Hoppa till innehåll

Välkommen till drömhemmet

Våra mäklare hjälper dig gärna dig till en lyckad bostadsaffär i Alicante.

Mäklare i Alicante

Alicante är enligt många en så där perfekt lagom storstad och det är svårt att tröttna på allt den med dess omnejd har att erbjuda. De fina stränderna som avlöser varandra längs med kusten omringas av berg och vacker natur, staden erbjuder bra shopping, härlig puls och ett digert utbud av restauranger av hög kvalitet.

Vad söker du i Alicante? Kontakta oss så hittar vi vad du söker.

Costablanca-karta-bjurfors.jpg

Bjurfors Alicante – Santa Pola drivs av bolaget Krokodil Properties, S.L. som har registreringsnummer RAICV 2143 i ”Registro de Agentes Inmobiliarios de la Comunidad Valenciana”. Medlem av APIAL.

apial-bjurfors-.jpg

Webbinarier om att köpa bostad i Spanien

Vill du köpa en bostad i Spanien? Vi på Bjurfors har lång erfarenhet av att förmedla bostäder i Spanien och finns här för att hjälpa dig hitta ditt drömhem i solen. Nu kan du se flera av våra informativa webbinarier.

Se webbinarier

Skapa bevakning av bostäder i Spanien

Skapa lätt och snabbt en bevakning via vår kostnadsfria tjänst och få tips om bostäder i Spanien som passar just dina intressen och behov.

Skapa bevakning

Var på Costa Blanca vill du köpa hus eller lägenhet?

Vega Baja del Segura

Om du köper hus eller lägenhet i spanska Vega Baja del Segura, så adderar du en plats med tjusig havsutsikt och fina barer i ditt liv.

Vega Baja del Segura ligger längst söderut på Costa Blanca i provinsen Alicante. Här utmärker sig Torrevieja som den mest tätbefolkade orten, följt av huvudstaden Orihuela. In mot landet finner du ett bergigt landskap med mycket jordbruk längs floden Rio Segura.

De flesta reser till Vega Baja del Segura för att sola på Playa de la Mata och för att uppleva kända utflyktsmål som bland annat Aquopolis Torrevieja. Andra trevliga stränder som lockar turister är La Zenias strand och Punta Primas strand. Fler utflyktsmå värt att besöka är sevärdheter som Vistabella Golf och Torreviejas hamn.

Det berömda microklimatet gör att vi i detta område njuter av många soldagar per år med en medeltemperatur på runt 20 grader. Är du en golffantast så finns ett gediget utbud av golfbanor att tillgå. Det bästa av allt är att det i området finns något för alla - moderna turistorter blandat med genuina spanska byar.

Här finns hela 27 kommuner, men de områden som vi säljer flest bostäder i, i Vega Baja del Segura, är Pilar de la Horadada, Campoamor, Cabo Roig, Playa Flamenca, La Zenia, Punta Prima, Torrevieja och Guardamar del Segura och Rojales.

Se hus och lägenheter till salu i Vega Baja del Segura

Bajo Vinalopó

Om du går i tankar att köpa lägenhet eller hus i Spanien och värdesätter vandring och cykling så kan Bajo Vinalopó vara ett bra alternativ. Bajo Vinalopó gränsar till Vinalopó Mitjà och Alacanti i norr och Vega Baja del Segura i söder.

Bajo Vinalopó består av tre kommuner; Crevillente, som är kända för sin textil och mattproduktion, den skotillverkande universitetsstaden Elche som även är en storproducent av både växter och jordbruksprodukter samt Santa Pola, en av de främsta fiskebyarna längs kusten. Från Santa Pola kan du ta snabbåten ut till Tabarca som skryter med att vara den största ön i Valenciaregionen med sina 51 invånare.

Längs med kuststräckan finner du utöver Santa Pola populära semesterorter som Arenales del Sol, Gran Alacant och La Marina, alla med fantastiska sandstränder omringade av sanddyner och pinjeträd på sina håll.

Investerar du i en semesterbostad i Bajo Vinalopó så får du även tillgång till ett gediget utbud av vandring och cykelleder, med ett kuperat landskap, både längs kusten och in i landet. Då även flygplatsen ligger i detta storområde, är det oerhört tidseffektivt och smidigt att ta sig till denna del av Costa Blanca, som ligger strax söderom staden Alicante.

Är du intresserad av att köpa eller sälja en bostad i Bajo Vinalopó är du varmt välkommen att kontakta våra mäklare.

Hus och lägenheter till salu i Bajo Vinalopó

Campo de Alicante

Om vackra byggnader och parker, högklassiga restauranger och barer samt fina stränder är en prioritet när du letar efter lägenhet eller hus i Spanien så kan Campo de Alicante vara ett alternativ du bör skriva högt upp på din lista.

Campo de Alicante ligger i Alicanteprovinsen och den största ytan utgör stadsområde kantat med kuperade berg i norr, bördig jordbruksmark inåt landet och flertalet småbyar runt omkring. Alicante är en universitetsstad med cirka 335 000 invånare och med siktet inställt på att bli en hub för distansarbetare världen över. Redan idag finns här bra kommunikationer via snabbtåg till storstäderna.

Det är svårt att inte tycka om Alicante city som skryter med en mängd vackra byggnader och parker, otaliga bra restauranger och barer, en fin stadsstrand och en hamn värd sitt namn där seglartävlingen Volvo Ocean Race utgått från flera år i rad.

Populära närområden norr om stadskärnan är bland annat San Juan, Muchamiel och El Campello - populära såväl som permanentboende som semesterhem.

Är du intresserad av att köpa eller sälja en bostad i Campo de Alicante är du varmt välkommen att kontakta våra mäklare.

Hus och lägenheter till salu i Campo de Alicante

Kontakta oss på Bjurfors Alicante

E-POST: alicante@bjurfors.se
TELEFON: +34 865 824 138

BESÖKSADRESS:
Avenida Alcalde Francisco Conejero Bas 21
03130 Santa Pola (Alicante)

Se karta på Google Maps

Urval av sålda (23)

Mäklare och medarbetare