Hoppa till innehåll

Renoverat Townhouse i Es Jonquet

  • 2 490 000 €

Santa Catalina, Palma

Santa Catalina

Pris:
2 490 000 €
Antal sovrum:
2
Antal badrum:
2
Byggyta:
132 kvm
Ref:
1758
Typ:
Radhus
Terrass:
Ja
Takterrass:
Ja

[En bra dold rubrik här]

Vill du veta mer om bostaden?

Ansvarig mäklare

Sandra Cakebread

Senior Sales Agent

Kontakta mig

Mallorca
Sandra Cakebread

Bevaka bostäder i Spanien

Missa inte din drömbostad! Nu kan du snabbt skapa en bevakning via vår kostnadsfria tjänst och få tips om bostäder i Spanien som passar just dina intressen och behov.

Skapa bevakning

Renoverat Townhouse i Es Jonquet

Beskrivning

Detta vackra gamla radhus beläget i Es Jonquet i Santa Catalina, genomgår just nu en totalrenovering. Den omfattande återuppbyggnaden kommer att bevara den gamla charmen men skapa en modern och lyxig bostad med alla bekvämligheter.

Boytan på 132 kvm är fördelad över två plan. På bottenvåningen hittar vi två rymliga sovrum; det bakre sovrummet, utformat som en master suite, har en egen innergård, ett stort badrum med badkar och lyxig dusch och walk in closet. På detta plan finns ytterligare ett sovrum med ett mindre badrum. Om vi följer trappan upp till första våningen hittar vi ett vardagsrum med matplats i öppen planlösning. Köket kommer att byggas av vacker massiv ek. med vitvaror från GAGGENAU. Det finns en balkong på framsidan samt en härlig takterrass varifrån man kan njuta av den fantastiska havsutsikten och kyrkan i Santa Catalina.

Bostaden beräknas stå klar till hösten 2024.

Man tar sig till Es Jonquet antingen via det karakteristiska Santa Catalina från ovansidan eller så finns det även en trappa som går från hamnpromenaden Paseo Marítimo. Es Jonquet är en kulturminnesskyddad stadsdel som kännetecknas av sina väderkvarnar och originella små fiskarhus. Under de senaste åren har Santa Catalina utvecklats till Palmas nya “hotspot” med sina butiker, affärer, uteserveringar, sina barer, kaféer och restauranger. Gillar du den lugna, avslappnade och bohemiska atmosfären samtidigt som du vill ha alla bekvämligheter nära till hands, då är det här läget perfekt för dig.

Anmäl intresse

Bilder

Fakta om bostaden

Uteplats/balkong

Takterrass
Ja

Exteriör

Terrass
Ja

Information

Typ
Radhus
Pris
2 490 000 €
Antal sovrum
2
Antal badrum
2
Byggyta
132 kvm

Om Santa Catalina

Att bo i Santa Catalina

På 1500-talet så ökade befolkningen i Palma snabbt och huvudstaden drog framförallt till sig många hantverkare, den medeltida stadskärnan innanför stadsmurarna nådde gränsen för vad den klarade av nyinflyttade så började de första kvarteren utanför Palmas centrum ta form, bl a här i det f d arbetarkvarteret Santa Catalina. Träffpunkten redan då var ”Mercat de Santa Catalina”, alltså marknaden. Här hittar du än idag en levande matmarknad med färsk frukt, fisk och kryddor från ön. Du kan även hitta färdiga rätter att köpa med hem eller äta direkt vid bardisken. Det kan ofta bli trångt, men får du inte plats går det lika bra att stå på trottoaren utanför, i äkta spansk stil. Byggnaderna här är huvudsakligen två eller tre våningar höga, med små terrasser och fasader med typiska färgstarka mallorkinska fönsterluckor. Under de senaste åren har Santa Catalina utvecklats till Palmas nya “hotspot” med sina butiker, affärer, uteserveringar, sina barer, kaféer och restauranger. Gillar du det avslappnade, bohemiska stuket samt trivs att bo där det händer, då är Santa Catalina perfekt för dig.

Har du frågor kring att sälja eller köpa bostad i Santa Catalina? Tveka inte att kontakta våra mäklare på Mallorca så hjälper de gärna dig.

Anmäl intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

}