Hoppa till innehåll

Bungalow med terrass och havsutsikt

  • Exklusiv
  • 50 kvm
  • 3 rum
  • 125 000 €

Gran Alacant, Gran Alacant

Avenida Escandinavia

Pris:
125 000 €
Antal rum:
3
Antal sovrum:
2
Antal badrum:
1
Byggyta:
55 kvm
Ref:
A004
Typ:
Radhus
Terrassyta:
25 kvm
Pool:
Ja

[En bra dold rubrik här]

Vill du veta mer om bostaden?

Ansvarig mäklare

Marek Wypasek

Office Manager

Kontakta mig

Alicante
Marek Wypasek

Bevaka bostäder i Spanien

Missa inte din drömbostad! Nu kan du snabbt skapa en bevakning via vår kostnadsfria tjänst och få tips om bostäder i Spanien som passar just dina intressen och behov.

Skapa bevakning

Bungalow med terrass och havsutsikt

Underbar bungalow med två sovrum, solarium och havsutsikt i förening Altomar II, Gran Alacant

Beskrivning

Bjurfors Alicante presenterar denna underbara parhusbungalow i Gran Alacant som består av två sovrum, ett fristående kök, ett komplett badrum, ett rymligt vardagsrum, en inglasad terrass och ett underbart och rymligt solarium i söderläge med havsutsikt och parkering.

I huset finner vi ett rymligt och ljust vardagsrum som är kopplat till resten av huset, först hittar vi ett komplett och fristående kök med möjlighet att kunna öppna och göra en amerikanskt kök. Fortsätter vi längst ner hittar vi sovrummen, båda rymliga med mycket ljus då de har utsikt över en lugn innergård där mycket ljus tränger in under dagen, båda sovrummen har fristående inbyggda garderober. Bredvid sovrummen har vi ett komplett badrum med badkar, ett rymligt badrum och i perfekt skick. Slutligen, när vi går in genom huvuddörren till vänster har vi en liten inglasad terrass som ger oss tillgång till andra våningen där vi hittar det stora 25m2 solarium med en sydlig orientering, utsikt över havet och många alternativ för att njuta av det magnifika klimatet av Gran Alacant.

Huset ligger i förening Altomar II, en av de bästa i området. Förening har exklusiv parkering för ägarna utanför deras hem. Föreningen finns det 3 olika privata pooler.

Anmäl intresse

Bilder

Fakta om bostaden

Ekonomi

Fastställt
2022

Driftskostnad (per år)

Fastighetsskatt/Avgift
144 €

Exteriör

Pool
Ja
Terrass
Ja
Terrassyta
25 kvm

Avstånd

Strand
1500 m
Hav
1500 m
Livsmedelsbutik
1200 m
Flygplats
8000 m

Information

Typ
Radhus
Pris
125 000 €
Rum
3
Antal sovrum
2
Antal badrum
1
Boarea
50 kvm
Byggyta
55 kvm

Byggnadssätt

Byggnadstyp
1 plan med Solterrass
Byggår
2003

Energideklaration

Utförd
Beställd

Om Gran Alacant

Om området

Gran Alacant ligger endast 15 minuter från Alicantes internationella flygplats och är ett populärt semestermål i södra delen av Alicanteprovinsen. Gran Alacant har byggts upp runt det gröna området Cabo Santa Pola och stranden Carabasi. Las Dunas del Carabassí, är Gran Alacants viktigaste strand med blå flagg, gyllene sand och turkosa vatten. Detta kustområde är oerhört populärt för kitesurfing och vindsurfing och även skärmflygare har hittat sitt himmelrike med en bergskam som går längs havet och som ger de rätta vindarna. Området mellan Gran Alacant och Santa Pola är mycket omtyckt för joggare, cyklister m.fl. Det finns ingen golfbana i Gran Alacant men 20 minuter bort med bil finns t.ex. Club de Golf Alenda. Ön ”La Isla de Tabarca” är den enda bebodda ön och ligger nära Santa Pola. Det är egentligen en liten skärgård som omfattar öarna La Cantera, La Galera och La Nao samt Isla de Tabarca själv. En gång i tiden så var detta en tillflyktsort för berbiska pirater och på 1800-talet beordrade kung Carlos III att ön var befäst och en stad Tabarca byggdes.

Ett besök på ön kan rekommenderas och båtar går både från Alicante och Santa Pola.

Gran Alacant har ett medelhavsklimat året runt, med en medeltemperatur som ligger på 18C grader.

Här finns restauranger, barer, köpcentra, matbutiker, apotek, vårdcentral m.m.

Karta

Avenida Escandinavia

Avenida Escandinavia

03130 Gran Alacant

Visa i Google Maps (öppnas i nytt fönster)

Anmäl intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy