Hoppa till innehåll

Takvåning med fantastiskt havsutsikt

  • 3 rum
  • 1 550 000 €

El Campello, Alicante

Avenida Jaime I El Conquistador 138

Pris:
1 550 000 €
Antal rum:
3
Antal sovrum:
3
Antal badrum:
3
Byggyta:
361 kvm
Ref:
A007
Typ:
Lägenhet
Hiss:
Ja
Terrassyta:
230 kvm

[En bra dold rubrik här]

Vill du veta mer om bostaden?

Ansvarig mäklare

Marek Wypasek

Office Manager

Kontakta mig

Alicante
Marek Wypasek

Bevaka bostäder i Spanien

Missa inte din drömbostad! Nu kan du snabbt skapa en bevakning via vår kostnadsfria tjänst och få tips om bostäder i Spanien som passar just dina intressen och behov.

Skapa bevakning

Takvåning med fantastiskt havsutsikt

Unik takvåning med fantastisk havsutsikt och en dröm uteplats.

Beskrivning

Den ultimata takvåningen: en helt unik, modern, 3 sovrum, takvåning vid havet på stranden vid San Juan/Playa Muchavista (Alicante) med otrolig utsikt och privata utomhusutrymmen.
2014 litet kvarter med 5 exklusiva lägenheter vid havet. Denna takvåning är den enda i sitt slag i byggnaden och upptar hela översta våningen med tre stora terrasser som spänner över de två översta våningarna terrass och solarium! Privat tillgång till takvåningen är via en hiss (förbi den rymliga korridoren) som öppnar upp direkt till loungen matsalen som ger en hisnande utsikt över havet, stranden och palmerna i det ögonblick hissdörren öppnas! Toppmodernt kök, separat från, men sammankopplat med vardagsrumsmatsalen med direkt tillgång till terrassen vid stranden. Vardagsrummet, köket, verandan och terrassen är totalt 119 m². 3 dubbelrum, 2 med eget badrum, båda sovrummen med en magnifik, nära havsutsikt. Det tredje sovrummet är också ett dubbelrum, har en inbyggd garderob och det finns ett badrum med dusch precis bredvid som också fungerar som ett gästtoalett.
Den viktigaste, lyxiga ingrediensen är det privata utrymmet utanför: 20 m² stor veranda med bjälkar som leder vidare från loungen matsalen och till den öppna terrassen som mäter ytterligare 57 m² och sist men inte minst är det 109 m² stora solarium med specialbyggd grill. Totalt 230m² utomhusyta vid havet! Perfekt för svala sommarnätter, avkopplande, underhållande eller speciella evenemang.
Andra exklusiva egenskaper hos denna fastighet:
Det finns 2 idealiska områden där du kan bygga en pool på upp till 6x3x1,2m (teknisk rapport tillgänglig på begäran).
Förutom den verkliga möjligheten till en swimmingpool, swimspa eller stor jacuzzi kan solariets potential realiseras ytterligare genom den certifierade bestämmelsen om ett extra hissstopp från garaget direkt till solariet och även tillhandahållandet av en badrumsinstallation. Denna exklusiva takvåning drar nytta av säkerhetsglas, kanaliserad luftkonditionering, LED-belysning, akustisk isolering på innerväggarna och möjligheten att installera en öppen spis i vardagsrummet. Denna unika bostad har två parkeringsplatser som en del av utbudet.
En turistlicens har också beviljats.

Anmäl intresse

Bilder

Fakta om bostaden

Ekonomi

Fastställt
2022

Driftskostnad (per år)

Samfällighetsavgift
1 548 €
Fastighetsskatt/Avgift
911 €
Summa
2 459 €

Exteriör

Terrass
Ja
Terrassyta
230 kvm

Avstånd

Strand
30 m
Hav
30 m
Livsmedelsbutik
300 m

Information

Typ
Lägenhet
Pris
1 550 000 €
Våningsplan
0
Hiss
Ja*
Rum
3
Antal sovrum
3
Max antal sovrum
3
Antal badrum
3
Byggyta
361 kvm

*Egen hiss som leder direkt till entren

Byggnadssätt

Byggår
2014

Energideklaration

Utförd
Beställd

Om El Campello

Om området

El Campello är en gammal fiskeby som vuxit till en spansk levande småstad med ca 30 000 invånare.

Från Alicante tar det endast 20 minuter med spårvagn eller citronexpressen som den kallades för tidigare och det har gjort El Campello till en trevlig förort till Alicante. Även om El Campello är en småstad så finns all tänkbar service i gamla stan som post, järnvägsstation, modern läkarstation med akutintag, sporthall, polisstation och fina parker med gröna välskötta gräsmattor. Det finns till och med en turistbyrå där man pratar engelska.

Här finns en flitig fiskeflotta som erbjuder färsk fisk dagligen. Varje kväll när fiskarna kommer in med sin fisk hålls fiskauktioner och småbåtshamnen med sina gamla fiskebåtar ligger i ena änden av den långa strandpromenaden. Fiskrestaurangerna som ligger efter strandpromenaden servera färsk fisk varje dag och det är många läckerheter som finns på menyerna.

Längs den palmkantade strandpromenaden med alla sina butiker, caféer och restauranger, och numera får man inte bygga högre än fyra våningar, vilket har resulterat i en trevlig och lugn atmosfär med den låga bebyggelsen i förgrunden och de blånande karga bergen i bakgrunden.

I hamnen finns ett torn som byggdes av Berbiska pirater och varnade med röksignaler när fienderna närmade sig. I Campello har man den traditionella fiestan "Morer och Kristna" (moros y cristianos) där man iscensätter olika bataljer, där morer slåss mot kristna. Båtar med tänkta fiender som närmar sig kusten utifrån och anfaller invånarna på stranden. Ryttare till häst strider med sköldar och lansar mot fienden, och Campelloborna går man ur huse för att stödja de kristna i kampen mot de barbariska inkräktarna. Det hålls också en medeltidsmarknad under samma vecka.

Alicante flygplats ligger tre mil bort och nås både via fina små vägar och motorvägen.

Anmäl intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

}