Hoppa till innehåll

Nyrenoverad lägenhet med fantastisk utsikt över Portixolbukten

  • 2 590 000 €

Portixol / Molinar, Palma

Portixol

Pris:
2 590 000 €
Antal sovrum:
3
Antal badrum:
2
Byggyta:
158 kvm
Ref:
1642
Typ:
Lägenhet
Våningsplan:
1 av 5
Hiss:
Ja
Terrassyta:
41 kvm

[En bra dold rubrik här]

Vill du veta mer om bostaden?

Ansvarig mäklare

Sandra Cakebread

Senior Sales Agent

Kontakta mig

Mallorca
Sandra Cakebread

Bevaka bostäder i Spanien

Missa inte din drömbostad! Nu kan du snabbt skapa en bevakning via vår kostnadsfria tjänst och få tips om bostäder i Spanien som passar just dina intressen och behov.

Skapa bevakning

Nyrenoverad lägenhet med fantastisk utsikt över Portixolbukten

Beskrivning

Drömmer du också om en lägenhet vid havet? Då är denna lägenhet perfekt för dig! Belägen i det otroligt attraktiva området Portixol, med flera mysiga restauranger, en småbåtshamn och en härlig sandstrand.

Denna fantastiska lägenhet har en boyta på 130m2 med ett stort vardagsrum/matsal med öppen planlösning, tre sovrum, varav ett är en mastersvit med eget badrum, ett annat stort sovrum med dubbelsäng och ett mindre sovrum med en enkelsäng som också kan användas som kontor. Vidare finns ytterligare ett komplett badrum. Lägenheten har en fantastisk terrass på 40m2 som vätter mot havet samt en på 35m2 på baksidan. Renoveringen som beräknas vara klar i slutet av tredje kvartalet 2023, görs med högkvalitativa material som garanterar en lyxig komfort och en exklusiv känsla. Det finns möjlighet att köpa till en garageplats för 100 000 euro.

Ytterligare information: luftkonditionering, golvvärme, KNX smarta hemsystem och möblerat kök utrustat med Gaggenau, Bora & Miele. Inom gångavstånd finns restauranger, barer och stränder, samt ett snabbköp och ett apotek. Flygplatsen och stadens centrum kan nås på bara 5 minuter med bil.

I området Portixol och Molinar får du småstadskänsla och havsnära boende men samtidigt nära Palma centrum. Portixol är den gamla fiskehamnen som blivit ett av de trendigaste och mest eftertraktade områdena kring Palma. Här ligger exklusiva fiskrestauranger, fantastiska tapasställen och trendiga caféer på rad, ett stenkast från den lilla sandstranden och småbåtshamnen. Här är det alltid mycket aktivitet och folkliv. Du ser ofta de som utövar stand up paddle och kanotister ute på vattnet. På strandpromenaden ser du fiskare, löpare, cyklister och inlinesåkare om vartannat. Det är perfekt för en långpromenad eller en kort cykeltur och kanske avsluta med en kaffe på något av de många caféerna inne i Palma. Bussförbindelserna är bra och det finns matbutiker, apotek och alla andra bekvämligheter. Portixol och Molinar också ett aktivt område där många sportar – cyklar, springer, går långpromenader, skateboardar, inlines. Här finns även surfare då vågorna bryter fint på vinterhalvåret. På kvällarna om sommaren samlas vänner och familjer på stränderna längs strandpromenaden för att äta middag ihop. Charmigt och levande. Vill du bo i ett lugnt, genuint område med Medelhavet starkt närvarande är Portixol ett drömläge. Priserna stiger så det är rätt tid för att köpa. Detta är ett unikt projekt med morgonrocksavstånd till det glittrande havet.

Anmäl intresse

Bilder

Planritning

Planlösning

Fakta om bostaden

Information

Typ
Lägenhet
Pris
2 590 000 €
Våningsplan
1 av 5
Hiss
Ja
Antal sovrum
3
Antal badrum
2
Byggyta
158 kvm

Exteriör

Terrass
Ja
Terrassyta
41 kvm

Om Portixol / Molinar

Att bo i Portixol/Molinar

I områdena Portixol och Molinar får du småstadskänsla och havsnära boende men nära Palma centrum. Portixol är den gamla fiskehamnen som blivit ett av de trendigaste och mest eftertraktade områdena kring Palma. Här ligger exklusiva fiskrestauranger, fantastiska tapasställen och trendiga caféer på rad, ett stenkast från den lilla sandstranden och småbåtshamnen. Här är det alltid mycket aktivitet och folkliv. Du ser ofta de som utövar stand up paddle och kanotister ute på vattnet. På strandpromenaden ser du fiskare, löpare, cyklister och inlinesåkare om vartannat. Det är perfekt för en lång promenad i solen och kanske avsluta med en kaffe på något av de många caféerna. I Portixol bor du cirka en 30 minuters promenad från Palmas centrum. Bussförbindelserna är bra och det finns matbutiker, apotek och alla andra bekvämligheter. Molinar ligger mitt emellan Portixol och Ciudad Jardín.
Förr var det mest fiskare och jordbrukare som bodde i Molinar men nu är det, tillsammans med Portixol, ett av de allra hetaste områdena kring Palma. Liksom Portixol är Molinar också ett aktivt område där många sportar – cyklar, springer, går långpromenader, skate boardar, inlines. Här finns även surfare då vågorna bryter fint på vinterhalvåret. På kvällarna om sommaren samlas vänner och familjer på stränderna längs strandpromenaden på kvällarna för att äta middag ihop. Charmigt och levande. Vill du bo vid havet i ett lugnt, genuint område med Medelhavet starkt närvarande är Molinar ett drömläge. Priserna stiger men du kan fortfarande ibland komma över kap i form av renoveringsobjekt som kan bli fantastiska hem med morgonrocksavstånd till det glittrande Medelhavet.

Har du frågor kring att sälja eller köpa bostad i Portixol/Molinar? Tveka inte att kontakta våra mäklare på Mallorca så hjälper de gärna dig.

Anmäl intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

Liknande bostäder

}