de rikaste kommunerna i Spanien. Invånare i kommunen åtnjuter många privilegier, såsom låga skatter och ett brett spektrum av gratisaktiviteter för hela familjen. Benahavís är en ytterst välmående och välskött kommun som upptar stor geografisk yta. Själva bergsbyn, som ligger sju km och drygt tio minuter med bil från kusten, är en gastronomisk pärla med mängder av bra restauranger inklusive Los Abanicos som kanske är en av de kändaste. Staden har även en välrenommerad skola och de flesta fritidsaktiviteter är gratis för alla barn som bor inom kommunens gränser.

Benahavis har cirka 7.500 invånare och är till ytan en stor kommun och innefattar de exklusiva områdena La Zagaleta, El Madroñal, La Heredía, Los Arqueros, La Alquería, Los Flamingos och La Quinta.

När det gäller golf så finns det även ett rikt utbud inom kommunen med banorna Benahavis Golf Club, Los Arqueros Golf, Atalaya Golf, Los Flamingos Golf, Montemayor Golf, Marbella Club Golf, El Paraiso Golf, La Quinta Golf och exklusiva La Zagaleta Golf.

Det tar cirka 60 minuter med bil till Malagas flygplats.

Har du frågor kring att sälja eller köpa bostad i Benahavis? Tveka inte att kontakta våra mäklare i Marbella så hjälper de gärna dig.

Mäklare

Ansvarig mäklare

Jerry Kyrk

Anmäl intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

Kampanjbild Boneo

Liknande bostäder