Hoppa till innehåll

Charmigt Townhouse i den mysiga byn Binissalem

  • 470 000 €

Binissalem, Centralt

Binissalem

Pris:
470 000 €
Antal sovrum:
3
Antal badrum:
2
Byggyta:
165 kvm
Ref:
1694
Typ:
Radhus

[En bra dold rubrik här]

Vill du veta mer om bostaden?

Ansvarig mäklare

Johanna Andersson

Sales Agent

Kontakta mig

Mallorca
Johanna Andersson

Bevaka bostäder i Spanien

Missa inte din drömbostad! Nu kan du snabbt skapa en bevakning via vår kostnadsfria tjänst och få tips om bostäder i Spanien som passar just dina intressen och behov.

Skapa bevakning

Charmigt Townhouse i den mysiga byn Binissalem

Beskrivning

Denna härliga bostad har rofyllt läge mitt i byn Binissalem som ligger i centrum av ön endast 25 minuter från Palmas flygplats och 25 min från den fantastiska stranden i Alcudia. I Binissalem har du alla bekvämligheter nära såsom vårdcentral, postkontor, apotek och matbutiker samt ett stort utbud av cafeér och restauranger.

Det typiska Mallorkinska radhuset har en boyta på 165 m2 fördelat på 3 våningar med 3 sovrum och två badrum. Bottenvåningen är avsedd för socialt umgänge med ett trevligt vardagsrum kombinerat med ett fullt utrustat italienskt kök och direkt tillgång till en trevlig uteplats samt ett badrum.

En trappa upp finner vi den privata delen med ett stort vardagsrum, anslutet till ett badrum, två sovrum, varav ett med utgång till balkong/terrass, alla med stort ljusinsläpp. Längst upp i huset hittar vi ett fantastiskt loft på 53 m2 i helt öppen planlösning.

Detta är en bostad med stor potential att förvandlas till ett drömhem i en pittoresk miljö - kontakta oss på Bjurfors för mer information och visning!

Anmäl intresse

Bilder

Fakta om bostaden

Information

Typ
Radhus
Pris
470 000 €
Antal sovrum
3
Antal badrum
2
Byggyta
165 kvm

Exteriör

Terrass
Nej

Om Centralt

Att bo på centrala Mallorca

Den centrala delen av Mallorca är känd för sina herrgårdar, lantgods och fincas. Mest populära platser är: Santa Maria, Binissalem, Alaró, Santa Eugenia, Sineu, Selva och Bunyola.

Mitten av ön, också känd som Es Pla – "Slätten" – är en lång sträcka av fält som sträcker sig från foten av Tramuntanabergen i väster till Llevantbergen i öster. Området är mest plan landsbygd med fält med mandelträd och johannesbrödträd, terrasser med träd och betande boskap. Det är lämpligt för dem som vill ha ett traditionellt, mallorkinskt liv och inte alltför långt bort från Palma, som ligger på ungefär 20 minuter med bil.

Har du frågor kring att sälja eller köpa bostad i centrala Mallorca? Tveka inte att kontakta våra mäklare på Mallorca så hjälper de gärna dig.

Anmäl intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy