Hoppa till innehåll

Prisvärda markplanslägenheter i havsnära Gran Alacant

  • 4 rum
  • 330 000 €

Gran Alacant, Gran Alacant

ICONIC Gran Alacant

  • Nyproduktion
Frånpris:
330 000 €
Antal rum:
4
Antal sovrum:
2-3
Antal badrum:
2
Byggyta:
81 kvm
Ref:
A052
Typ:
Lägenhet
Terrass:
Ja
Pool:
Ja

[En bra dold rubrik här]

Vill du veta mer om bostaden?

Ansvarig mäklare

Marek Wypasek

Office Manager

Kontakta mig

Alicante
Marek Wypasek

Bevaka bostäder i Spanien

Missa inte din drömbostad! Nu kan du snabbt skapa en bevakning via vår kostnadsfria tjänst och få tips om bostäder i Spanien som passar just dina intressen och behov.

Skapa bevakning

Prisvärda markplanslägenheter i havsnära Gran Alacant

I trivsamma Gran Alacant med närhet till strand och service finner vi dessa nyproducerade lägenheter med havet i fokus.

Beskrivning

Iconic är ett nyproduktionsprojekt i Gran Alacant bestående av totalt 170 lägenheter med utsikt över medelhavet och närhet till den vackra stranden El Carabassi. Alicante stad är dryga 20 minuter bort med bil och Alicantes flygplats når du på korta 10 minuter.

Bostäderna som är på två till tre sovrum och två badrum har en väl utvald design och planlösning planerad för att bäst kunna avnjuta havsutsikten, stranden och det gemensamma pool och grönområdet.

Lägenheterna är byggda med väldigt hög standard och har formats till ett vackert bostadsområde med pool, grönområden med bland annat ett utegym, parkeringsmöjligheter för cyklar samt en lekplats för barnen. Det finns också parkering under mark med förråd.

Anmäl intresse

Bilder

Planritning

Planlösning

Exempel på planlösning

Planlösning

Exempel på planlösning

Planlösning

Exempel på planlösning

Planlösning

Exempel på planlösning

Fakta om bostaden

Information

Typ
Lägenhet
Frånpris
330 000 €
Våningsplan
0
Rum
4
Antal sovrum
2
Max antal sovrum
3
Antal badrum
2
Byggyta
81 kvm

Avstånd

Strand
1000 m
Hav
800 m
Centrum
2500 m
Livsmedelsbutik
450 m
Golfbana
13600 m
Flygplats
14200 m
Sjukhus
2200 m

Exteriör

Pool
Ja
Terrass
Ja

Gemensamt pool och grönområde med utegym, lekpark och cykelparkering

Energideklaration

Utförd
Ja
Energiklass
B

Om Gran Alacant

Att bo i Gran Alacant

Gran Alacant ligger endast 15 minuter från Alicantes internationella flygplats och är ett populärt semestermål i södra delen av Alicanteprovinsen. Gran Alacant har byggts upp runt det gröna området Cabo Santa Pola och stranden Carabasi. Las Dunas del Carabassí, är Gran Alacants viktigaste strand med blå flagg, gyllene sand och turkosa vatten. Detta kustområde är oerhört populärt för kitesurfing och vindsurfing och även skärmflygare har hittat sitt himmelrike med en bergskam som går längs havet och som ger de rätta vindarna. Området mellan Gran Alacant och Santa Pola är mycket omtyckt för joggare, cyklister m.fl. Det finns ingen golfbana i Gran Alacant men 20 minuter bort med bil finns t.ex. Club de Golf Alenda. Ön ”La Isla de Tabarca” är den enda bebodda ön och ligger nära Santa Pola. Det är egentligen en liten skärgård som omfattar öarna La Cantera, La Galera och La Nao samt Isla de Tabarca själv. En gång i tiden så var detta en tillflyktsort för berbiska pirater och på 1800-talet beordrade kung Carlos III att ön var befäst och en stad Tabarca byggdes. Ett besök på ön kan rekommenderas och båtar går både från Alicante och Santa Pola. Gran Alacant har ett medelhavsklimat året runt, med en medeltemperatur som ligger på 18C grader. Här finns restauranger, barer, köpcentra, matbutiker, apotek, vårdcentral m.m.

Har du frågor kring att sälja eller köpa bostad i Gran Alacant, Alicante? Tveka inte att kontakta våra mäklare i Alicante så hjälper de gärna dig.

Karta

ICONIC Gran Alacant

ICONIC Gran Alacant

Gran Alacant

Visa i Google Maps (öppnas i nytt fönster)

Anmäl intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

Liknande bostäder