Hoppa till innehåll

Historsk byggnad med trädgård i hjärtat av Sóller

  • 4 200 000 €

Sóller, Nordväst

Sóller

Pris:
4 200 000 €
Antal sovrum:
6
Antal badrum:
2
Byggyta:
825 kvm
Tomtarea:
708 kvm
Ref:
1684
Typ:
Radhus
Terrass:
Ja

Vill du veta mer om bostaden?

Ansvarig mäklare

Sandra Cakebread

Senior Sales Agent

Kontakta mig

Mallorca

Bevaka bostäder i Spanien

Missa inte din drömbostad! Nu kan du snabbt skapa en bevakning via vår kostnadsfria tjänst och få tips om bostäder i Spanien som passar just dina intressen och behov.

Skapa bevakning

Historsk byggnad med trädgård i hjärtat av Sóller

Beskrivning

Denna ståtliga fastighet byggdes runt 1758 och det sägs att 1860 bodde drottning Isabella II här tillsammans med den blivande kungen Alfons XII. Huset som är beläget i hjärtat av Soller, är en fantastisk arkitektonisk pärla inbäddad i den gamla delen av staden och bjuder på en enastående utsikt över de majestätiska bergen som omger området. Fastigheten har två oberoende ingångar och från baksidan har man tillgång till ett rymligt garage för flera bilar. Palatset bjuder på en uppsjö av originaldetaljer, fantastisk takhöjd, vackra träsnickerier, synliga bjälkar och mosaikgolv som tar dig tillbaka i tiden. Potentialen för palatset är enorm, och med hjälp av en varsam och genomgående renovering kan det bli en av de mest eftertraktade fastigheterna på ön och förvandlas till en underbar bostad med blandning av historisk charm och modern lyx. Fastigheten omgivs av lummiga trädgårdar och vackra innergårdar och möjligheten finns att bygga pool vilket kan förvandla denna plats till en sann oas i hjärtat av staden.

Anmäl intresse

Bilder

Fakta om bostaden

Information

Typ
Radhus
Pris
4 200 000 €
Antal sovrum
6
Antal badrum
2
Byggyta
825 kvm
Tomtarea
708 kvm

Byggnadssätt

Byggår
1758

Exteriör

Terrass
Ja

Om Sóller

Att bo i Sóller

I en lummig dal omgiven av apelsinträd ligger den omåttligt populära byn Soller. Hit kommer många dagsturister med det gamla trätåget från Palma och är en utgångspunkt för många vandrare och cyklister. Soller ligger ca 30 kilometer rakt norr om huvudstaden Palma och förutom det gamla tåget, så går det även bussar hit. Mitt i Soller ligger ett gammalt torg med flera mysiga uteserveringar. Den imponerande kyrkan Sant Bartomeu byggdes på 1200-talet och ger karaktär till torget. Gamla stan är pittoresk med smala och trånga gator och här bor många bofasta. På lördagar är det marknad och stan blommar upp av liv och rörelse. Omgivningarnar runt Soller är ljuvligt vackra med höga bergstoppar, oliv- och apelsinodlingar. Från Soller kan man byta till en spårvagn för att ta sig sista sträckan ner till havet och byn Port de Soller.

Har du frågor kring att sälja eller köpa bostad i Sóller? Tveka inte att kontakta våra mäklare på Mallorca så hjälper de gärna dig.

Anmäl intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

Kampanjbild Boneo

Liknande bostäder