Hoppa till innehåll

Gångavstånd från stranden

  • 3 rum
  • 480 000 €

Estepona, Estepona

2170

  • Nyproduktion
Frånpris:
480 000 €
Antal rum:
3
Antal sovrum:
2-4
Antal badrum:
2
Byggyta:
98 kvm
Ref:
2170
Typ:
Lägenhet
Terrass:
Ja
Pool:
Ja

Vill du veta mer om bostaden?

Ansvarig mäklare

Mari Melander

Senior Real Estate Agent

Kontakta mig

Marbella

Bevaka bostäder i Spanien

Missa inte din drömbostad! Nu kan du snabbt skapa en bevakning via vår kostnadsfria tjänst och få tips om bostäder i Spanien som passar just dina intressen och behov.

Skapa bevakning

Gångavstånd från stranden

Nybyggnadsprojekt på bästa läge i Estepona

Beskrivning

Välkommen till detta lyxiga projekt som byggs på ett oslagbart läge i centrala Estepona, på gångavstånd från hamnen och havet. Här kommer det att finnas fantastiska bekvämligheter, inklusive ett fullt utrustat gym och inomhuspool. Lägenheterna kommer att ha två till fyra rum. Varje lägenhet har noggrant övervägts för att maximera utrymmet och naturligt ljus, med vardagsrum i öppen planlösning som leder till fullt utrustade kök i amerikansk stil. Alla master sovrum har eget badrum, medan lägenheterna med två och tre sovrum drar nytta av direkt tillgång till de stora terrasserna från alla sovrum och vardagsrum. Lyxiga takvåningar i två plan med fyra sovrum kommer att erbjuda fantastiska takterrasser med avundsvärd utsikt.

Du vet väl att Bjurfors har tillgång till hela utbudet av bostäder till salu på solkusten, så tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig att hitta din drömbostad.

Anmäl intresse

Bilder

Fakta om bostaden

Information

Typ
Lägenhet
Frånpris
480 000 €
Våningsplan
0
Rum
3
Antal sovrum
2
Max antal sovrum
4
Antal badrum
2
Byggyta
98 kvm

Byggnadssätt

Byggår
2026*

*Q3 2026

Exteriör

Pool
Ja
Terrass
Ja

Gemensamma pooler utomhus och inomhus

Avstånd

Strand
1000 m
Hav
1000 m
Livsmedelsbutik
500 m
Golfbana
6600 m
Flygplats
87100 m

Om Estepona

Att bo i Estepona

Estepona kan liknas som Spaniens version av Franska Rivieran. Det är en stad som ännu inte har påverkats så mycket av turismen, även om det är allt fler som hittar hit för varje år. Den är en stad som fortfarande behållit sin andalusiska charm och som har en stor och bred strand, fin gammal stadskärna och en pittoresk småbåtshamn.

Du finner den traditionella sydspanska miljön här. Det är många bilfria gator och trånga mysiga gränder med vitkalkade hus. Stadskärnan är, än så länge, befriad från stora hotellkomplex.

I Estepona kan du strosa utmed den charmiga gatan Calle Real som kantas med apelsinträd och mängder med butiker och restauranger. Gamla stan är känt för sina blomkrukor som hänger på husväggarna, där varje gata har utrustats med blomkrukor i egen färg.

Estepona har cirka 70.000 invånare.

Det mest kända torget i Estepona heter Plaza de las Flores och här finner man många trevliga restauranger och glassbarer som är perfekta att besöka en varm sommarkväll. Allt känns väldigt lugnt och avslappnat när man promenerar omkring i Estepona och det är lugnet kombinerat med charmen som attraherar allt fler svenskar till Estepona.

Det tar cirka 60 minuter med bil till Malagas flygplats.

Har du frågor kring att sälja eller köpa bostad i Estepona? Tveka inte att kontakta våra mäklare i Marbella så hjälper de gärna dig.

Mäklare

Anmäl intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

Kampanjbild Boneo