Hoppa till innehåll

Sierra Blanca

  • 6 rum
  • 8 300 000 €

Sierra Blanca, Marbella

1667

  • Nyproduktion
Frånpris:
8 300 000 €
Antal rum:
6
Antal sovrum:
5
Antal badrum:
5
Byggyta:
1 000 kvm
Tomtarea:
2 131 kvm
Ref:
1667
Typ:
Villa
Hiss:
Ja
Terrass:
Ja
Pool:
Ja

[En bra dold rubrik här]

Vill du veta mer om bostaden?

Ansvarig mäklare

Jerry Kyrk

Senior Real Estate Agent/Franchisee

Kontakta mig

Marbella
Jerry Kyrk

Bevaka bostäder i Spanien

Missa inte din drömbostad! Nu kan du snabbt skapa en bevakning via vår kostnadsfria tjänst och få tips om bostäder i Spanien som passar just dina intressen och behov.

Skapa bevakning

Sierra Blanca

Projekt inbäddat i hjärtat av Marbellas Golden Mile, Sierra Blanca, som består av fem exklusiva villor med oöverträffad design.

Beskrivning

Varje villa är ett konstverk, med modern arkitektur och rymliga interiörer som är en blandning av lyx och funktionalitet.
Villan har 2 lounger, en med en mysig öppen spis, hissar som förbinder källaren till översta våningen och 4-5 sovrum, alla med egna badrum och klädkammare.
Interiören skapar en varm och inbjudande atmosfär som sömlöst övergår till stora utomhusterrasser.
Dessa ikoniska villor ligger i en säker och gated community, utrustade med det mest avancerade säkerhetssystemet på marknaden, baserat på ett israeliskt intelligent säkerhetssystem, vilket ger trygghet och integritet för ägarna.
Tomtstorlekarna sträcker sig från 2 000 m2 till 2 200 m2 och villorna har en byggyta på cirka 1 000 m2.
Med bygglicenser redan beviljade kan drömmen om att bo i en lyxig, trygg och säker villa snart bli verklighet.

Du vet väl att Bjurfors har tillgång till hela utbudet av bostäder till salu på solkusten, så tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig att hitta din drömbostad.

Anmäl intresse

Bilder

Planritning

Planlösning
Planlösning
Planlösning
Planlösning
Planlösning

Fakta om bostaden

Information

Typ
Villa
Frånpris
8 300 000 €
Hiss
Ja
Rum
6
Antal sovrum
5
Max antal sovrum
5
Antal badrum
5
Byggyta
1 000 kvm
Tomtarea
2 131 kvm

Exteriör

Pool
Ja
Terrass
Ja

Om Marbella

Att bo i Marbella

Marbella ligger ungefär sex mil väster om Malaga och är solkustens lyxigaste och exklusivaste destination.

Marbella stäcker sig från Cabopino i öster till Guadalmina i väster och inkluderar även kända områden såsom Puerto Banús och Nueva Andalucia. Här bor det ungefär 150 000 invånare.

Det finns sammanlagt 20 kilometer sandstrand i kommunen Marbella. En av stränderna är Playa Nagüeles som ligger vid Golden Mile. Här ligger de exklusivaste hotellen, finaste restaurangerna och är en favorit bland Europas elit. Stranden är fin och gyllene och börjar vid Puente Romano Hotell fram till Marbella Club Hotell. Vid Puente Romano finner man restauranger som BiBo, Dani Garcia och Monkey Club samt nattklubben La Suite.

Något som lockar många besökare är gamla stan i Marbella så kallad Marbella Casco Antiguo. Där kan man strosa i de mysiga trånga gränderna och de små torgen. Husen är vitkalkade och väl bevarade med gatunamn. Den naturliga samlingsplatsen är Plaza de los Naranjos (apelsintorget) som är från år 1485. På detta torg finner man även Marbellas stadshus som byggdes redan 1568. Runt hörnet från torget finner man även resterna av den gamla stadsmuren.

Man väljer Marbella av många orsaker, vissa attraheras av de fina stränderna, andra av de utmärkta golfbanorna eller det stora utbud gällande restauranger, beachklubbar och nattliv som centreras kring Marbella.

Det finns även shoppingcenter i Marbella, till exempel La Cañada Shopping Centre, där man hittar 180 olika butiker, barer och restauranger.

Det tar cirka 45 minuter med bil till Malagas flygplats.

Har du frågor kring att sälja eller köpa bostad i Marbella? Tveka inte att kontakta våra mäklare i Marbella så hjälper de gärna dig.

Mäklare

Ansvarig mäklare

Jerry Kyrk

Anmäl intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

Liknande bostäder

}