Hoppa till innehåll

Golfnära lyxvilla

  • 3 500 000 €

Nueva Andalucía, Marbella

2144

Pris:
3 500 000 €
Antal sovrum:
6
Antal badrum:
6
Byggyta:
506 kvm
Tomtarea:
1 205 kvm
Ref:
2144
Typ:
Villa

[En bra dold rubrik här]

Vill du veta mer om bostaden?

Ansvarig mäklare

Genevieve Wendelin

Senior Real Estate Agent

Kontakta mig

Marbella
Genevieve Wendelin

Bevaka bostäder i Spanien

Missa inte din drömbostad! Nu kan du snabbt skapa en bevakning via vår kostnadsfria tjänst och få tips om bostäder i Spanien som passar just dina intressen och behov.

Skapa bevakning

Golfnära lyxvilla

Endast 10 minuter i bil från stranden!

Beskrivning

I ett prestigefyllt gated community på gångavstånd från Los Naranjos Golf Club hittar vi denna fantastiska villa. Den renoverades 2022 och erbjuder en blandning av elegans och modernitet med sina sex sovrum. Högt i tak och expansiva fönster översvämmar interiören med naturligt ljus.

Denna trevåningsvilla har en privat trädgård med jacuzzi, ett biljardbord utomhus, och en komplett grillplats med ett fullt utrustat kök. Njut av komfort året runt med golvvärme och klimatkontroll via luftkonditionering. Uppfarten rymmer upp till tre bilar, tillsammans med en bekväm carport.

Du vet väl att Bjurfors har tillgång till hela utbudet av bostäder till salu på solkusten, så tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig att hitta din drömbostad.

Anmäl intresse

Bilder

Fakta om bostaden

Information

Typ
Villa
Pris
3 500 000 €
Antal sovrum
6
Antal badrum
6
Byggyta
506 kvm
Tomtarea
1 205 kvm
Trädgård
Ja

Exteriör

Terrass
Nej

Avstånd

Strand
3600 m
Hav
3600 m
Centrum
4000 m
Shoppingcenter
3000 m
Livsmedelsbutik
1800 m
Flygplats
57800 m

Om Nueva Andalucía

Om området

Nueva Andalucia ligger i Marbella kommun och är ett av kustens mest populära områden.

Området kallas även för golfdalen, i och med att några av kustens kändaste golfbanor ligger här, t.ex. Los Naranjos Golf Club, Real Club de Golf Las Brisas och Aloha Golf Club. Vidare så finns välrenommerade internationella skolor vilket även inkluderar Svenska Skolan Marbella. Närheten till lyxhamnen Puerto Banus har även bidragit till att göra området väldigt populärt.

Nueva Andalucia är ett stort bostadsområde med ett köpcentrum, Centro Plaza, som är en populär mötesplats. Där finns det restauranger, butiker, barer, kontor och gym. Det är även kring Centro Plaza som marknaden hålls varje lördag och där hittar man bland annat kläder, skor, frukt, grönsaker, växter m.m.

Nueva Andalucia är även känd som ett centrum för svenskkolonin i och med att det bor så många svenskar här året runt. Det finns även svenska livsmedelsaffärer och restauranger.

Kommunikationer

Det tar ca 45 minuter med bil till Malagas flygplats.

Anmäl intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

Liknande bostäder

}