Hoppa till innehåll

Charmigt Townhouse i La Lonja

  • 1 200 000 €

La Lonja, Palma

La Lonja

Pris:
1 200 000 €
Antal sovrum:
4
Antal badrum:
3
Byggyta:
254 kvm
Ref:
1788
Typ:
Radhus
Hiss:
Ja
Terrass:
Ja

Vill du veta mer om bostaden?

Ansvarig mäklare

Sandra Cakebread

Senior Sales Agent

Kontakta mig

Mallorca

Bevaka bostäder i Spanien

Missa inte din drömbostad! Nu kan du snabbt skapa en bevakning via vår kostnadsfria tjänst och få tips om bostäder i Spanien som passar just dina intressen och behov.

Skapa bevakning

Charmigt Townhouse i La Lonja

Beskrivning

Det här är ett traditionellt Townhouse beläget i La Lonja i hjärtat av Palma. Här har man chansen att skapa sitt drömboende enbart ett stenkast från strandpromenaden och hamnen i Palma. Huset är beläget på en lugn gata som leder till pittoreska gränder där man hittar Palmas bästa boutiquehotell och utmärkta restauranger. Bostaden bjuder på Mallorkinsk charm med sin fantastiska takhöjd och vackra takbjälkar och jalusier.

Huset består av hela 5 våningar med privat garage längst ner i byggnaden vilket är ett stort plus i denna delen av stan. Resten av huset är i nuläget uppdelat i 2 bostäder; En duplex lägenhet på de två första våningarna med ett kök, gästtoalett och vardagsrum på första planet och 2 sovrum och 1 badrum en trappa upp. Längst upp i byggnaden hittar vi en lägenhet även den i två plan med ett öppet kök och vardagsrum på förstaplanet och 1 sovrum och 1 badrum en trappa upp. Sovrummet har en härlig terrass varifrån man skymtar katedralen. Det finns en hiss i byggnaden som behöver modifieras.

Detta är en fantastisk investeringsmöjlighet med stor potential - kontakta oss på Bjurfors för mer information och visning!

Anmäl intresse

Bilder

Fakta om bostaden

Information

Typ
Radhus
Pris
1 200 000 €
Hiss
Ja
Antal sovrum
4
Antal badrum
3
Byggyta
254 kvm

Exteriör

Terrass
Ja

Om La Lonja

Om att bo i La Lonja

La Lonja med sin charmerande gamla kullerstensgränder erbjuder inte bara ett stort utbud av kulturella aktiviteter och museer, utan också ett stort urval av fantastiska restauranger, kaféer, barer och exklusiva butiker.

La Lonja är perfekt för dig som inte vill vara beroende av att köra bil. Den närmaste stranden ligger på cirka 20 minuters gångavstånd. Innan flygplatsen öppnades på ön var det här man ofta kom in med båten när man kom till Mallorca. Från hamnen tog man sig upp via Plaza de la Reina till hotellen och alla restauranger, än idag hittar du många bra restauranger här.

I september månad har La Lonja huvudrollen i ett av de häftigaste evenemangen i Palma – Nits de Art – konstnatten. Då har alla konstgallerier öppet och det är bara att ge sig ut i folkvimlet och låta strömmen ta dig till den ena utställningen efter den andra.

Med undantag av några gator och torg som tillåter trafik är det mestadels gågator och därmed ganska tyst. Här bor du omgiven av intressanta gamla byggnader, townhouses och vackert renoverade palats med fantastisk arkitektur.

Är du intresserad av att köpa eller sälja bostad i La Lonja, Mallorca? Kontakta våra mäklare på Mallorca!

Anmäl intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

Kampanjbild Boneo

Liknande bostäder