Hoppa till innehåll

Unika vyer

  • 5 rum
  • 1 795 000 €

Nueva Andalucía, Marbella

2236

Pris:
1 795 000 €
Antal rum:
5
Antal sovrum:
4
Antal badrum:
4
Byggyta:
217 kvm
Ref:
2236
Typ:
Radhus
Terrassyta:
151 kvm
Pool:
Ja

Vill du veta mer om bostaden?

Ansvarig mäklare

Genevieve Wendelin

Senior Real Estate Agent

Kontakta mig

Marbella

Bevaka bostäder i Spanien

Missa inte din drömbostad! Nu kan du snabbt skapa en bevakning via vår kostnadsfria tjänst och få tips om bostäder i Spanien som passar just dina intressen och behov.

Skapa bevakning

Unika vyer

Stilrent radhus med exklusiva bekvämligheter och fantastisk utsikt

Beskrivning

Detta eleganta radhus erbjuder gott om utrymme, inklusive en terrass med ett täckt galleri och glasräcken där du kan njuta av grillningar och umgänge med golfutsikt. Nedanför hittar vi ytterligare en terrass som inbjuder till avkoppling nära gräsmattan. Förutom tre sovrum och tre badrum finns här också ett exklusivt pensionat. Gästerna kommer att känna sig som hemma i denna fristad som är utrustad med ett litet kök, vardagsrum, och badrum. Samtidigt lockar den gemensamma poolen, mot en bakgrund av majestätiska berg, för uppfriskande dopp mitt i det fantastiska landskapet.

Du vet väl att Bjurfors har tillgång till hela utbudet av bostäder till salu på solkusten, så tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig att hitta din drömbostad.

Anmäl intresse

Bilder

Fakta om bostaden

Information

Typ
Radhus
Pris
1 795 000 €
Rum
5
Antal sovrum
4
Antal badrum
4
Byggyta
217 kvm

Exteriör

Pool
Ja
Terrass
Ja
Terrassyta
151 kvm

Gemensam pool

Om Nueva Andalucía

Om området

Nueva Andalucia ligger i Marbella kommun och är ett av kustens mest populära områden.

Området kallas även för golfdalen, i och med att några av kustens kändaste golfbanor ligger här, t.ex. Los Naranjos Golf Club, Real Club de Golf Las Brisas och Aloha Golf Club. Vidare så finns välrenommerade internationella skolor vilket även inkluderar Svenska Skolan Marbella. Närheten till lyxhamnen Puerto Banus har även bidragit till att göra området väldigt populärt.

Nueva Andalucia är ett stort bostadsområde med ett köpcentrum, Centro Plaza, som är en populär mötesplats. Där finns det restauranger, butiker, barer, kontor och gym. Det är även kring Centro Plaza som marknaden hålls varje lördag och där hittar man bland annat kläder, skor, frukt, grönsaker, växter m.m.

Nueva Andalucia är även känd som ett centrum för svenskkolonin i och med att det bor så många svenskar här året runt. Det finns även svenska livsmedelsaffärer och restauranger.

Kommunikationer

Det tar ca 45 minuter med bil till Malagas flygplats.

Anmäl intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

Kampanjbild Boneo

Liknande bostäder