Hoppa till innehåll

Panoramisk havsutsikt

  • 88 kvm
  • 3 rum
  • 425 000 €

Marbella Öst, Marbella

1067

  • Nyproduktion
Frånpris:
425 000 €
Antal rum:
3
Antal sovrum:
2-3
Antal badrum:
2
Byggyta:
89 kvm
Ref:
1067
Typ:
Lägenhet
Våningsplan:
1 av 3
Hiss:
Ja
Terrassyta:
60 kvm
Pool:
Ja

[En bra dold rubrik här]

Vill du veta mer om bostaden?

Ansvarig mäklare

Petra Kings

Säljare

Kontakta mig

Marbella
Petra Kings

Bevaka bostäder i Spanien

Missa inte din drömbostad! Nu kan du snabbt skapa en bevakning via vår kostnadsfria tjänst och få tips om bostäder i Spanien som passar just dina intressen och behov.

Skapa bevakning

Panoramisk havsutsikt

Nyproduktion med vacker utsikt i Los Monteros i östra Marbella

Beskrivning

Lägenheter med 2 och 3 sovrum, i ett privilegierat läge, med stora terrasser och imponerande havsutsikt. Ett unikt projekt, vars speciella design gör det perfekt integrerat i sin naturliga miljö, där du hittar ett utmärkt gemensamt område med anlagda trädgårdar, pool, gym, poolbar, spa och co-working space. Attraktiva lägenheter med balanserade planlösningar och öppna ytor som utrustats med förstklassiga kvalitetsmaterial. Dessutom har bygglovet för projektet beviljats.

Du vet väl att Bjurfors har tillgång till hela utbudet av bostäder till salu på solkusten, så tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig att hitta din drömbostad.

Anmäl intresse

Bilder

Fakta om bostaden

Information

Typ
Lägenhet
Frånpris
425 000 €
Våningsplan
1 av 3
Hiss
Ja
Rum
3
Antal sovrum
2
Max antal sovrum
3
Antal badrum
2
Boarea
88 kvm
Byggyta
89 kvm

Byggnadssätt

Byggår
2024

Exteriör

Pool
Ja
Terrass
Ja
Terrassyta
60 kvm

Om Marbella

Att bo i Marbella

Marbella ligger ungefär sex mil väster om Malaga och är solkustens lyxigaste och exklusivaste destination.

Marbella stäcker sig från Cabopino i öster till Guadalmina i väster och inkluderar även kända områden såsom Puerto Banús och Nueva Andalucia. Här bor det ungefär 150 000 invånare.

Det finns sammanlagt 20 kilometer sandstrand i kommunen Marbella. En av stränderna är Playa Nagüeles som ligger vid Golden Mile. Här ligger de exklusivaste hotellen, finaste restaurangerna och är en favorit bland Europas elit. Stranden är fin och gyllene och börjar vid Puente Romano Hotell fram till Marbella Club Hotell. Vid Puente Romano finner man restauranger som BiBo, Dani Garcia och Monkey Club samt nattklubben La Suite.

Något som lockar många besökare är gamla stan i Marbella så kallad Marbella Casco Antiguo. Där kan man strosa i de mysiga trånga gränderna och de små torgen. Husen är vitkalkade och väl bevarade med gatunamn. Den naturliga samlingsplatsen är Plaza de los Naranjos (apelsintorget) som är från år 1485. På detta torg finner man även Marbellas stadshus som byggdes redan 1568. Runt hörnet från torget finner man även resterna av den gamla stadsmuren.

Man väljer Marbella av många orsaker, vissa attraheras av de fina stränderna, andra av de utmärkta golfbanorna eller det stora utbud gällande restauranger, beachklubbar och nattliv som centreras kring Marbella.

Det finns även shoppingcenter i Marbella, till exempel La Cañada Shopping Centre, där man hittar 180 olika butiker, barer och restauranger.

Det tar cirka 45 minuter med bil till Malagas flygplats.

Har du frågor kring att sälja eller köpa bostad i Marbella? Tveka inte att kontakta våra mäklare i Marbella så hjälper de gärna dig.

Anmäl intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy