Hoppa till innehåll

Modern villa med havsutsikt i Genova

  • 3 600 000 €

Gènova, Palma

Genova

Pris:
3 600 000 €
Antal sovrum:
3
Antal badrum:
5
Byggyta:
346 kvm
Ref:
1635
Typ:
Villa
Terrass:
Ja
Pool:
Ja

Vill du veta mer om bostaden?

Ansvarig mäklare

Johanna Andersson

Sales Agent

Kontakta mig

Mallorca

Bevaka bostäder i Spanien

Missa inte din drömbostad! Nu kan du snabbt skapa en bevakning via vår kostnadsfria tjänst och få tips om bostäder i Spanien som passar just dina intressen och behov.

Skapa bevakning

Modern villa med havsutsikt i Genova

Beskrivning

Denna eleganta villa är belägen i Genova, ursprungligen en självständig by som nu har blivit Palmas mest exklusiva och eftertraktade bostadsområde utan att förlora sin ursprungliga charm. Génova är känt för sitt lugna läge, goda tillgänglighet och närhet till Palmas centrum.

Villan har 346 kvm bebyggd yta fördelat på två plan. Det övre planet har ett kök, ett stort vardagsrum samt ett master sovrum med badrum och walk in closet.
Här finns även två stora terrasser, som man når från sovrummet, köket och vardagsrummet. Den nedre våningen har 2 sovrum vardera med eget badrum, kontor, privat gym, gästtoalett, tvättstuga och ett rymligt förråd med tillhörande personalbadrum. De två sovrummen samt kontoret och det privata gymmet har tillgång till en terrass med havsutsikt.

Villan totalrenoverades 2009, 2014 och 2023 och har luftkonditionering, centralvärme med och golvvärme i alla badrum. Dessutom finns ett garage för 2 bilar.

En fantastisk bostad i ett väldigt populärt område - kontakta oss på Bjurfors för mer information och visning!

Anmäl intresse

Bilder

Planritning

Planlösning

Fakta om bostaden

Information

Typ
Villa
Pris
3 600 000 €
Antal sovrum
3
Antal badrum
5
Byggyta
346 kvm

Exteriör

Pool
Ja
Terrass
Ja

Om Gènova

Att bo i Gènova

Natursköna Genova är en liten by uppe på berget väster om Palma med utsikt över havet och hela Palmabukten. Genova är charmigt och rustikt och här finns ett 20-tal restauranger. Det är hit Palmaborna själva åker när de vill äta genuin spansk mat. Prova lamm, kokta musslor eller en pa amb oli. Från Genova kan man promenera till Bonanova. Promenaden till Bonanova tar ungefär en halvtimme och kantas av citronträd, skog och ängar med betande får. Att bo i Genova är perfekt för dig som älskar den genuina spanska bykänslan, vill bo nära den vackra naturen men vill ha nära in till Palma och stadspulsen.

Har du frågor kring att sälja eller köpa bostad i Gènova? Tveka inte att kontakta våra mäklare på Mallorca så hjälper de gärna dig.

Anmäl intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

Kampanjbild Boneo

Liknande bostäder