Hoppa till innehåll

Elegant markplanslägenhet i Cas Catala

  • 889 000 €

Cas Català, Sydväst

Cas Catala

Pris:
889 000 €
Antal sovrum:
2
Antal badrum:
2
Byggyta:
163 kvm
Ref:
1739
Typ:
Lägenhet
Hiss:
Ja
Terrassyta:
59 kvm
Pool:
Ja

[En bra dold rubrik här]

Vill du veta mer om bostaden?

Ansvarig mäklare

Sandra Cakebread

Senior Sales Agent

Kontakta mig

Mallorca
Sandra Cakebread

Bevaka bostäder i Spanien

Missa inte din drömbostad! Nu kan du snabbt skapa en bevakning via vår kostnadsfria tjänst och få tips om bostäder i Spanien som passar just dina intressen och behov.

Skapa bevakning

Elegant markplanslägenhet i Cas Catala

Beskrivning

Denna rymliga och ljusa bottenvåning på 104 kvm är belägen i det exklusiva komplexet Bendinat Golf i Cas Catala. Detta lyxiga bostadskomplex har 4 gemensamma pooler och fantastiska trädgårdar. Det finns gott om gästparkering samt conciergeservice. Bostaden som totalrenoverades 2016, med högsta kvalitetsstandard består av 2 dubbelrum och 2 badrum (1 en suite). Det finns ett fullt utrustat kök och ett stort vardagsrum-matsal med utgång till den stora, härliga uteplatsen på 59 m2.

Ytterligare information: luftkonditionering, PVC tvåglasfönster, inbyggda garderober, hiss och en stor garageplats.

Cas Catalá är ett lyxigt bostadsområde, mycket eftertraktat för sitt privilegierade läge - med de bästa marinorna, stränderna, sportklubbarna och köpcentrumen 10 minuter från bil (varav många ligger bara 10 minuters promenad!) och Palma Centro bara 10 minuter med bil, 15 minuter från flygplatsen.

Anmäl intresse

Bilder

Fakta om bostaden

Information

Typ
Lägenhet
Pris
889 000 €
Våningsplan
0
Hiss
Ja
Antal sovrum
2
Antal badrum
2
Byggyta
163 kvm

Exteriör

Pool
Ja
Terrass
Ja
Terrassyta
59 kvm

Om Sydväst

Att bo i sydvästra Mallorca

Med många vackra stränder och bra kommunikationer till Palma och flygplatsen har sydvästra Mallorca ett enormt attraktionsvärde och väldigt mycket att erbjuda för den aktiva besökaren. Här finns många populära badorter i olika miljöer där vackra sandstränder som St Elm och Camp de Mar är svårslaget.

Populära områden på den sydvästra delen av Mallorca är: Illetas, Bendinat, Portals Nous / Puerto Portals, Santa Ponsa, Puerto Adriano, Cala Fornells, Paguera, Camp de Mar, Andratx och Puerto de Andratx.

Har du frågor kring att sälja eller köpa bostad i sydvästra Mallorca? Tveka inte att kontakta våra mäklare på Mallorca så hjälper de gärna dig.

Anmäl intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

Liknande bostäder

}