Hoppa till innehåll

6 exklusiva lyxvillor i Cascada de Camojan

  • 5 rum
  • 7 900 000 €

Sierra Blanca, Marbella

1717

  • Nyproduktion
Pris:
7 900 000 €
Antal rum:
5
Antal sovrum:
4
Antal badrum:
5
Byggyta:
1 200 kvm
Tomtarea:
1 520 kvm
Ref:
1717
Typ:
Villa
Terrass:
Ja
Pool:
Ja

[En bra dold rubrik här]

Vill du veta mer om bostaden?

Ansvarig mäklare

Jerry Kyrk

Senior Real Estate Agent/Franchisee

Kontakta mig

Marbella
Jerry Kyrk

Bevaka bostäder i Spanien

Missa inte din drömbostad! Nu kan du snabbt skapa en bevakning via vår kostnadsfria tjänst och få tips om bostäder i Spanien som passar just dina intressen och behov.

Skapa bevakning

6 exklusiva lyxvillor i Cascada de Camojan

Villorna är belägna i omgivningarna av Sierra Blanca, i hjärtat av Marbellas Golden Mile, inom en gated community.

Beskrivning

Placerade på den högsta punkten av området, omgivna av naturen med bergen bakom och havet framför.
Designade av de välkända arkitekterna Salvador Cejudo och Carlos Morales, med en arkitektur tänkt att vara en hyllning till elegans och markera början av en ny samtida era.
De har arbetat noggrant för att skapa ett nytt, fräscht och annorlunda koncept, i enlighet med den exklusiva Marbella-marknaden.
Detta imponerande projekt består av fyra fantastiska och rymliga parhus med panoramautsikt över havet och bergen, samt två spektakulära fristående villor.

Du vet väl att Bjurfors har tillgång till hela utbudet av bostäder till salu på solkusten, så tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig att hitta din drömbostad.

Anmäl intresse

Bilder

Fakta om bostaden

Information

Typ
Villa
Pris
7 900 000 €
Rum
5
Antal sovrum
4
Max antal sovrum
4
Antal badrum
5
Byggyta
1 200 kvm
Tomtarea
1 520 kvm

Byggnadssätt

Byggår
2025

Exteriör

Pool
Ja
Terrass
Ja

Om Marbella

Att bo i Marbella

Marbella ligger ungefär sex mil väster om Malaga och är solkustens lyxigaste och exklusivaste destination.

Marbella stäcker sig från Cabopino i öster till Guadalmina i väster och inkluderar även kända områden såsom Puerto Banús och Nueva Andalucia. Här bor det ungefär 150 000 invånare.

Det finns sammanlagt 20 kilometer sandstrand i kommunen Marbella. En av stränderna är Playa Nagüeles som ligger vid Golden Mile. Här ligger de exklusivaste hotellen, finaste restaurangerna och är en favorit bland Europas elit. Stranden är fin och gyllene och börjar vid Puente Romano Hotell fram till Marbella Club Hotell. Vid Puente Romano finner man restauranger som BiBo, Dani Garcia och Monkey Club samt nattklubben La Suite.

Något som lockar många besökare är gamla stan i Marbella så kallad Marbella Casco Antiguo. Där kan man strosa i de mysiga trånga gränderna och de små torgen. Husen är vitkalkade och väl bevarade med gatunamn. Den naturliga samlingsplatsen är Plaza de los Naranjos (apelsintorget) som är från år 1485. På detta torg finner man även Marbellas stadshus som byggdes redan 1568. Runt hörnet från torget finner man även resterna av den gamla stadsmuren.

Man väljer Marbella av många orsaker, vissa attraheras av de fina stränderna, andra av de utmärkta golfbanorna eller det stora utbud gällande restauranger, beachklubbar och nattliv som centreras kring Marbella.

Det finns även shoppingcenter i Marbella, till exempel La Cañada Shopping Centre, där man hittar 180 olika butiker, barer och restauranger.

Det tar cirka 45 minuter med bil till Malagas flygplats.

Har du frågor kring att sälja eller köpa bostad i Marbella? Tveka inte att kontakta våra mäklare i Marbella så hjälper de gärna dig.

Mäklare

Ansvarig mäklare

Jerry Kyrk

Anmäl intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

Liknande bostäder

}