Hoppa till innehåll

Nyrenoverad lägenhet med privat pool i Son Espanyolet

  • Såld, 2023-05-24
  • 1 275 000 €

Son Espanyolet, Palma

Son Espanyolet

Pris:
1 275 000 €
Antal sovrum:
3
Antal badrum:
2
Byggyta:
100 kvm
Ref:
1645
Typ:
Lägenhet
Terrass:
Ja
Pool:
Ja

[En bra dold rubrik här]

Ansvarig mäklare

Sandra Cakebread

Senior Sales Agent

Kontakta mig

Mallorca
Sandra Cakebread

Bevaka bostäder i Spanien

Missa inte din drömbostad! Nu kan du snabbt skapa en bevakning via vår kostnadsfria tjänst och få tips om bostäder i Spanien som passar just dina intressen och behov.

Skapa bevakning

Vill du också sälja din bostad?

Fyll i formuläret nedan så hjälper vi dig!

Anmäl intresse

Bilder

Om Son Espanyolet

Att bo i Son Espanyolet

Son Espanyolet är ett charmigt up-coming område och man kan säga att det är som en förlängning av omåttligt populära Santa Catalina. Här är det lugnare men fortfarande centralt. Här blandas små villor med trädgårdar och låga lägenhetshus. Från många byggnader här har du fin utsikt över Bellverslottet som ligger en promenad bort. Trendiga Santa Catalina med dess många restauranger, barer och caféer ligger ett stenkast bort. Son Espanyolet är perfekt om man inte vill bo mitt i vimlet men ändå ha promenadavstånd till Palmas stora utbud. Med flera skolor i närheten är det dessutom ett populärt område för familjer. Bor du i Son Espanyolet har du bland annat nära till matmarknaden i Santa Catalina, den smakfulla nyrenoverade tennisklubben som utgör en självklar mötesplats, både för tennisspelare, träningssugna och andra. Här finner du också all annan service nära till hands. Det finns apotek, banker, polis, post, butiker och ett bra sjukhus i närheten. Här hittar du lugnet i princip mitt i staden.

Har du frågor kring att sälja eller köpa bostad i Son Espanyolet? Tveka inte att kontakta våra mäklare på Mallorca så hjälper de gärna dig.

Liknande bostäder

}