Hoppa till innehåll

Vacker finca med underbar utsikt i Esporles

  • 193 kvm
  • 1 750 000 €

Esporles, Nordväst

Esporles

Pris:
1 750 000 €
Antal sovrum:
4
Antal badrum:
4
Byggyta:
301 kvm
Tomtarea:
4 554 kvm
Ref:
1644
Typ:
Villa
Terrass:
Ja
Pool:
Ja

[En bra dold rubrik här]

Vill du veta mer om bostaden?

Ansvarig mäklare

Johanna Andersson

Sales Agent

Kontakta mig

Mallorca
Johanna Andersson

Bevaka bostäder i Spanien

Missa inte din drömbostad! Nu kan du snabbt skapa en bevakning via vår kostnadsfria tjänst och få tips om bostäder i Spanien som passar just dina intressen och behov.

Skapa bevakning

Vacker finca med underbar utsikt i Esporles

Beskrivning

Fin finca belägen på en 4554 m2 stor tomt i bostadsområdet Es Verger utanför Esporles, omgivet av natur och spektakulär panoramautsikt över bergen.

Huvudbyggnaden har ett rymligt och modernt U-format fullt utrustat kök, matsal och vardagsrum i öppen planlösning med utsikt över det omgivande landskapet. I anslutning till vardagsrummet finns en stor terrass med imponerande utsikt över bergen. På första våningen hittar vi även ett stort sovrum med inbyggda garderober och ett eget badrum. Intill köket finns en gästtoalett och ett stort kontor, varifrån en trappa leder till bottenvåningen.

På bottenvåningen finns: Ytterligare 2 dubbelrum vardera med badrum en suite, allrum och kök. Husets bottenvåning har egen ingång och tvättstuga med direkt tillgång till utsidan.

Fastigheten har en välskött och vacker trädgård med en mängd olika fruktträd, månghundraåriga olivträd och ett härligt pool område. Bredvid poolen hittar vi gästhuset som består av: Ett vardagsrum med eget kök, ett badrum med dusch och på övervåningen ett sovrum.

Från poolen leder en liten stenbro till ett utomhuskök med grill, mallorkinsk ugn och kylskåp.

Ytterligare information: Golvvärme i hela fastigheten, högt i tak med träbjälkar, solpaneler, öppen spis, kvalitetsfönster, garage, parkeringsplats, automatiskt bevattningssystem, växthus, förråd, vattentank, Miele vitvaror.

Detta är det perfekta huset för att njuta av Mallorcas imponerande natur läget är perfekt för vandring cykling, mountainbike, bergsklättring i Sierra de Tramuntana.

Anmäl intresse

Bilder

Fakta om bostaden

Information

Typ
Villa
Pris
1 750 000 €
Antal sovrum
4
Antal badrum
4
Boarea
193 kvm
Byggyta
301 kvm
Tomtarea
4 554 kvm

Exteriör

Pool
Ja
Terrass
Ja

Om Esporles

Att bo i Esporles

Ett område som kännetecknas av det omgivande bergskedjan Serra de Tramuntana. Man får en genuin känsla av Mallorcas byliv när man besöker Esporles, som erbjuder ett aktivt folkliv med flera restauranger, affärer och barer. Vägen till Esporles kantas av apelsinträd, knotiga olivträd och mandelträd. Byn är uppdelad i en ny och en gammal del, Vila Nova respektive Vila Vella. Gränsen är inte lika tydlig som förr, men den framträder vid festligheter då den gamla delen står för ceremonier och den nya för ”glada vänners lag”. Varje familj i byn lagar speciella läckerheter till dessa högtider, då man går runt och bjuder varandra. Ända sedan romartiden har folk vallfärdat hit för att dricka ur vattenkällorna som finns i Esporles.

Har du frågor kring att sälja eller köpa bostad i Esporles? Tveka inte att kontakta våra mäklare på Mallorca så hjälper de gärna dig.

Anmäl intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

}