Hoppa till innehåll

Nybyggd lyxvilla med pool och otrolig utsikt i Genova

  • 4 500 000 €

Gènova, Palma

Genova

  • Nyproduktion
Pris:
4 500 000 €
Antal sovrum:
4
Antal badrum:
5
Byggyta:
515 kvm
Tomtarea:
1 119 kvm
Ref:
1787
Typ:
Villa
Terrass:
Ja
Pool:
Ja

Vill du veta mer om bostaden?

Ansvarig mäklare

Sandra Cakebread

Senior Sales Agent

Kontakta mig

Mallorca

Bevaka bostäder i Spanien

Missa inte din drömbostad! Nu kan du snabbt skapa en bevakning via vår kostnadsfria tjänst och få tips om bostäder i Spanien som passar just dina intressen och behov.

Skapa bevakning

Nybyggd lyxvilla med pool och otrolig utsikt i Genova

Beskrivning

Välkommen till denna moderna lyxvilla på över 500 kvadratmeter med närhet till både naturen, stränder och Palmas puls. Här suddas gränsen mellan inomhus och utomhus ut och skapar en fantastisk medelhavskänsla. Denna exceptionella fastighet erbjuder två pooler, ett växtfyllt atrium, exceptionellt ljus, luftig interiör och garage för tre bilar. Bostaden är belägen i den vackra byn Genova på en sluttande tomt med en härlig infinitypool och fantastisk bergs och havsutsikt.

Det växtfyllda atriet på bottenvåningen gör att bostaden fylls av naturligt ljus. På detta plan hittar vi ett skafferi/förrådsrum, ett sovrum med eget badrum samt ett rymligt och öppet kök och vardagsrum. Detta utrymme erbjuder glas från golv till tak som kan öppnas upp vilket gör att gränsen mellan inne och ute suddas ut och man omges av stora terrasser och en spektakulär infinity pool.

Den översta våningen består av ytterligare tre dubbelrum och badrum. Två av dessa vetter mot atriet, vilket säkerställer ett fantastiskt ljusinsläpp och man har även tillgång till en gemensam terrass med otrolig utsikt.

I detta projekt har man använt sig av de finaste materialen och högkvalitativa vitvaror. Genomgående vackra träslag och natursten både inne och ute knyter ihop denna fastighet estetiskt och säkerställer en varm, ljus och modern känsla. Här bor man i samklang med naturen samtidigt som man har nära till vackra stränder och till Palma.

Genova är en pittoresk, spansk by som nu har blivit Palmas mest exklusiva och eftertraktade bostadsområde utan att förlora sin ursprungliga charm. Génova är känt för sitt lugna läge, bra restauranger och god tillgänglighet. Centrala Palma når man på enbart några få minuter i bil, liksom de fina sandstränderna i sydväst.

En bostad utöver det vanliga i ett väldigt populärt område - kontakta oss på Bjurfors för mer information och visning!

Anmäl intresse

Bilder

Fakta om bostaden

Information

Typ
Villa
Pris
4 500 000 €
Antal sovrum
4
Antal badrum
5
Byggyta
515 kvm
Tomtarea
1 119 kvm
Trädgård
Ja

Byggnadssätt

Byggår
2024

Exteriör

Pool
Ja
Terrass
Ja

Om Gènova

Att bo i Gènova

Natursköna Genova är en liten by uppe på berget väster om Palma med utsikt över havet och hela Palmabukten. Genova är charmigt och rustikt och här finns ett 20-tal restauranger. Det är hit Palmaborna själva åker när de vill äta genuin spansk mat. Prova lamm, kokta musslor eller en pa amb oli. Från Genova kan man promenera till Bonanova. Promenaden till Bonanova tar ungefär en halvtimme och kantas av citronträd, skog och ängar med betande får. Att bo i Genova är perfekt för dig som älskar den genuina spanska bykänslan, vill bo nära den vackra naturen men vill ha nära in till Palma och stadspulsen.

Har du frågor kring att sälja eller köpa bostad i Gènova? Tveka inte att kontakta våra mäklare på Mallorca så hjälper de gärna dig.

Anmäl intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

Kampanjbild Boneo

Liknande bostäder