Hoppa till innehåll

Lyxig takvåning med utsikt över havet i Puerto Pollensa

  • 1 990 000 €

Puerto de Pollensa, Nord

Puerto de Pollensa

Pris:
1 990 000 €
Antal sovrum:
3
Antal badrum:
2
Byggyta:
152 kvm
Ref:
1757
Typ:
Lägenhet
Terrass:
Ja
Takterrass:
Ja
Pool:
Ja

[En bra dold rubrik här]

Vill du veta mer om bostaden?

Ansvarig mäklare

Johanna Andersson

Sales Agent

Kontakta mig

Mallorca
Johanna Andersson

Bevaka bostäder i Spanien

Missa inte din drömbostad! Nu kan du snabbt skapa en bevakning via vår kostnadsfria tjänst och få tips om bostäder i Spanien som passar just dina intressen och behov.

Skapa bevakning

Lyxig takvåning med utsikt över havet i Puerto Pollensa

Beskrivning

Denna bostad är belägen i byn Puerto Pollensa i den norra delen av Mallorca. Puerto Pollensa är berömd för sin vackra strandpromenad fylld av restauranger, hotell och barer.

Utsikten från denna drömfastighet är verkligen hisnande! Den erbjuder panoramautsikt över havet och Puerto Pollensa bukten. Takvåningen sträcker sig över en generös byggyta på 152 m2 och erbjuder 3 sovrum och 2 badrum. Den öppna planlösningen med vardagsrum och matplats har en direkt anslutning till en egen rymlig terrass med fri utsikt över hamnen och det kristallklara havet. Takterrassen har en generös yta på 152 m2 och erbjuder en privat pool som inbjuder till ett uppfriskande dopp samt en bekväm lounge som är perfekt för socialt umgänge under ljumma sommarkvällar.

Bostaden är utrustad med golvvärme samt central luftkonditionering i alla rum för att säkerställa en behaglig temperatur året runt. Lägenheten har också KNX hemautomation och ett fullt utrustat kök med vitvaroror från Bora och Gaggenau.

Lägenheten beräknas stå klar sommaren 2025.

Anmäl intresse

Bilder

Fakta om bostaden

Uteplats/balkong

Takterrass
Ja

Exteriör

Pool
Ja
Terrass
Ja

Information

Typ
Lägenhet
Pris
1 990 000 €
Våningsplan
0
Antal sovrum
3
Antal badrum
2
Byggyta
152 kvm

Om Nord

Att bo på norra Mallorca

Norra delen av Mallorca är berömd för sina vackra stränder. Populära områden är: Pollensa, Puerto de Pollensa, Alcudia, Playa de Muro och Can Picafort. Urvalet av fastigheter är mycket stort och omfattar elegant möblerade hus på landet med all sin ursprungliga charm, magnifika herrgårdar, villor vid havet och lägenheter. Den nya motorvägen genom Inca, som blev färdig 2006, har minskat restiden med mer än 20 minuter. Nu tar det bara knappt en timme att komma till dessa städer och byar i norr från flygplatsen.

Köpa, sälja eller värdera bostad i norra Mallorca? Välkommen att kontakta Bjurfors mäklare på Mallorca.

Karta

Anmäl intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

}